- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #43482 üzenetére
A régebbi drivereket honnan töltsem le? Az amd oldalán nincs fent.
-
szabozsolt87
tag
válasz
tesz-vesz123 #43473 üzenetére
Egy pár évvel ezelőtt egy nV GTX 660 próbálkoztam ugyan ez a TV és hdmi kábellel és ugyan ez volt a probléma emlékszem.
-
szabozsolt87
tag
válasz
tesz-vesz123 #43473 üzenetére
Értem, de a TV-n nem túl sok a monitorhoz hasonló beállítás van. Egyenlőre nem jöttem rá a hibára.
-
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #43223 üzenetére
FHD-ban?
[link]
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43201 üzenetére
van belole aorus de nem izom az se. jobb mint az armor de annsl nem nehez jobbnak lenni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43201 üzenetére
Itt Sapphire Nitro, MSI, Powercolor GS verziók vannak jó hűtéssel szerelve.
-
varmi2
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #43198 üzenetére
Ez rx topik, felesleges linkelgetned 1070ti-t. Rx-ekben nem kiemelkedő a gigabyte.
-
varmi2
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #43196 üzenetére
Ne hasonlits össze egy sonkát a paradicsommal, a 1050ti kevesebb mint fele akkora telejsítményű, mint egy 580, jóhogy hüvösebb, és nincs tápcsati.
A te 1050ti-et más 1050ti-vel hasonlits össze. Az rx580-t meg más rx580-al. Akkor releváns a hűtés összehasonlítás.
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43194 üzenetére
nekem 580 armor, alulfeszelt biosal es allitott fancurve. es hat ez volt mar 20 es 80 fok kozott barhol. de mostanaban egesz halk es huvot.
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43185 üzenetére
megnyugtato amugy h azzal a hibaval amivel nekem is meghal, tobb szaz es ezer bf1 jatekos talalkozott mar. 2070el is es minden massal is. Nem texturahibas volt most, csak meghalt. De a 9.2 utan nem. Ki is lottem a frissitest, hatha ez jo lesz.
-
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #43164 üzenetére
Az 580 nem csúcs kártya, az 1650 meg nem alsó kategória.
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43155 üzenetére
A sapphire a legjobb AMD gyarto kartya gyarto.
-
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #43135 üzenetére
Gyenge a procid. Nekem 1200 van. Megnéztem én is, nem szaggat, de maradnak ki frame-ek.
A proci 80-90%-on teker, a VGA meg 30% körül.Azért ez is vicc, hogy nem képesek egy dekóderchipet rátenni (vagy beépíteni a GPU-ba, nem tudom hogy működik), miközben a másik oldalon évek óta megvan.
De ha jól emlékszem, még az Intel IGP-k is tudják. -
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #43130 üzenetére
Milyen procid van?
Ezt próbáld ki, bár lehet így nem lesz 4K.
HSM: Ezt jó tudni, már értem miért a 3D pörög.
-
HSM
félisten
válasz
Nem meglepő, abban van fix dekóder, az RX500-asokban nincs. Erre jutottunk egy éve is. [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
De ugye még mindig nem kapcsoltad ki a hardveres gyorsitást a chroméban?
És néha a chrome leszedése újrarakása, frisitése is megoldja. -
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #43127 üzenetére
Szerintem sem vga a gond, nálam megy a 8K is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #43127 üzenetére
Kapcsold ki. Nem vga problémád van.
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #43121 üzenetére
cpu es vga hybrid dekodolas van. de a cpu a fofasz ebben az esetben.
-
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #43121 üzenetére
Nem kéne, hogy szaggason. Milyen böngészővel próbálod? Statisztika mit ír? Hardveres gyorsítás engedélyezve? Feladatkezelőben mit látsz?
-
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #43004 üzenetére
Így van. Sokan a játékra gondolnak, hogy oda minek ha nincs meg a 144fps, de már a Win is sokkal gördülékenyebb/folyamatosabb/simább.
Az első meglepetés (nekem) az volt, ahogy megmozdítod az egeret az új monitorral. Úszik az egész, és ekkor döbbensz rá, hogy 60hz-en még az egér is szaggat. -
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #43002 üzenetére
Miért? 1-2Hz-et vesztesz. Arról meg nem tehetünk, hogy az AMD nem képes megoldani ezt a problémát.
Azért 60hz-hez képest ég és föld, nincs az az isten, hogy még egyszer 60hz-es monitorom legyen. -
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #42890 üzenetére
Nem mindenhol működik, legutóbb mikor pár éve overwatchoztam ott pont nem ment.
Egyébként meg multiban minden ilyet kikapcsolok, ott nem számít a tearing.
-
MasterMark
titán
válasz
tesz-vesz123 #42888 üzenetére
Minimális inputlag-ja van, sokkal kevesebb mint a vsync-nek vagy az FPS limiternek.
-
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #42866 üzenetére
Asszem a 20.4.2 van fent, az az utolsó WHQL.
-
Viktor77
titán
válasz
tesz-vesz123 #42856 üzenetére
Ja, olvastam ezekről, de még nem futottam beléjük, még csak pár napja van RX kártyám. YT jól megy, alvó álapotot nem használok.
-
r0b3r
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #42856 üzenetére
Még én sem...
azt mondjátok, hogy legközelebb Nvidia irányban érdemes inkább nézelődni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #42814 üzenetére
Van nem butitott verzió. + a butittotak-nak 90%-ban megy a ram a nem butitott 7000-en.
Venti off film, net 35-45 fokos a kártya. Játék közben nincs 70. Szal szar ez kérem szar.
Igaz 960-on megy. Fogyaszt 80-85 wattot. -
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42683 üzenetére
Ez a 3 termek akkor sem indokolja a 2000 milliard dollarnyi market cap-ot. De ja, ez mas tema.
-
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42680 üzenetére
A huawei tartja a legtobb eladott keszuleket es a samu, majd azutan jon az apple.
A huaweinek profitja szarmazik az eladott antennakbol is, a telco reszlegbol, es a tengeri/ocean alatti kabelekbol is.
A samsungnak is van tv divizioja, panelgyartas, ssd, chip gyartosor, mig az almanak mije van? Bergyartasba adott termeke, es sajat oprendszere.
Igen, azt mondom h semmi koze, de inkabb mininalis. Szoftvert tudnak gyartani, de hardvert sem mindig. De ez mas reszleg, el kell fogadni, hogy ok durvan tulertekeltek a tozsden.
Valakinek huznia kellett az S&P500-at. Es mi huzza? Tesla, apple, microsoft, google, fb. 500 cegbol max 10 profital olyan szinten a virus alatt, hogy pozitiv az index, tobbi 490 inkabb stahnal, vagy negativ. De ha megnezed az SPX-et, kicsit beszakadt a negyedelés óta megint.
Valoszinuleg en is a portfoliomba fogom oket tenni valamikor, de biztos hogy nem 1-2 even belul. -
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42678 üzenetére
Az tette azza, hogy boldog-boldogtalan vasarolja a papirt, es nem a tenyleges erteke. A market cap miatt draga. A tesla is hasonlo. Draga. Minosege nem fasza, cserebe innovativ. Bitcoin is azert volt draga mert hirtelen sokan vettek. Most az apple es a tesla a menekulo eszkoz.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #42676 üzenetére
Apple-ről mindent el tudok mondani, csak a minőséget nem.
-
fanti
addikt
válasz
tesz-vesz123 #42670 üzenetére
Én meg így jöttem vissza ide : RX590 - RTX 2070 Super - RX 5700 XT - GTX 1070Ti - RX 580
És maradok is, mert 1080p 60fps-re tökéletes, nekem meg ennyi kell.
Hidd el, tapasztalatból mondom, a zöldeknél sincs kolbászból a kerítés driverek terén sem.
Maradhattam volna nyugodtan a GTX 1070Ti-n, mert ráadásul Asus Rog Strix Advanced Editionom volt, és a lányom gépébe is ugyanilyen volt.
De mindkettőnk gépében kicseréltem RX 580-ra és a legjobb az egészben hogy ebből semmi sem látunk az 1080p 60Hz mellett...
Ja, a piros driverek is jók és stabilak, szerintem nincs velük semmi baj csak akkor ha többkijelzős a rendszered, és abból az egyik pl. Freesync-es, és HDMI és DP portok is vegyesen vannak használva...de ugyanilyen felállásnál rendesen meg kell tornászni a zöldeknél is a stabil működésért... -
macy
addikt
válasz
Én csakazértis vettem egy 5700xt-t az rx480 meg megy a levesbe
-
Gyuri27
félisten
válasz
Na ezt ne itt pls. Egyrészt nem az a topik. Másrészt nettó hülyeség.
Nyugodtan olvass utána zöld oldalon is vannak driver gondok. Nem is kevés. És ott is akár az 1070-nél is egy jó beállitással 30-50 wattot lehet spórolni (ezáltal ennyivel kevesebb hőt és zajt termel a vga).
De semmi baj. Fáradj át másik topikba. Szia. -
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42581 üzenetére
Igen az I5 gyorsabb általában,de valahol nem,pedig csak 6 szál,viszont 2x annyira izzad és +1000-el több az amd.
-
fanti
addikt
válasz
tesz-vesz123 #42581 üzenetére
-
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42541 üzenetére
Nekem se úgy néz ki ahogy kéne de szar a kábelmanadgement a nagy német minőségnél 30-ért (silent base 600) a venti mögött meg egy alulap van rácsokkal ugyan de ott van,melege is van a vinyónak40-42 fok melegbe.
Húzzál ki minden kábelt hátra.aztán ha rá tudod csukni a ház oldalát jó,én nem tudtam,de másfél óra szenvedés után hagytam,mert kivitelezhetetlen,táp előtt vannak a kábelek és nincs lap úgyhogy látszik.
Aki összerakta 6000.ért mondta azt nekem kell megoldani,ja mondom persze,majd ha ingyé rakod össze akkor. -
Alcsi69
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #42541 üzenetére
Az enyém sincs annyira jól megcsinálva, csak nagyjából.
Ez a 750D vízhez van kitalálva szerintem amilyen batár nagy, plusz nekem úgy van elhelyezve a gép hogy nem is látom csak néha az elejét. -
tasiadam
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42538 üzenetére
-
válasz
tesz-vesz123 #42538 üzenetére
Házfüggő, el lehet rejteni a hátsó fedlap mögött.
Látszik itt is, fehér meg fekete kábelek vannak, a zöme meg gondolom hátul. -
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42511 üzenetére
Ezért kell a netet kihúzni,de a ddu le is tiltja.
-
snake1977
őstag
válasz
tesz-vesz123 #42511 üzenetére
Az de komoly
Megpróbálom csökkentett módban, egy próbát megér.
-
snake1977
őstag
válasz
tesz-vesz123 #42509 üzenetére
Igen ddu-t használok minden driver cseréhez, bár most nem csökkentett módban távolitottam el, de a megszokott tisztitás + újraindítással.
-
Balazska90
tag
válasz
tesz-vesz123 #42439 üzenetére
wattman crasht is megoldja a 19.12.2?
-
koszos91
tag
válasz
tesz-vesz123 #42373 üzenetére
Teljesen igazad van és nem vagy bunkó, én is úgy voltam vele, hogy játszok SSD-ről.
De úgy gondoltam, hogy SSD-ről megy az amivel játszok single-ben és online is, HDD-ről meg csak a single játékok. De akkor ezt a vágyamat el kell engedi és marad csak az SSD, de az meg persze véges, mert hát a MW: WZ kell egy szerverparknyi hely
-
pixelshader
tag
válasz
tesz-vesz123 #42341 üzenetére
A híres 19.12.2-es stabil driverben alapból be volt be volt kapcsolva a radeon freesync.
Ez kb olyan szinten pusztított el mindent hogy 2mp-enként leállt a kép. Vagyis a kép befagyott, de valójában a játék futott tovább, mert hallottam hogy csipognak a gombok.
Alt+tab- al kiléptem, visszaléptem, megint ment pár másodpercig aztán fagyás.
Így haladtam előre alt tabolgatva amíg végül feltűnt hogy 345 fps-el megy a játék, pedig a vsync be van kapcsolja.
Kikapcsoltam a radeon a vsync-et és ez a probléma megszűnt.Ettől függetlenül ugyanúgy kifagyogatnak a játékok...
-
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #42339 üzenetére
Azért mert nem vagy jólértesült nem sületlenség,max.amit te írsz,ne égesd magad jó.
Menj az nv topikba,úgyis az van neked.
Le lett írva itt is,hogy nem tudja az nv a level szintet csak szoftveresen,de azt se tudod mi az.
Nem a kisújamból szoptam. -
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #42341 üzenetére
Mint irtam nv kártyák lassulnak. Ez azért nem normális.
Igen amd esetében normális. Lévén a gamék 90%t nv-re optimalizálják, fejlesztik, tesztelik.
És nincs rendesen leporgramozva a game. Na az amd-nek ezt kell megoldani driverből.
Mondok mást. A ryzeneknél is ez van/volt. A win feladatkezelője még mindig szar (ellenben a linuxal). Ott bizonyos teljesitmény elveszik. Nem egy nagy studióhoz mentek ki amd-től hogy segitsenek optimalizálni, megmutatni mit és hogy kell.
Ne felejsd el soha, hogy az amd 10x kisebb cég mint az intel és 4x kisebb mint az nv.
Lehet szidni az amd-t semmi gond.
De ezzel át kell fáradni intel, nv topikba.
Meg el lehet azon gondolkozni ha az amd nem lenne milyen fingreszelés menne nv/intel fronton.
Lenne 2 magos celeron 40k-ért meg i3 2/4 60k-ért.
Meg 1050 Ti a vicces 50k-s ár helyett 70k-ért.
És itt be is fejeztem. Mert ez nem a szopjuk fényesre az nv-t topik (arra van sok másik). -
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #42339 üzenetére
Volt olyan nv driver ami megölte a kártyát.
És pl 570/580 esetében vs (f.asz se tudja milyen nv kártya) nem egyszer ki lett mérve mennyit gyorsult a kari (illetve amoda mennyit lassult). Keress rá nyugodtan. Van videó róla, van leirás rediten is.
Szal ja. -
lacus83
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #42305 üzenetére
Igen és 2004 win10 sem veszik vele össze.
A frissebb drivereket már az új Rxekre hangolgatják az más kérdés hogy mekkora sikerrel.
Minden esetre azért az üdvözlölendő hogy full hdra még mindig elég a jó öreg Rx 4xx,5xx széria.
Mondom ezt hogy már nekem is volt vagy 5db a kisebb nagyobb kikacsintgatásaim miatt. -
pixelshader
tag
válasz
tesz-vesz123 #42280 üzenetére
"19.12.2-t használd és soha ne frissíts!
"
Helo, ez miért jobb ez a driver? Nekem is csinálta ezt a black screenezést. Nem minden játéknál, de van amelyiknél igen, vagy egy idő után elkezdte. Msi gaming x rx470 4gb, pedig a hűtése teljesen jó.
Msi gaming app azonnal összeomlasztja a kártyát.
Olvasgattam több féle fórumon, teljesen új garis kártyákal is csinálja.Szerintem nem jók ezek a radeon kártyák. Nvidia kártyáim mindig stabilak voltak.
-
biker
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #42303 üzenetére
ez érdekes. A játékban fele olyan szintre állítva kb 50-70fps volt, ami driverből kb maxon tolva 100-at eléri
8xEQ 16x AF és tessellation 64x
Persze TAA kikapcsolva a játékban.Assettoban ugyanolyan szép és gyors maradt minden.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #42280 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbálom mindenképpen!
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #42221 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
pistabyte
tag
válasz
tesz-vesz123 #42142 üzenetére
Detto,nálam is maradt a 2019-es adrenalin driver. Az össz. 2020-as adrenalin drivert úgy elrontották,hogy ennél sz.rabb már nem is lehetne...
-
andraskav
csendes tag
válasz
tesz-vesz123 #42142 üzenetére
Melyik 19-est tetted fel, amivel nem volt gond utána?
-
paprobert
őstag
válasz
tesz-vesz123 #42109 üzenetére
Csak attól függően, hogy mennyire zavar az téged, ha fel-felpörög passzívból a kártya. Ha ez egyébként nem zavar, akkor csak felesleges vesződés.
Nálam nincs sok játék egyszerre a gépen, így meg tudom oldani annál a pár címnél.
-
válasz
tesz-vesz123 #42030 üzenetére
Nem kötelező változtatnia. Képtörés lehet fix fps mellett is. Ezért is működik fix fps mellett is a freesync.
MM
Nem mindenben megy a freesync láttam én már képtörést, és állítom olyan játék is van amiben nem működik freesync mégsem látok képtörést. De azért elég sok játék támogatja.
Vsync mellett jól megvan a freesync. -
kutga
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41963 üzenetére
NV kártyával úgy tudom csak DP-n keresztül megy.
-
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41968 üzenetére
Tetszik, amikor megmagyarázzák, hogy a döglött ló alszik...
Idézet a doksiból: (FreeSync) Supported Interface: DisplayPort -
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41963 üzenetére
HDMI-vel is működik.
De nem mindegyiknél. Pl. LG 34UM68-P, kb vehettem ezért DP kábelt.
-
kutga
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41953 üzenetére
A 4K nem jobb displayporttal?
Én nem tudok ilyenről. A Freesync jobb displayporttal.
-
Norby86
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41951 üzenetére
Nem, HDMI portot használok.
-
Norby86
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41949 üzenetére
A GPU méretezés megoldotta ezt a problémámat, már élesek a betűk a gépházban is, sajnos a betű méret problémára meg ahogy írták fentebb nincs megoldás.
Így már csak az a kérdés adott hogy milyen beállításokat érdemes még a Radeon beállításai között elvégezni jelen esetben hogy játszani is szoktam és 4K a felbontásom.
-
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41898 üzenetére
QHD -hoz természetesen nem ideális az 570.
-
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41894 üzenetére
Felcsaptam a Wikit, aszerint nem a QHD a 2K. Az ott megadott felbontás kb a FullHD -hoz áll közelebb. Ahhoz meg bőven elég az RX 570 ma is, ha nem a 100-144Hz a target.
-
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41890 üzenetére
Nem akar mindenki é'sportoló lenni. Nekem a monitor által biztosított 75Hz is elég, gondolom rajtam kívül még sok embernek szintén. Mint említettem, a 470 elég volt, a 4Gb rohadtul nem.
2k: ha FullHD -ra gondolsz, tudtommal egy referencia feletti RX 570 alig lassabb, mint a párom RX 480 -as kártyája. Ha abból indulok ki, hogy mocskosul nem minimálra van állítva játékok alatt a minőség, kicsit felelőtlenség a minimállal dobálózni. Viszont nem egyszer szaladtunk már bele abba, hogy nem azért kellett lejjebb venni a minőséget, mert elfogyott a kártya ereje, hanem a fedélzeti tár járt így. -
CirrMee
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41886 üzenetére
Amihez 4GB-nál több kell, ahhoz az rx570 amúgy is gyenge.
Na ezt kapásból cáfolom is, téma maradjon a kérdező által vázolt WoT:
a kettővel ezelőtti, RX 470 ref. kártya nálam teljesítményre tökéletesen elég volt, viszont Frontline módban nem egyszer nekiállt darabosan képet adni, amikor huzamosabb ideig játszottam vele (illetve RTSS szerint amikor elérte a 3.8Gb foglalást). Következő, RX 480 4Gb dettó. A mostani kártyával (RX 580 Nitro+ SE 8Gb) látom, hogy kb 4.5-4.8Gb körül szeret tetőzni. Monitor az adatlapon, 2560x1080 -as felbontás. -
törölt tag
válasz
tesz-vesz123 #41878 üzenetére
Én is így vagyok. Néha még a winé is túl szigorú!
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41806 üzenetére
Fingom nincs, hogy az mi. De akiknek 570-580-al vagy más radeonnal megy a 4k60 fps az vegye videóra és küldje le?
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41802 üzenetére
Most nézem, nekem se szaggat 570-el.
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41794 üzenetére
Ilyet nv oldalról is találsz ha keresel.
Egyébként drivert, biost akkor cserélünk ha volt valami gonduk, javit valami hibát.
Miért nem lehet azt a drivert használni amit irtam?Mint irtam akinek esze van az nv kártyát is finomhangolja mert ott is lehet 30-50 de még 70 wattot is spórolni.
Az nv a friss driverekkel ált a régebbi vga-t lassitja. Keress rá nyugodtan kinti fórumokon is.
De senki nem tiltja nv kártya vásárlását.
Ha meg radeont vett szánjon rá félórát az életéből. Sokszor elhangzik nincs ideje.
Nekem senki nem mondja hogy nincs félórája.
Tudod mennyi ált egy radeon finomhangolása? 5 perc. Lehúzod 950-re ha kék 960-970 és kész. Persze vannak gyengébb chippek de azok is mennek 1 volt alatt. Ez sem több mint 10 perc.
A legtöbbünknek évek óta nincs baja a radeonokkal. -
válasz
tesz-vesz123 #41787 üzenetére
Na az is volt, de fullhd-ra váltáskor hamar kifutott az 512 mb vram, úgyhogy megszabadultam tőle.
a 260x az súlyos volt, de hogy ez 7790 elterjedten vram hibás volt arról sose hallottam még.
-
kutga
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41752 üzenetére
Azért nem szeretem az emagot, mert az akcióknál olyan árakat írnak ki, amennyibe sose került a termék.
Mindenesetre egyszer vettem tőlük egy külső vinyót, a megrendelés, szállítás elég kényelmes volt.
-
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41749 üzenetére
Örülök. Nem vitáztunk csak próbáltam elmagyarázni a helyzetet. Semmi gond. 👍
-
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41746 üzenetére
Tudod mi köze hozzá?
[link] Ez a hsz-ed megvan?
“Majdnem 3x annyi, mert rá van írva, hogy Predátor!”Erre reagálva leírom, hogy nem olyan egyszerű a képlet mint amit gondolsz. Nem azért drágább, mert rá van írva az, hogy Predátor hanem, mert több más paraméterében is picit jobb illete Gsync-es és nem freesync-es.
Most meg azzal jössz ennek mi köze ahhoz, hogy működik a freesync NV kártyákkal is! Hogy mi köze? Semmi. De nem is írtam ezt. Ezt te hoztad ide számomra érthetetlen módon.
De mindegy tényleg. Hagyjuk. Az előző hozzászólásom első mondatát vedd fontolóra, ha ennyire határozottan veted gondolataidat a fórum hasábjaira! -
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41744 üzenetére
Picit kupálódj ki monitorokból, mert rádfér. Míg a freesync-ért a monitorgyártóknak nem kell jogdíjat fizetniük addig a Gsync pénzbe kerül nekik. Nem véletlen drágábbak a Gsync-es monitorok.
-
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41740 üzenetére
A majdnem háromszor annyi az kétszer annyi és nem freesync hanem Gsync támogatottságú!
Illetve egyéb paramétereiben is más mint a tied. -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #41739 üzenetére
Szerintem annyira nem volt rossz választás az LG.
Majdnem 3x annyi, mert rá van írva, hogy Predator!
-
ETOM
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41737 üzenetére
Az sajnos a 75hz-s verzió. Ami alzán lenne az a best buy. IPS, 144hz, állítható magasság stb. Csak eléggé kelendő.
-
ETOM
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41721 üzenetére
Én AOC 24G2U-ra várok csak úgy rendeltem, hogy pont elvitték az utolsó darabot.. 58k lenne
-
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41734 üzenetére
Mindegy.
-
pecccccccca
őstag
válasz
tesz-vesz123 #41729 üzenetére
Azt én értem, hogy kellett a 144 hz meg az 1ms. DE!
A monitorod a freesync-et 60-75hz közt tudja. Ergo, ha bekapcsolod akkor a 144hz-et eleve nem használod ki. Tehát jó, hogy tetszik a freesync, mert hasznos tud lenni, csak akkor egy olyan monitort kellett volna venned ami 144hz-en is tudja. (De ugye az árban már más liga.) Mivel a tied nem tudja ezért arra nem tudod használni amire azt hiszed, hogy használni tudod. Illetve a 144hz és az 1ms sem használható egyidőben a monditorodon. Kapufa ez a monitor úgy ahogy van... Ezért mondtam, hogy egy szebb IPS kijelzős nagyobb wide montiort is tudtál volna venni ami ~35-75hz közt tud freesync-et, nem sokkal drágábban ami szerintem nagyobb élvezetet ad egy kihasználatlan tudású monitorral szemben.Szerintem!
-
pecccccccca
őstag
válasz
Egy picit tényleg mellé nyúltál ennek a monitornak.
75hz freesync Lg 29” ultra wide 2560x1080-as monitor van hasonló árban IPS panellel... LG 29UW69G pölö. Nagyobb tartományban is tudja a freesync-et. A tied 60-75hz közt ami elég gatya... Mondjuk, ha 60 alá nem esik be az fps akkor jó, de a TN panel még mindig ott van és egy 60k-s monitornál szerintem nem a pro oldalra húzható be ez a tény.Nem tudom mikor vetted és hogyan, de, ha tudod küld vissza. Pár ezressel drágábban korrektebb, jobb monitorok is vannak.
-
TIT
veterán
válasz
Máshol még olcsóbb és a freesync csak 75Hz-ig megy.
-
válasz
TN paneles, oldalról mennyire fakul a képe?
-
válasz
tesz-vesz123 #41718 üzenetére
Been there done that.
Aztán visszajöttem 75 hz-re. 1440p mellett nem hiányzik a 144, 2080tira meg nincs kess. -
ETOM
addikt
válasz
tesz-vesz123 #41718 üzenetére
Milyet vettél pontosan?
-
válasz
tesz-vesz123 #41714 üzenetére
Alulfeszelés a radeon softwareben, meg venti profil agresszívabbra állítás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41712 üzenetére
Jah armor. Akkor arra kell egy faja uv és lehetőleg valami luft is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
tesz-vesz123 #41708 üzenetére
Azt hogy sikerül abszolválni? Milyen tipus?
-
szupi92
tag
válasz
tesz-vesz123 #41532 üzenetére
Azt tudom, hogy nem hajtja ki rendesen a videokártyát, de azért nem kellene kikapcsolnia. És néha olyan, amikor 0%-kon megy, akkor csinálja ezek a hibákat. Láttam a YouTube-on ezzel a videokártya, és processzor kombinációt, és ilyen gondjuk nem volt azért.
-
Balazska90
tag
válasz
tesz-vesz123 #41516 üzenetére
1 év...erről beszéltem amikor gagyi hűtőkről írtam, de páran megsértődtek hogyan képzelem.Olcsó húsnak általában híg a leve,ez van. A gépházzal én is beszoptam pl. túl olcsót vettem, a csavarjai már most szarok, pedig nem is a legolcsóbb megoldás volt, de jó lecke volt hogy gépházon se érdemes nagyon fillért baszni.
-
Speed®
titán
válasz
tesz-vesz123 #41513 üzenetére
Azt tudom, hogy van belőle pumped/pimped agyonárazva, de a sima 212 anno egy sub10k megoldás volt. Az, hogy rádupláztak árban +1 ventivel és pár LEDdel, jól mutatja mi kell a népnek mindenekelőtt :S
-
Speed®
titán
válasz
tesz-vesz123 #41508 üzenetére
400AA-100/101Aval be lehetett fürödni, akkoriban utánanézve egy FSP PNFel nyugodt lehetett az ember.. igazából aki rest utánajárni, saját kárán tanul, ez ilyen :S CM212t mondjuk nem tudom hogy sikerült 20ért venni, annyiért enyhén jobb megoldások is voltak, sose számított kiemelkedőnek, kvázi ugyanaz a kategória, ami most a 214X..6ért.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #41508 üzenetére
Számtech boltokban kész gépeknél általában tápon, hűtőn meg házon spórolnak a marketingben meg benne van, hogy hány magos a CPU meg core i5 meg 16GB RAM, stb. Ha alkatrészként veszed, akkor is simán rád sózzák a gyengébb tápot, mert nekik csak az van készleten, esetleg nem is tudják, hogy létezik jobb és megbízhatóbb. Nekem pl rendre elmondják, hogy a Codegen táp a tuti meg vegyek VA paneles monitort játékra meg ilyesmiket. Nehéz megmondani, hogy csak hülye hozzá az eladó, vagy ténylegesen át akar vágni. Pont emiatt imádom az online vásárlást, mert nem kell idiótákkal vitatkozni. Amúgy az olcsónál még az a gond, hogy nem csak gyengébb a tervezés és a kivitelezés, mint egy drágábbnál, hanem sokszor a minőségbiztosításon is spórolnak, és sok selejt kerül a polcokra. Abból kifogni a jót meg nem egyszerű.
-
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #41427 üzenetére
Állítólag nem olyan teltek a színek mert nem fullrgb-n megy alapból.
Élsimítással nagyon nem foglalkozom,hagyom gyárin.
Gta 5-nél nekem a híd is eltünt alólam,de az inkább a phenom 925 miatt.Pécsi gyerek: Az sok,uccsó 4-et vidd le 1 V-ra.
-
TIT
veterán
válasz
tesz-vesz123 #41401 üzenetére
Hiába ha a színek nem olyanok,amúgy nem hiszem,hogy az nv.egyenesebb vonalakat csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest