- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
p35.ös lap nem tud stabilan csak 400-430.as FSB -t(igy max 3600.at lehet vele kisajtolni egy komolyabb P35.ös lappal a DS3 al még ennyit sem) Yorkfield(Q9xxx) procival! Q9550 procihoz hogy az ember kihozza a maximumot P45.ös lap kell alá! és abból is valami combosabb aminek legalább 8.fázisú CPU táplálása van nem úgy mint az említett DS3 lap aminek van 6.fázisa de még azok is csupaszon hűtés nélkül amit meg linkeltem lapot 16.fázisú tápja van az már bírja szusszal a Q9550 nagy étvágyát!
-
szmegma
aktív tag
Hoppa... mar megint tanultam vmit.
Mondjuk ha 6 vagy tobb csatornas PCM-et kapok, akkor mind1.
Le is fogom ellenorizni.Koszonom a segitseget mindenkinek.
Felraktam a Batman AC jatekot es full max beallitas mellett a belso benchmark 45 FPS-t mert atlagnak. Az sztem nem rossz!
-
KAMELOT
titán
Érdekesek ezek a kép urgálásos dolgok. Én most hallok ilyet először. nekem is DDR5-ös Vram van rajta , de még eddig 1x sem láttam ilyet. Meg jó pár haveromnál sem tapasztaltam ilyeneket amiket ti itt írtok. GTX kártyákon is DDR5 van és még sincs gond.
Volt 4xxx szériás kártyám ott sem volt ilyen gond. -
BullZeye
veterán
Akkor leírom még1x, nem a tunning a lényeg, ha felhúzod 10k Mhzre, és marad 10kMhz, nem ugrik vissza 1k-ra, akkor nem fog ugrani a kép sem. Ha viszont 3D az 1100Mhz, a 2Dpedig 200Mhz, akkor ugrani fog. Ez a DDR5 hibája/hátránya/sajátossága.
Sőt tavaly május óta akkor is ugrik a kép, ha 200Mhzről 200Mhzre állítom, mert ilyenkor visszadobja driver alapra, majd onnan 200ra vissza. Legalábbis ATTvel ezt vettem észre, erre konkrétan 4890oc miatt néztem utána még régebben, és ott külföldi fórumokon, és itt is azt írták, hogy DDR5 hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest