Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #51680 üzenetére
Hát, nálam nem tudott 4GB RAM-ot enni, viszont gondja sem volt. Nálam 100%-on ment a GPU. Nem mondanám, hogy nálam gond nélkül futott maxon, ha nem így lett volna. Az meg szintén tudom, hogy 2 eltérő típusú VGA esetén simán lehet, hogy egyiken jól fut egy játék, másikon meg nem.
Erős vegyes-limitet látok a képen, ami azt jelenti, hogy kevés a CPU a CF alá, ami egyébként éppen azt jelentené, hogy jól optimalizált a játék. Ha ez nem CF, akkor viszont csak 2GB felett optimalizálatla. Megj: csak az első pár pályán játszottam, mert utána untam meg az lqrt külső nézetét, ezért későbbi pályákról nem tudok nyilatkozni.Megnéztem a VGA-m teljesítményét benchmarkokban és játékokban (nyilván tuningolva). Hol kicsit kevesebb volt, hol kicsit több. Nem felejtettem el semmit, csak a teljesítményt néztem.
Erre persze majd azt mondod, hogy 7950-et is lehet tuningolni, csak hát azt nem 7870 árban kapod meg, ezért az 7870XT a nyerő.
Tényleg, miért keveri mindenki a tuningot a túlhajtással? Csak a +FPS-ekről jutott eszembe. Ugyanakkor pl. a feszt le lehet vinni gyári órajelekkel is. Az én kártyám az 1.144V üzemi feszültség helyett max. 1,089V-on viszi a gyári órajeleket (1,019-es beállítással), tehát 10%-ot spórolok a fogyasztáson és a melegedésen anélkül, hogy csökkenteném az órajeleket, tehát nem vesztek a teljesítményből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest