- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
CirrMee #41417 üzenetére
tudtommal nem, általában afterburner, hwinfo, rivatuner meg avast megy semmi más. de most mindent alapra állítottam így tartja az 1100mhzet?
aty-73: aux voltage azt nem tudom mi, a magfesz az 1,256V, memoryt szintén nem tom mennyin tartja a power limit ki van tolva 20%al,a max hőfok eddig 78-79 körül volt
-
DonLaca@
senior tag
válasz
CirrMee #41365 üzenetére
Jó akkor nem selejt csak mivel nem bírta a gyári órajelet csináltak belőle egy Boost Edition Light Edition-t. Elég hülyén hangzik így
.
Nem tanácsot vagy kioktatást kértem csak egy biost. Amiket írtál azzal mindennel tisztában vagyok. A dual bios mindegyik része írható (sajnos ezt elb*) .
Ha valaki küld egy LE biost azt nagyon megköszönöm
.
-
Balathruin
veterán
válasz
CirrMee #41125 üzenetére
Chieftec alapvetően nem problémás, de már rég nincsenek a csúcson (Delta beles idők), mivel jóval lentebb került a minőségi szint a más elektronikák miatt.
Annak lehet valami oka hogy a 7950 Vapor-X 1069mV felett szinte hűthetetlenül fűt? Nem a meleg a baja, mert télen is ez volt... Paszta többször cserélve lett (mondjuk nem MX2/4 szint), gap padok még megvannak, a ventilátorok is újak, ház nincs de ennek ellenére kap légmozgást. Borda melegedik (forrósodik), szóval szerintem nem az a baja.
-
Speed®
titán
válasz
CirrMee #40424 üzenetére
Drop +/- előfordul, vezérlésfüggő is tippre, lehet load LLCvel operál, stb. Fogyasztás 1.1G/1.15Von 200 felett van, ne alapozz az AIDAra ilyen téren. IGPvel majd dVGAval rendes fogyasztásmérő t használva be lehet lőni közelítőleg. Nálam a 225W TDP limitet 1.2G/1.175Von eléri a 7950 pl., +10% kell, hogy ne dobálja az órajelet..szóval ezzel az OCval ~250W a fogyasztása kb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest