- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #51680 üzenetére
Hát, nálam nem tudott 4GB RAM-ot enni, viszont gondja sem volt. Nálam 100%-on ment a GPU. Nem mondanám, hogy nálam gond nélkül futott maxon, ha nem így lett volna. Az meg szintén tudom, hogy 2 eltérő típusú VGA esetén simán lehet, hogy egyiken jól fut egy játék, másikon meg nem.
Erős vegyes-limitet látok a képen, ami azt jelenti, hogy kevés a CPU a CF alá, ami egyébként éppen azt jelentené, hogy jól optimalizált a játék. Ha ez nem CF, akkor viszont csak 2GB felett optimalizálatla. Megj: csak az első pár pályán játszottam, mert utána untam meg az lqrt külső nézetét, ezért későbbi pályákról nem tudok nyilatkozni.Megnéztem a VGA-m teljesítményét benchmarkokban és játékokban (nyilván tuningolva). Hol kicsit kevesebb volt, hol kicsit több. Nem felejtettem el semmit, csak a teljesítményt néztem.
Erre persze majd azt mondod, hogy 7950-et is lehet tuningolni, csak hát azt nem 7870 árban kapod meg, ezért az 7870XT a nyerő.
Tényleg, miért keveri mindenki a tuningot a túlhajtással? Csak a +FPS-ekről jutott eszembe. Ugyanakkor pl. a feszt le lehet vinni gyári órajelekkel is. Az én kártyám az 1.144V üzemi feszültség helyett max. 1,089V-on viszi a gyári órajeleket (1,019-es beállítással), tehát 10%-ot spórolok a fogyasztáson és a melegedésen anélkül, hogy csökkenteném az órajeleket, tehát nem vesztek a teljesítményből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged