Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mint említettem, nem az észrevehetetlen hibákra gondoltam, hanem a hétköznap, nem megfelelően tesztelt tuningbeállítások miatt előbukkanóakra.
A szar szoftvereket inkább hagyjuk, amíg megveszik őket hibásan, semmi nem fogja rákényszeríteni a gyártókat, hogy befejezett terméket adjanak ki. Egy bugos szoft előbb szívat meg, mint egy gyakorlatban soha fel sem tűnő chiphiba.
Hát, én a gyári 975/1500MHz-hez viszonyítok, ahogy a GTX560-am is gyárilag OC volt.
AB ll-lel monitoroztam.Mondjuk az még a RAM-frekit sem találja el, nem igazán tűnik megbízhatónak.
A Power limit 120%-on volt. 1100/1700-on semmi gond vele, csak feljebb, Vmoddal veszi vissza a karit, hiába az erősebb hűtés.
Nálam a GPU-Z pontosan követi az órajelet és a feszt, a visszaesést is azonnal jelzi. Mi több, a tuninggal elért gyorsulás is alátámasztja a magasabb órajeleket, pont annyi, mint a tuning.
Nem akarok biost modolni, elégedett vagyok az 1100/1700-zal is, +50-75MHz-ért piszkosul nem éri meg túlfeszelni a GPU-t (a gyári 1.144-et sem éri el, az említett órajelek 1.108Vmax-szal megvannak). Csak kíváncsi lettem volna a kari tudására. Sajna AB-ben Power limit állítási lehetőség nincs, GPU Tweak-ből meg a fesz. hiányzik.Egyébkén teszteltem a CCC-ben (akárhogy hívják, a "final"-ben Fusion Center, bétában meg Catalyst) beállított tuningot Afterburner profillal (tehát 100% PL-tel), alacsonyabb feszen is stabil volt, történetesen nem ment fel 1.1V-ra sem, és szépen váltakozott, ahogy kell, miközben fixen tartotta az órajeleket. Csak ez megvan CCC-ből is.
Esetleg van vmi megoldás AB-ben a power limitre? Mert a profiloknál simán feldobja, hogy +/-0%, csak állítani nem lehet sehol (unoff OC meg nem működik, és egyébként úgy sincs meg a csúszkája).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest