- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Shokkolo #31496 üzenetére
Amúgy egy MSI Lightning 290X tuningnak a mindennapokban nem sok értelme van.
A Lightning egy prémiumkártya. Alapban is +63mv és 1080Mhz GPU. És ezt totál stabilan léggel, VRM és GPU túlmelegedés nélkül, relatíve kis szélzajjal.
Ez lazán 980 teljesítményszint......or better.....És még az OCCT-error check sem talál hibát, ami elég nagy szó, mert sok "atomstabil tuning" elvérezne alatta!
Ha húzom, akkor több hő, nagyobb zaj, és csak minimális érezhető gyorsulás.
Pusztán csak az érzés miatt jó : Még ennyi tartalék van a kártyámban.....ha kellene egyszer.
-
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14012 üzenetére
Abszolút megértelek, a Giga régen nem volt épp egy megbízható VGA-kat gyártó cég. Ugyanakkor a 290-nél eléggé látszik, hogy rámentek egy normális minőségi szintre, úgyhogy kaptak egy esélyt tőlem. Én is jó áron vettem, újonann, bár picivel drágábban, mint Te, de nem sokkal. Ennyiért nagyon jó vétel volt amúgy a Gamingod.
Nekem amúgy bőven elég, ha egy ilyen Valley tesztet csinálsz, és meglesed, milyen revíziós a kártya, az új-e vagy a régi. Mert elvileg van belőle új is, amiről tudomásom szerin még senki nem linkelt teszteket.
Ennyi pénzért amúgy biztosan nem csináltál rossz üzletet, akár a régi, akár az új revíziós Gaming, korrekt cucc, ha nem is a legdurvább, de 3 év garos és jóáras. -
Habugi
addikt
válasz
Shokkolo #14009 üzenetére
Ez nem kötekedős hangulat kérdése..
Kicsit visszanézel a topicban láthatod, a nagy többség úgy tesztel ahogy HSM is, mert egy csomó egyéb információ is kinyerhető belőle, nem csak a nyers eredmény adatok.
Terheltség, hőmérsékletek (és azok alakulása aka grafikon <-- ez HSM-nél külön extra), fogyasztás, teszt időtartama és sok más.
Még csak nem is topicfüggő, mert a 280x-esben is így tesztelünk, de még a zöldek is erősebb kártyák topicjaiban, ahol mint ezeknél is, van hőtermelés rendesen. -
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14007 üzenetére
Najó, de míg az én eredményemből látni, milyen hőfokon, milyen ventivel tekert negyedóra folymatos terhelés után, milyen teljesítményt nyújtv ekkor, addig a tiédből semmi nem derül ki. Sőt, a tiéd egy kört futott sanszosan, tehát azt se tudjuk, nem hidegndítás +3 perc után mennyire bírta a kari.
Ez így eléggé információszegény, sorry.
-
HSM
félisten
válasz
Shokkolo #14005 üzenetére
Képzelem, mennyivel lehet gyorsabb. 1%-al talán?
Ha gondolod, futtass egy ilyen Valley-t [link], extreme-HD-ból átkapcsolva Custom-ra, és Fullscreen helyett ablak, és akkor máris elé lehet enni a HWiNFO-t.
15 percet futott, elején reseteltem a HWiNFO-t 2 perc után, hogy ne legyen benne az üresjárat az átlagban.
Végén F9-el bench, és akkor eredmény is van, lássuk, kifutotta-e magát a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Gombászkönyvek egyben
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest