- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Értem, no erre nem is gondoltam, valóban ez lehet a megoldás kulcsa, ki fogom próbálni, olyan játékkal is pl. cod2 ahol szép nagy lesz biztosan az fps szám. Meg ránézek ezzel a passmark-al is. Majd feljebb tekerik a hangerőt, hogy elnyomja ezt a szép cicergést.
Mellesleg az ember elvárná egy ilyen szintű kártyától, hogy csendben dolgozzon. -
rayoliviero
veterán
Mert ez helyben van ez a bolt (Debrecen) és nem kell plusz szállítást fizetni. Az úgy már nem egy ezres. Máskor is vásároltam már tőlük. De ez érdekes, hogy csak erre az Asus kártyára adnak 2 év garit, a többire 3-at. Lehet direkt átírták, ahogy megrendeltem. Volt már ezzel a bolttal összetűzésem, egy rossz alaplapot nem akartak kicserélni. De remélem csak elírták. mondjuk Erre kis esély van, hogy pont ezt elírták... Mindegy, ha nem adnak 3 évet, akkor át sem veszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest