Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

seederking
őstag
válasz

DroiDMester

üzenetére
						""és nem Dual-X verzió"" Gond ha az?
 - 

Chapel
addikt
válasz

DroiDMester

üzenetére
						Bakker az ember azt gondolná hogy 7850 2gb azt csá, be megyek megveszem. Nem egyszerű ez...

A lényeg nekem mint kiderült hogy hynix ramos legyen, jól húzható, ha az megvan akkor már csak az ár dönt.
Asus-t szeretem előző karim is az volt (6870dc1gb). Mi a különbség a v1 és v2 között egyébként a 7850 esetében?Köszönöm az infót, most akkor megint elbizonytalanodtam, mert eddig ezek viszont senki ne ajánlotta. Félre ne érts, nem Téged kérdőjelezlek meg, de most akkor megint utánaolvasás, tesztek stb. Telnek a napok és nincs vgam...lehet a végén hozzászokok, és mivel az alaplapi vga játékon kivül visz mindent még a végén marad az és spóroltam 50k

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - Microsoft Surface Pro 6 fekete
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő