- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
A Catalyst v12.11 beta11 telepítése óta (13 nap) tünetmentes a HD7750-esem. Noha nálam H55-ös az alaplapi chipset, a changelog alapján úgy vélem, gyógyírt az alábbi hibajavítás hozott a problémámra:
"Resolves a sporadic system hang encountered with a single AMD Radeon HD 7000 Series GPU seen on X58 and X79 chipsets."
Gondolom nem érint sokakat, azért leírom, hogy nyoma legyen. Hátha segít valakinek.
-
TeeJay
félisten
hali
ezt a visszaclock trükköt meg lehet csinálni Mobility Radeon 5470-es dedikált GPU-n?
mivel sosem játszom a laptoppal örülnék ha mindig a lehető legkisebb órajelen menne
mert csak netezek illetve filmet nézek vele (DXVA)
oda meg kétlem hogy akkora teljesítmény kellene belőlehátha van megoldás
-
HookR
addikt
Próbálkoztam külön-külön a memória és a GPU minimum órajelét is magasabbra állítani, illetve mindkettőt egyszerre, de ugyanúgy ki-ki fagyott, véletlenszerűen. Két napja 12.10-esről átnyergeltem a legújabb 12.11-es béta meghajtóra. Egyelőre nem volt gond, de majd meglátom. Bizakodom...
Ha ezzel is kifagy, akkor élek a garanciális csere lehetőségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest