- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alpachino
veterán
válasz
Chapel #10884 üzenetére
"..ha egy árban van akkor asus, minden más esetben shappire."
Azért túlzásokba ne essünk már, még jó hogy azt nem mondod, hogy olcsóbban esetleg ASUS
Ha csak a kezbe is fognál egy Sapphirt meg egy ASUS-t egymás után, vagy akár egyszerre, akkor máris éreznéd, hogy mitől drágább az ASUS DC2-V2-es
......a beüzemelés után, meg már biztosan megértenéd a felár jogosultságát
A tuningot meg nem véletlenül nem említem, mivel van itt szép példa erre is meg arra is, már ami a tuningpotenciálokat illeti márkánként.
-
válasz
Chapel #10825 üzenetére
1,25.v -nál többet nem igen érdemes adni neki, ennyitől még 110.% hogy nem lesz semmi baja
*****************************************************************************************
kovsol sajnos pont hogy a NET -ezés jobban gyilkolja a VGA -t mind ha végig 3D ben járna indíts egy GPU-z és jelöld be neki hogy mindég felül legyen és kezd el úgy netezni ahogy szoktál meglátod hogy fel-le kapcsolgat(2D-3D-UVD) akár másodpercenkét, és ugye a feszt is ugyan így váltogatja sok embernél pont ettől van hogy becsíkoz vagy be villan a kép -
válasz
Chapel #10432 üzenetére
Én nálam 7870 Dual-X et nem engedte, igaz mikor próbáltam akkor még csak a 2.2.4 es verzió volt a legfrissebb MSi AB
******************************************************************************************
ktg3 tesztelni elég jó(CPU és VGA is) a DIRT ShowDown ott majd meglátod hogy 1200p ben is cpu limited lesz -
DeathAdder
veterán
válasz
Chapel #10126 üzenetére
S ezt driver okozhatja, vagy a kártya szar?
Ja full fasza amikor épp benne vagy az akcióban, rajtad a fejes és befogyott kép mellett elkezd üvölteni az a monoszkópra hajazó fülbemászó muzsika, amit nem tudok megszokni és a hideg ráz ki tőleseederking - tegnap egész nap 860/1200-on használtam, tehát a gyári paramétereken
Tehát vagy:
- a kártya szar
- a driver szar
- a hybrid physx miatt szarik -
-
troland26
őstag
válasz
Chapel #10086 üzenetére
Konkrétan én is teszek az extrém tuningra ..nekem elsődleges szempont a ZAJ volt..illetve , hogy ne legyen zajos
1000/5000 kényelmesen minden game élvezhetően megy . Mondjuk csak kíváncsiság kép én is lefuttattam egy 1100/5200 3dm11-et [link] lement , de továbbra is szinte hangtalan volt..
...bár a 70C körüli hőmérséklet kicsit zavar..( igaz nincs a gépembe 1 venti sem )
-
seederking
őstag
Olvasgatva az utóbbi idők tapasztalatait.Nekem is feltűnt,hogy hynix +x márka ide-oda "nem jelent semmit" tuningban.Attól függetlenül lehet mondjuk minőségibb az adott tipus de mára már kijelenteni egy adott kártyára,hogy tuning terén azt kell venni nem állja meg a helyét.
-
lowzor
veterán
Először próbáld meg, hogy az 1130-at viszi-e 1,26V-on. Ha nem, akkor 1,22V-al próbáld meg az 1100-at.
Szerintem nem fogtál ki gyenge darabot. Az itt és a guru3d-n látott eredményt látva nem vagyok elájulva az Asus V2 7850 tuningolhatóságától. Majd csucsbicep eredményeire leszek kíváncsi. -
RyanGiggs
őstag
Feltettem a 12.8-as drivert, most nem szaggat annyira brutálisan csak egy kicsit. Úgyhogy már szedem is le a 12.6-os drivert, talán azzal már meg is szűnik a probléma. Ha nem, akkor megyek még lejjebb, 12.4!
(Még nem adtam el a régi karimat, lehet inkább ezt az újat fogom feldobni az apróra!) -
-
Mit vártál
Nem elég alap órajelen a + 40.% (4156 vs. 5794 GPU pontszám, ne a teljes pontszámot hasonlítsd össze) többlet a 6870 hez képest? Ha tuningolod a 7850.ed és tuningos fajta akkor van benne még +35-40.% ellenben a 6870.ek már gyárilag is szinte csúcsra vannak járatva, azt nem igen lehet(ett) már huzigálni az elfogyó 1.G vRam ról meg ne is beszéljünk
-
Ez a DC2 v1 es Asus nem rossz de inkább ezt venném SKU# szám alapján első szériás(talán hynix ramos) és nem Dual-X verzió! Esetleg ez is jó választás
ami így néz ki
vagy ez is jó bár itt senkinek nincs de nálam járt ilyen
vagy a bevált MSi TF3 sem rossz
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
BF3 multiban letudod majd tesztelni? Csak olyan órajeleken kéne nyomatnod a 7850-et, mint nekem. Annyira zabálja komolyan a CPU-t, hogy 80% sokszor a GPU kihasználtság egy 3.7 GHZ-en lévő i5 2400-nál. Na mindegy, 2600K csak elég lesz neki
(#9153) Malibutomi:
Nem sokkal több, mint az enyém a 7850-el
-
csucsbicep
nagyúr
Asus vagy Sapphire, de előbbiből is a V2. Azonos feltételek mellett az Asus a jobb a hosszabb gari miatt, de előbb nézd meg, hogy befér a házadba.
Dealer95: Ahogy miresz írja, ha több szálat támogat a játék akkor elég, főleg az említett BF3 nagyon fekszik az FX-eknek, viszont a kevés szálas alkalmazásokat nem nagyon szereti, mert nem olyan a felépítése.
Peace: Más driverekkel próbálkoztál már?
-
lowzor
veterán
Catalystban elég ha húzod kezdetnek, aztán ha még nagyobb teljesítményt akarsz, akkor GPU Tweak-el. Ezekre nem kell semmilyen új hűtés tuninghoz, mert nagyon hűvösek. Nálam még egy +40%-os tuninggal is full hangtalan a 7850 és 65 fok körül van terhelés alatt.
(#8974) darky@:
Elég, ha megnézed a tiéd. 1250 mhz-et bír 1,3V-on.
Meg rengeteg OC-s Gigabyte 7850-et küldenek vissza pl gariba, mert a gyári OC-t sem bírják. Plussz 1,6V-on viszik az 1050-et stb. Szóval van bajuk.A Gigabyte nem tartotta be az AMD referencia előirásait és emiatt a kártyák nagyobb meghibásodási arányt produkálnak, ez már csak hab a tortán. -
lowzor
veterán
gondolom elég, ha ennyit írok
a 6870-el 4200 volt a Graphics Score-om 3D mark 11-ben
A 7850-el meg 7900 12.11-el, 1200mhz-en.Szerintem ez mindent elmond a teljesítmény különbségről.
Amúgy a giga helyett nem tudnál mást választani?(#8961) kockaharcos:
Miután beléptel alt+tab, majd újra ugyanez a kombináció és alt+enterrel vissza teljes képernyőre. De úgy csináld, hogy a térképet ne hozza be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest