- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Értem, no erre nem is gondoltam, valóban ez lehet a megoldás kulcsa, ki fogom próbálni, olyan játékkal is pl. cod2 ahol szép nagy lesz biztosan az fps szám. Meg ránézek ezzel a passmark-al is. Majd feljebb tekerik a hangerőt, hogy elnyomja ezt a szép cicergést.
Mellesleg az ember elvárná egy ilyen szintű kártyától, hogy csendben dolgozzon. -
rayoliviero
veterán
Mert ez helyben van ez a bolt (Debrecen) és nem kell plusz szállítást fizetni. Az úgy már nem egy ezres. Máskor is vásároltam már tőlük. De ez érdekes, hogy csak erre az Asus kártyára adnak 2 év garit, a többire 3-at. Lehet direkt átírták, ahogy megrendeltem. Volt már ezzel a bolttal összetűzésem, egy rossz alaplapot nem akartak kicserélni. De remélem csak elírták. mondjuk Erre kis esély van, hogy pont ezt elírták... Mindegy, ha nem adnak 3 évet, akkor át sem veszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest