Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Kínai tech-túra összefoglaló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cseneles őstag válasz  ricshard444

üzenetére ricshard444

üzenetére4xMSAA ig úgy értem elég a 256bit kb, tapasztalatom szerint az felett omlik össze a Crossfire 7870 esetében drasztikus FPS vissza esést mértem szinte minden Gameben FarCry3 pl 8xMSSA-val is vaj sima  Én azért várnék a Mantle megjelenésére az ott fog segíteni pl ahol most BF3 multinál is panaszkodtok Én azért várnék a Mantle megjelenésére az ott fog segíteni pl ahol most BF3 multinál is panaszkodtok sokkal stabilabb Fps képet ad majd a támogatott játékokban, nem lesznek nagyobb akciódúsabb jelenetekben Fps esések sokkal stabilabb Fps képet ad majd a támogatott játékokban, nem lesznek nagyobb akciódúsabb jelenetekben Fps esések Ezt azért fejcsd ki,h érted miről beszélnek? Ezt azért fejcsd ki,h érted miről beszélnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én azért várnék a Mantle megjelenésére az ott fog segíteni pl ahol most BF3 multinál is panaszkodtok
 Én azért várnék a Mantle megjelenésére az ott fog segíteni pl ahol most BF3 multinál is panaszkodtok