- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5190 üzenetére
És le is lehet tölteni ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #5188 üzenetére
Én úgy hallottam nemrég jelent meg a driver hozzá.
Szerk: Persze, előtte kell megjelennie, ha bench-elik a tesztekben ne mutasson olyan jól.
-
BeLucZ
addikt
válasz
radi8tor #5183 üzenetére
ne sajnáld, majd nekik is lesz gyorsító driverük
ugyanez volt az fermi megjelenésekor az 5000es szériával de azt elfelejtették hogy a 480as mennyit gyorsult azóta... saját magam tanúsítom
(#5187) radi8tor1 : hát aki türelmetlen az biztosan
mondjuk szerintem most nem nagyon jön olyan játék ami indokolná ezt a brutális teljesitményt, ebben az évben legalábbis
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bejött Abu85 jóslata (Kepler megjelenésekor AMD-sek előállnak egy "kis" gyorsítással a driverben): [link]
Sajnálom szegény nV fanokat most. -
Varázslóó
senior tag
Azon gondolkozok azt a Győri 7970 érdemes e megvenni
Sok a bolti 150+ ezer
Amúgy borzalmas így ezzel a hanggal a 7970
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #5178 üzenetére
milyen anti nv fan lettél
régen pedig csipted a zöldeket, várjuk ki a végét én azt mondom
amúgy a 6 gb vram sztem már a parasztvakítás kategória, mert kb 4 db kéne belőle hogy mondjuk olyan brutális extrém magas felbontáson szétszűrőzve max grafon több monitorral létjogosultsága legyen a 3-nál több gb vramnak és hogy jó legyen a sebesség, de marketing fogásnak remek
(#5181) Cybertrone: hát aki nem gamel, az inkább firepro-t fog venni, ha komoly melóra kell, gondolom én vagy quadrot
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #5175 üzenetére
sajnálnivaló a helyzeted, hogy bírod ki?
gondolom minden játékot 800x600ban kell futtatnod szűrők nélkül hogy élvezhető sebességet kapj
bezzeg a 7970apropó: 7970 atomicról tud vki vmit? vagy csak ilyen kamu előzetes volt? 1335 default clock?
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #5175 üzenetére
No ha nem vesztek 7970-et sicc innen
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #5170 üzenetére
most mi a bajod, csak 150-160kt kell kicsengetni egy értelmes vga-ért
ugyan
amúgy tényleg vicc ami az árakat illeti, a helyzet és ez csak rosszabb lesz mert ugye zsugorodik a piac(#5173) Cybertrone : jó de ott könnyen lehet úgy járni mint MaximumGame kolléga meg még sokan mások akikről nem tudunk
én jobb csipem az ipon és társai nagyobb boltok portékáit ha új termékről van szó, természetesen és akkor tutira okés a gari intézés is meg nincs humbuk elvileg
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #5170 üzenetére
Gondolom olcsó lesz
Kb annyira mint minden új cucc
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444 #5168 üzenetére
hát végülis 1 hét mulva megjelenik azt kiderülnek a dolgok vagy beborulnak
-
-
-
ZozzHUN
addikt
Na hétfőig így lőttem be a kártyát, ez a maximuma:
1100mV 1060/1575
Max fogyasztás így az adatlapon látható konfiggal: 247W.
Max hőfok: 71
Max venti: 47% (lejjebb is vehetném sokkal a fordulatot, hogy 80ig melegedjen a gpu, de engem nem zavar itt még a hangja) -
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5159 üzenetére
Így belegondolva azért érzékelte 1x 33-44 foknak meg 55 nak alapon
mert szar az érzékelő
Csak ha vissza adom másikat kell kerítenem helyette
HD6970 et beszámolta és most hírdeti is
-
válasz
Cybertrone #5101 üzenetére
a 8 nap akkor érvényes, ha interneten rendelted. nem gond, ha használtad, de sértetlen kell legyen, hiánytalan tartozékkészlettel. magyaráznod nem kell.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5151 üzenetére
Most hívtam fel.... azt mondta ö be se rakta a gépbe... úgy kapta....
Most Németh be vanbázzeg
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5148 üzenetére
bárhova kapcsolom ezt csinálja...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
ZozzHUN #5146 üzenetére
925Mhz de ott is csinálta már ezt hogy 100% felkapcsol most új rendszeren is felkapcsolt ...
100% ra csak az oldalsó venti miatt később ... olyan mintha Biosba lenne modolva hogy egy bizonyos idő után 100% megy.... játékba a 64fok volt a max.. az nem rossz..
igazából semmi baja nem lenne ha nem kapcsolna 100% ra egyszer csak.... -
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5106 üzenetére
http://hardverapro.hu/tag/emerico2004.html
Tőle vettem ! Azt mondta nem
átmentem 2. rendszere azon friss szűz ATi driver ment fel.... 40fok az átlag Windows asztalon... egy gyengébb játékba 57-60c
Most nem indulj újra még... most MSI felrakom megnézem így akad e össze !
-
Keksz03
senior tag
nem törvényszerű h ha nem teszed újra akkor rosszul fog menni, de ha kicsit is szoftveres problémát sejtünk a háttérben akkor azt csak úgy lehet kiszűrni h egy tökéletesen friss rendszeren, gyári illetve legfrissebb driverrel tesztelve megnézed jelentkezik-e a hiba! vagy más gépbe betenni, reinstall mindent és ott is!
mivel nem tudhatod pontosan, érdemes megpróbálni kiszűrni a szoftveres dolgokat, ha ez sikerült tehát továbbra is fennáll a jelenség mindennek ellenére akkor lehet biztosra mondani h hardveres a baj!
egy gariztatás hetekbe telik senki sem szeretne feleslegesen vga nélkül maradni, érdemes otthon utánajárni mert az a biztos ha te is láttad az úgy nem megy! ráadásul ciki heteket várni h aztán visszakapd a kártyád ami ki tudja minek volt kitéve a 2 hét alatt és ráírják h TESZT OK!!de persze ez az én álláspontom!
-
E1even
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
Csinos HD7970 - es videokártya a Zafir-tól.
-
Tirexi
addikt
válasz
Keksz03 #5132 üzenetére
Ez a Win7 újra rakás egyáltalán nem kötelező.
Én GTX580 után használom a gépet és csak sima NV driver uninstall meg egy Driver Cleaner volt és ment bele az ATI + a CCC.
Minden simán megy és azt a teljesítményt kapom mint bárki más itt aki Win reinstall-t csinált. (3DMark-al bizonyítva)AB meg ATI driver összeakadás nekem annó 6970-nél volt. Pl játékból kilépve a ventilátor folyamat 40%on maradt. Úgy hogy Custom Venti profil volt belőve AB-ben...
Más:
Az én Asus-omnak asszem 1125mV az alapfesze. -
Varázslóó
senior tag
Áhh itt valami nem stimmel.... a kuva élet.... 2napja vettem
45+ fokos most 20% al és egyre csak megy fel ... eddig 33-34 volt...és itt PH vettem !
-
BeLucZ
addikt
válasz
Keksz03 #5126 üzenetére
mert az kicsit hülyén venné ki magát szerintem ha minden gyártó szarásig adná ki a +200 mhzes gpuval ellátott példányokat, a kutya nem venné a refet kb
ha valaki nagyon akarja tuningolni két kattintás oszt annyi, aki kicsit utána jár az tudni fogja hogy az architektet jóval magasabb órajelre tervezték, de egy user 1.0 szerintem örülni fog a sima OCs példánynak is mert hogy milyen jól járt vele
legtöbb ember sügér hozzá szerintem, megveszi és használja, nem ennyire mélyreható a témában mint a ph közössége(#5125) MaximumGame: mikrósütőben tartod azt a gépet ?
nem kéne ilyen forrónak lennie
-
Keksz03
senior tag
egyébként miért nem látni 7970eket 1100/6000 feletti órajeleken ketyegni? gondolok itt az OC edition-ökre...azokból amiket itt láttam feszemelés nélkül majdnem mind tudja a CCC maxot!
vagy sztük nem vállalható ez 24/7-be 2 év gar mellé? -
Varázslóó
senior tag
Amúgy most nézem , 20% az alap amin megy windows ba... és 55-56 fokos... ez marha sok... eddig 33c volt kb.... lehet hibás lett a ventilátor vezérlő ?
-
Varázslóó
senior tag
Alap órajelen is sűűűvit a kártya egy pár perc után gondolom melegedik... és automatán 100% ra megy.... ötlet ?
-
Enclave
aktív tag
válasz
radi8tor #5088 üzenetére
Akkor az lehet nem most lesz...
Ezen az angol webshop oldalon márc. 30. van írva érkezési időnek. Ha ez pontos és még erre jön 2 hét szintén az árak normalizálásához, akkor az lehet 1 hónap is lesz innentől számítva...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
radi8tor #5119 üzenetére
Hogy lövöm ki a CCC hogy a játék is jó maradjon ? mert Affterbe hiába állitom CCC be egy idő után felpörög 100% ra !
Az a bajom hogy oldalsó ventit direkt nem használom most... mert tele fújja a házat 1 hét altt porral ... de ha megy 15-20 fokkal hűvösebb a VGA játék alatt !
-
Varázslóó
senior tag
Nah érdekes dolgok történtek... nem pörög fel 100% a venti játékoknál ha 35-40% rakom állandó ventilátort....
persze 1125/1570
-
BeLucZ
addikt
válasz
Attix82 #5112 üzenetére
nem kamu, tényleg 1536 shader lesz benne vagy ha úgy tetszik cuda core, de teljesen más az archiktetúra mint a ferminél ezért nem úgy értendő hogy 3x erősebb lesz
700 mhz körül lesz gondolom az alap orajel és lesz valami turbo boost szerűség és úgy megy fel 1 ghzre, de 1 hét és kiderül minden -
Attix82
addikt
válasz
radi8tor #5113 üzenetére
1024 lesz tudtommal a GTX680-ba, de majd meglátjuk. 6970 OCval adnak ennyi pontot, és ugye az 1536 szám elég feltűnő, ha valaki ezt benézte elég szomorú
Teljesen felesleges agyalni ezen, 1 hét és megtudunk mindent.
Edit: benéztem, ennyit nem tud egy 6970 durva OCba se....
-
SzlobiG
félisten
válasz
radi8tor #5110 üzenetére
Nem teljesen hiteles a kép a GPU-Z nem is ismeri még a kártyát szal valós infókat nem tud közölni, mindez ki lett tárgyalva nagyjából a kepler topikba. De tény hogy nagy durranásra nem kell számítani.
(#5112) Attix82 Ahogy írtam nem ismeri a GPU-Z a cuda magok számát jelzi shadernek. Am 6970OC-val hol kap ennyi pontot?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nesze nektek GTX680: P9673
Nem nagy szám. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5106 üzenetére
az biztos
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Cybertrone #5103 üzenetére
Örülhetsz ki írtam én is
4.4Ghz en megy
-
BeLucZ
addikt
válasz
hát ha belegondolsz az milyen szívás lenne már az eladóknak
akkor minden héten vennék vmi csúcskártyát, szétbenchelném a fejem meg játszanám 7 napig és a 8-ik napon visszavinném hogy ez bocs de még se kell mert egy szar
és visszakapnám a manit, ááá szép is lenne, de sajnos csak bontatlan termékre vonatkozik nem véletlenül
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Többet ér a VGA ja min a gép
szóval szerintem bele megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest