- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gainka
őstag
válasz
Alister71 #12240 üzenetére
High
avg:40.54
min:24.60
max:61.11Ultra
avg:28:14
min:18.82
max:39.50Azért igen csak lett változás, söt szerintem még a kép is szebb lett folyamatosabb a játék stb . Köszi
Am olvasgattam már miért driverezik itt mindenki meg mindegyik topikban de nem gondoltam ennyit jelent. -
mackosajt
addikt
válasz
Alister71 #12181 üzenetére
Na azért ne gondold azt, hogy mióta CF van a gépben, minden LOW-ra volna állítva
Addig sem volt azon, csak mivel én igen mozgékony vagyok, igyekszem a sűrűben halászni, nem sok időm szokott jutni a nézelődésre és néhány effekt még zavarna is. Nem mellékesen monitort is cseréltem nemrég, és még a színeket is szoknom kellett.
-
-
marcusa
addikt
válasz
Alister71 #12074 üzenetére
Sziasztok!
Lord Vader kérésére teszek be egy GTX660 eredményt, nem trollkodásnak szánom
Teljesen alap MSI GTX660 1070/1502 gyári oc órajeleken, i5-2400 alapon, 4GB Ram. FHD felbontás, minden maxon, minden bekapcsolva (Advanced lightning, Global izé is) egyedül az a két inteles cucc nem:Bocsi a fényképezős képért, de friss Win8 telepítés, még nincs fent Afterburner, és print screen meg nem működött...
-
szika87
aktív tag
válasz
Alister71 #12049 üzenetére
De a vrammal küszködök az 1200as gpu az már elég, persze ha kis fesszel feljebb megy nem baj
de igen elsődlegesen a vramot akarnám feljebb tornázni, a plusz fesz akkor nem hat ki a vramra?
De 1350nél zebra lesz a monitor...mind1 1,25V adok neki trixxen és meglátjuk, ha nem megy akkor marad 1325mhzen, max a core clockot feltolom 1250ig ha bírja, ha nem akkor visszateszem alapfeszre 1200/1325re az is szép végülis. -
skayline
tag
válasz
Alister71 #12003 üzenetére
Igen ez a hiba. Ezt a kártyát egy 7750 helyére tettem be. Elvileg ugye semmi driver csere semmi nem kellene ahhoz, hogy működhessen de még sem így tette. Ezek után újratelepítettem a drivert hát ha megjavul ez sem hozott semmit. Majd ezek után jött a rendszer telepítés ugyan az.
-
Heavyqq
csendes tag
válasz
Alister71 #11977 üzenetére
7770-ből inkább Sapphire : http://pcpc.hu/index.php?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00007104&csoportid=00000007
vagy asus : http://pcpc.hu/index.php?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00007014&csoportid=00000007
-
WP14
őstag
válasz
Alister71 #11970 üzenetére
Azokból a tesztekből tudok kiindulni, amiket látok, mivel semmilyen játékot nem játszom multiban, egyéniben is csak Simraceway szimulátorral, ahhoz meg bőven jó az i3 nekem.
Ezért kértem teszteket, hogy lássam, mert eddig a PH tesztet láttam csak, arra hivatkoztam1 éve vettem 24-ért az i3 procim BOX kivitelben, újonnan, garival, nekem nagyon megérte akkor
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Alister71 #11937 üzenetére
ok, hát én csak 1440ben tudok benchmarkolni de 2xmsaa, minden amit csak lehet ultra-high kivéve a két inteles dolog a beállítások legalján:
avg:42.02
min:35.31
max:56.29
gpu:1175/1400onigen, azt gondolom ,hogy nincs gond, akkor lehet, hogy mégsem 11.1es dx van. vagy nemtom, egy cikkben olvastam, lehet ,hogy régebbi és csak találgatták ,h grid 2 11.1es lesz ,közben 11.es lett.
-
kisza25
félisten
válasz
Alister71 #11856 üzenetére
egy kis tuning, 1200mhz nem lett nyerő, 1175Mhz-en a 3.graphics tesztig jutott, 1150-en lefutott:
-
taknyi
aktív tag
válasz
Alister71 #11835 üzenetére
Jajajaaj bocs, hogy elrontottam a topikbulidat! Komolyan gondolod, hogy majd a te véleményed számít ki írhat ide és mit és gondolod, ha téged nem érdekel akkor mást sem? Te vagy nevetséges és felesleges úgy ahogy létezel... Volt egy kérdés amire válaszoltam korrekten, nem neked szólt mégis beleszóltál a stílusodról nem is beszélve. Olvasd már el még egyszer miről szól az az írás, ha problémád van az értelmezéssel fordulj segítségért. Ha beteg vagy kezeltesd magad...
(#11836) WP14: +1 neked legalább van humorod...
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #11791 üzenetére
jaja a CM mindig jol cisnálta a játékait.
és tetszik is.1920ba 4msaa maximálisan beállitható grafika hol ultra hol high,ami a legnagyobb.így fut a Grid2.
Szerintme azért több picit az fps nekem egy kb 5tel mert nekem 1100/1400on megy a vga.DeadMeat>>jo de nekem 2db van meg azért a gép többi része se piskota nem egyszint az enyémmel.
Grave>>1920ba very high..de sajnos az akciojelenetek dusulásával vissza keleltt vennem high.ba.szoval ott van most is.16x anizo. persze az SSAO és a tesselation off.ehhez szerintem a vga kevés....
.pedig láthatóan szebb ugy...
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #10279 üzenetére
enyémen van.
de az intel integráltja az tud olyankor müködni nem ha behal a pci-e foglaltos vga nem?
csak át kell tennem a monitor csatiját ésa biosba engedélyezni nem?de hogy jutok el odáig?
már szerinted a vapor-x.en más ramok vannak?
meg kéne ezt nézni.
te tudod a tiéden milyen van?látszik a bordától?
enyém megy 1475ig akkor az 1300at jobb időzitésen is birnia kéne nem?
épp ez a céloma gpu.nak angyobb feszt adjon. -
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #10273 üzenetére
nem értem amugy nekem most az uj driverrel 1130on nem megy végig.
a ram 1500on lép ki.
amugy tényleg ha a gyári és oc orajelet nézzük kb 5% a teljesitménykülönbség.mér lenne más?1100/1300on megy.enyém is megy ennyin.akkor mi lehet a gond szerinted?
melyik bios.t probáljam?
deha nem jön be a bios ati winflashel és befagy a kártya reboot után akkor hogyna tovább?készitsem a dos.om pendriveon az alap bios.t?
bár nem tudom van e értelme ezzel szorakozni....
valamiért 1.2V fölé nem tud menni enyémbe a fesz. a franc se tudja miért....valaki nem szeretné az angol tudását tesztelni és a sapphire supportnak angolul megirni ezt?hátha küldenének egy bios.t.
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #10262 üzenetére
mérkell az aero.t kikapcsolni?ha nem teszed meg mi lesz?az magától visszakapcsol utána?
én a dos.sal feltettem rá a vapor x bios.t de szétesett a kép zöld lett.ez miért van?
mert amugy bírja az 1100/1300at.
de jobb lenne 1150....bár nem tudom van e értelme gyilkolni.bár gari van rá
én 1100/1400on hajtom.ahhoz képest a legolcsobb kártyanem vészes szerintem. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Alister71 #10054 üzenetére
hát nálam 4 sapphire kariból 1 adta meg magát a 6770 semmi más bajom nem volt a sapphire cuccokal eddig
nekem még agp s korszakban volt egy ati kari club 3d és igen szerettem kár hogy már nincs ez a gyártó vagy csak nállunk nincs?mellesleg szerintem az asus és minden gyártó áttervezi a nyákot bizonyos szinten... pl a vapor-x karik sem referencia nyákosak de sapphire karik azok is
Lordomén nem is töröm a fejem 7790 ben hiába szeretné a feleségem 7770 lesz csak még a gyártót nem tudom az XFX volt a favorit de a dolgok jelenlegi állása szerint nem igen lesz az
a vtx ben vagy másnéven nem is tudom i nem bizom lehet hogy az ős gyártó marad nem tudom....
-
Freiherr
őstag
-
taknyi
aktív tag
válasz
Alister71 #8645 üzenetére
Egyet értek veled, kialakult piacról van szó. A jövő a 8××× széria. HD7770 28K, GTX650 28k, GTX650TI 38k, HD7850 (1GB) 42K, Hd7850 (2GB) 46k, GTX 660 (2 GB) 51k. Szerintem, ha megnézed az árakat akkor csak 40k-ért tudna új alternatívát teremteni és így a piacból szakítani.
-
bozont
veterán
válasz
Alister71 #8515 üzenetére
Na jah, az egy dolog hogy DX9, de nem valami jó az erőforrás kihasználása. A cpu szinte végig 20-25% körül mozog, annyira nem dolgozik, hogy a cnq is működésbe lép és 3GHz-re veszi vissza az órajelet. Az egyetlen cpu igényes jelenetnél (itt a vga visszaesik 60-70%-ra), az első rész végénél is maximum 40% a terheltség, tehát 4 magot sem nagyon használ ki.
-
Arkennys
addikt
válasz
Alister71 #8368 üzenetére
Hát igen, Origin is. Oda mondjuk csak a crysis 2 max edition van meg, amiatt töltöttem le. De steam valahogy nekem szimpatikusabb összességében.
Mindegy, hasznos-szép és jó így, akciók meg voltak-vannak-lesznek játékokra. Ha figyel az ember, elég sokmindent ilyan 75-80% os kedvezményben is beszerezhet, a játék eredetiség előnyök élvezetével. Na részemről is OFF vége, elnézést érte, a lényeg, hogy szerintem igazad van ebben a témában.
-
Arkennys
addikt
válasz
Alister71 #8363 üzenetére
Hát, mindennel így van. Egy-két évvel ezelőttig szinte csak crackes cuccokkal játszottam, de mióta a steam az életem része, figyelgetem az akciókat, és van is már néhány játék a profilomon. Eredeti, bármikor-akárhányszor leszedhető, updateli magát, multizni mindenféle kókányolás nélkül lehet vele, stb. Igencsak más így tényleg
Én most a Brütal Legend rendes megjelenését várom, elővételben meglett, és már kíváncsi vagyok.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Alister71 #8360 üzenetére
Értem mit mondasz, de ha Uplay letölt egy patchet azt valószínű neten is megtalálom és fel tudom tenni.
Viszont azt továbbra is fenntartom, hogy ha 8x-os élsimítással dx11-be ultrán akar valaki játszani a 7770-nél elfogy a VRAM.
Na így már világos, hogy be kell érni az 1.04-es patchel, mást nem tudok tenni. -
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #8356 üzenetére
Persze ez tapasztalat, én sem veszem meg 50 euróért az új játékokat, csak kicsivel később, akciósan, és akkor döbbenek rá, hogy a kiadók ezzel védekeznek a feltört szarok ellen. Elindul a krekkelt is, csak győzz vele játszani.
Most vettem meg sorba a korábbi NFS-eket, és az arcom esik le, hogy milyen jók a korábbi minden fosnak, alaptalanul megítélt, krekkelt verziókhoz képest. Kifogástalan grafika, irányítás, és játékmenet jellemzi őket.Ne a torrenten lévő játékok alapján ítéljünk.
-
Eagle16
addikt
válasz
Alister71 #8296 üzenetére
Hát pedig a Crysis 2 is nyomott egy restartot úgy 40-50 perc után az előbb. Amúgy tök szépen megy még very high-on is, nem is gondoltam volna, szinte lefolyik a képernyőről
Először óvatosan csak high-ra raktam, de kiakadt 60 FPS-nél.
Táp lesz ez szerintem, 6 éves már az idén, ennyi idő alatt a kondik tönkremennek benne. Nem lehet véletlen hogy hogy a C1 meg a C2 alatt is csinálja.
-
Eagle16
addikt
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Alister71 #7893 üzenetére
De ha mégis hibása vga akkor miért csak a Crysis3 alatt fagy be ? Dead Space 1,2,3 ,Ace Combat A.H ,Batman AC és még sok más végig játszva 1x nem csinálta , van rá még 2 év gari szóval nem számít ha el romlik csak biztosra tudjam hogy vga baja e mert garancia futárt nekem kellesz fizetni ha nincs baj a kártyával
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #7893 üzenetére
jut eszembe elmult 3 napba vagy 5x történt ilyen hiba.
lefagyott a win7, egér mozgott zene szolt de a kép befagyott smemire nemr eagált csak reset.utána jo lett.
hmm???
monitor kikapcsolására gondolok bezavart mega hdd kikapcs.ra.
megnéztem sentinelbe semmi gondja a winyonak és aida64be a feszek rendben vannak....hmm???
lehet gpu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest