-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska90
tag
válasz
gunco0202 #41472 üzenetére
Procira vegyél egy komolyabb hűtőt. Nekem pl. ilyen van ugyanilyen procin :
[link]
Nem véletlenül van ilyen ára, gyakorlatilag nincs hangja, max RPMnél se.
Nincs olyan nagy baj a gyári hűtővel se, de nem nagyon lesz hűvösebb a Ryzen ha nem raksz rá egy komolyabb bordát.BIOSban állítsd a ventiket PWNre, egyből halkul az egész.
VGA magfeszültséget olyan 100 mVal simán lehet csökkenteni (580om van, nekem jó pár fokot segített)
A VGA ventijével is lehet variálni, ki kell tapasztalni. Én inkább hagyom kicsit alacsonyabb RPM számon, kicsit melegebb lesz, de halkabb.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
gunco0202 #41469 üzenetére
A linkeden a proci hőmérsékletére panaszkodsz
Vegyél 6-7 ért egy torony hütőt probléma megoldva.Van olyan csoport hogy milyen hütőt vegyek ott ajánlanak valamit.A kártyád is allul tudod feszelni,nem nagy ügy,vagy mint én amit csináltam (itt tanácsolták
) egy kis órajelet visszaveszel (50-80-100 majd mindjárt megmondja valaki a tutit) és a feszültséget automatikusan visszaveszi a driver és csendesebb hűvösebb lesz rögtön a kari is.(meg az egész gép is)
Az alaplap biosban betudsz állítani silent, normál,full fokozatokat,én silenten szoktam használni,egy alap kis toronyhütővel,de megnézed a hőfokot,és beállítod ahogy neked jó -
MaddeNNNN
addikt
válasz
gunco0202 #37622 üzenetére
bár ez inkább a tápos topicba lenne való, de ha már itt vagy. mondjuk nem írtad le a jelenlegi config többi részét, de így látatlanban általános dolgokkal(2 vinyó,3 hűtő) húzva kb. 350-380 wattot fogyaszthat full loadban de ez a nagyon nagyon maximum ha minden szénné lenne húzva rajta. a mostani tápod 80+-os ami 400W-ot tud maximális terhelésnél kipréselni hosszútávon, szóval bőven elbírja az új tápig.
ha szabad ajánlani tápot én most vettem alzáról kuponnal [EVGA 550 B3] 16990 Ft-ért
japán kondik, moduláris, ECO mode és 5 év gyártói garanciaaz a corsair helyett én inkább ezt venném
r5 2600
2x8gb ram
rog strix rx 480 ocbőven elég még tuning mellett is
-
Ratchent
csendes tag
válasz
gunco0202 #37622 üzenetére
Szerintem elbírja a tápod de jobb lenne egy nagyobb vagy ami egy ágon adja le a teljesítményét én egy rx5700-at 450-es táppal (CX450M)hajtok és gond nélkül megy, konnektorból eddig játékok alatt 280wattot vett fel a komplett gép maximum ,ha levonom a táp hatásfok veszteségét az akkor csak 240 watt valós amit a tápnak kell előállítani,egyedül az lehet probléma hogy 2 ágon adja le a teljesítményét(2x20A) a tápod és ott bele lehet futni esetleg túlterhelésbe
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest