- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1978
senior tag
válasz
NyuszyCaster #10605 üzenetére
Szerintem a Sapphire-ral jobban járnál mert komolyabb a hűtése és elég jó a 7000-es szériánál!
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #10541 üzenetére
Lehet megzavart a számozás? 7970-es kártyákat linkeltél egy 7790-es topicba.
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10432 üzenetére
A későbbi eladás miatt, ha 1-2K különbség van ismertebb márkák asus, sapphire, msi, gigabyte szerintem azok közül válassz...
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10389 üzenetére
club3d sajnos csak amcsiban szervezett nyeremény játékán nyert egy srác egy ilyet: [link]
CoolerMaster K350 Case, Intel core 2 quad q6600, 4Gb ddr2-800, Asus p5kpl-se and a Radeon HD4890 konfigja van a srácnak. Sokan írták hogy a 4890-röl a 7770 visszafejlődés leszDe az biztos hogy a tápegység kicsit felszabadul
-
oliba
őstag
válasz
NyuszyCaster #10397 üzenetére
Valóban. Úgy tuningolt, hogy a TDP limitet nem tolta ki
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10394 üzenetére
Egyáltalán nem hihetetlen... szín tiszta igazság amit leírtam! Az elektronika már csak ilyen, de inkább a meghibásodás ilyen természetű. Használod, majd újra használnád, de akkor már nem megy. Csak, hát az összefüggések, meg az oda vezető út....
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10392 üzenetére
Ja, nekem meg volt egy mikróm (16 éves), este csináltam pattanqkit, másnap bekapcsoltam, és - oldalt, belül jobb oldalt van a mikróknál a falon egy lap olyan, mint, ha kartonpapírból lenne - na az kigyulladt. Kidobtam a szemétre... (igazándiból leadtam az üzletbe, ahonnan vettem egy újat). Lehet, hogy túl sokszor szakítottam félbe, amikor program funkciót indítottam el? Sose tudom meg, de nem is érdekel... Kár, hogy már nem volt garis...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Azért válaszolok, bár nem nekem van címezve, mert a gondolatmenet szerint engem érint. Nos: a hirtelen hőmérséklet változás okozhat ilyen pattanást. De hol is van hirtelen változás?
1. Mondjuk 60C-on van a kari, forog a venti... Kimész a játékból, vagy csak kidob a server multiban forog a venti nézd milyen hőmérséklet esést okoz pikk-pakk csökken több 10 fokot. Majd 10 perc után leállítod.
2. Mondjuk áramszünet és leáll a gép. 60C, nem forog a venti, lassan hűl ki.
Az 1. intenzívebb hőcsökkenés, de könyörgöm üzemszerű. Amiről te írsz az teljesen más miatt alakul ki (túlhevítik néhányszor, vagy huzamosabb ideig, öregedés). Vagy nem minőségi gyártó szülötte. -
djculture
félisten
válasz
Az aranyat ér, abban nem látsz hec meg ilyen gagyi kondikat
Max a ventit kell néha kitakarítani meg wd40-el befújni a dugó alatti csapágyat.
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10383 üzenetére
Ezt a félelmet nem értem.
Pl. ez (2012.12.12-től 2 év gari 2014.12.12-ig) IPON-ba szóló számlával garilevéllel. Újonnan 34k. Mondjuk megkapod 27K-ért már nem bux 7K-t, mint ha újonnan vennéd. A gari a termékhez kötődik... Nem értem mitől biztonságosabb, ha te hozod ki először?
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10385 üzenetére
Bírja az még 10 évet is ha még a régi chieftec, az újak jó része már gagyi kínai kondival meg hec-el van tele.. 7790 amúgy se eszik annyit 400-as régi chieftec röhögve elviszi.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10381 üzenetére
Ja emlékszem. Mindegy szerintem ülj még kicsit a babérodon már ha nem sűrgős kártyát venned és 7790 legyen a kiszemelt szerintem. Arra ahogy nézem elmondható az hogy netán még 1 év múlva is el lehet vele játszogatni kompromisszumokkal, 7770-re nem igen merném ezt kijelenteni.
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10371 üzenetére
Én néznék helyedben használt garis Sapphire-t, úgy bux a legkevesebbet...
1 év mulva eladod még garisan addig hátha telik majd egy most vágyott szintű karira...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Sapphire, Club3d nem túl gyakori azzal akár mellé is foghatsz.
-
oliba
őstag
válasz
XFX-re 1 év gari van, így nem kell.
Club3D-ről semmi infó
Marad a Sapphire. Sok embernél tökéletesen működik és talán a legolcsóbb -
djculture
félisten
válasz
Én az xfx-et venném tekintve hogy az a legolcsóbb és azon lehet a legkisebbet bukni, nem egy izom kártyák ezek fél év és adod elfele.
-
djdaniel
senior tag
válasz
NyuszyCaster #10346 üzenetére
de nálam üres járatba csinálta, sikerült megoldanom, biosba beállításokba volt a híba.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10341 üzenetére
Kártyáktól függöen.. 7850/70-hez Bioshock Infinite és tomb raider jár, 7790-hez bioshock Infinite
-
Darko_addict
őstag
válasz
NyuszyCaster #10347 üzenetére
Igazad van DjCulture, töröltem is, félrenéztem! A 2GB-os 60e.
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10341 üzenetére
Most szop@tsz, vagy nyugtatni próbálsz?
Mert nem érzem a különbséget... Mond, hol van 50K-ért mert rávetem magam és jó sertésként felzabálom...
-
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #10320 üzenetére
nekem se épp ezt írtam.az a fontosabb.
fos a pénzem
koolyna ezekkel az asusokkal csaka gond van....szerintme nem ajánlott kategória lassan.ott az msi az se lehet rossz.mega giga se.vagy akár az xfx mégse rossz gyártó.
mi az hogy egy vag nem viszi a gyári orajelet? -
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #10315 üzenetére
hát a mikro fontosabb mint egy 7790 mondjuk.
Hát én szerintema club3D egy kommersz márka...nem ér fel egy asus, msi, gainward, sapphire .stb.vel....
a gainward elfüstölt?mitől?volt előjel?
és szétment tőle a ram proci alaplap?
tápegység amugy mit csinált ekkor? -
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10315 üzenetére
Ja Club3D, PowerColor, VTX3D ezek mind a TUL Corporation leányvállalatai.
VTX3D az az olcsóbbított verziókat csinál megmaradt chipekből, még egy fél éve h4xxx kártyákat is gyártottak kis tételben megmaradt chipekből, kis pénzekért árulták. Nagy baj nincs ezekkel se, tuningra nem valók ennyi.
Akit nem vet fel a pénz és tuningolni nem akar annak érdemes ezt a márkát is figyelemmel tartani. -
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #10287 üzenetére
de mér pont club3d kell?
-
djculture
félisten
válasz
Német oldalakon ezer van. [link]
-
djdaniel
senior tag
válasz
mi lett végül a hd 6670-esel ? megcsináltattad ?
-
Gainka
őstag
válasz
-
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #10260 üzenetére
Nincs semmi minden rendesen le van írva! Egyébként gyanítom, hogy gyári OC fölött nem nagyon hajtja senki a kártyáját. Szerintem az fordul elő leggyakrabban, hogy a sima kártyások felhúzzák gyári OC értékekre és úgy használják. Én is gyári értékeken futtatom a saját karim, csak kíváncsiságból nézzük meg mennyi az annyi.
-
oliba
őstag
válasz
NyuszyCaster #10201 üzenetére
Azért a 10 éves kártya és két elégedett vásárló alapján ne minősítsétek a mai kártyák minőségét, amikor már szinte mindenki a spórolásra megy rá
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #10163 üzenetére
Én konkrétan VTX3D-t nem vennék, de még PowerColor-t sem.
#10165) djculture: szép egy áruk van.
-
WP14
őstag
válasz
NyuszyCaster #10161 üzenetére
A régi Sapphire 9600 pro Atlantis kártyám 10 évig dolgozott a régi gépemben egy szintén 10 éves Asus P4P800-as lapban és azóta egyik barátom netezős gépében van mindkettő és hibátlanul megy, a hűtő ventit kellett csak cserélni, más baja sosem volt. Most 7770-es Sapphire-om van 8 hónapja, elégedett vagyok
Bármelyik márkából lehet rossz darab.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #10163 üzenetére
[link]
Itt van egy mázsa.
Club 3D Radeon HD 7770 GHz Edition is van meg nerm sokára lesz 7790-es is itt. -
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #10161 üzenetére
ABC sorrendben: Asus, Sapphire.
-
Alister71
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #10046 üzenetére
Én egyenlőre azt vallom, hogy Radeont a régi bevált gyártóktól kell venni. Sapphire, Asus, Tul.
Én 1x vettem egy Gainward 4870 GS-t, azt is megbántam. Nem lett volna rossz vga, de a drivereket nagyon válogatta. Alig találtam olyan drivert amivel rendesen működött.
Nem szeretem én az ilyen gyártókat, akik majd mi jól áttervezzük az egész nyákot nézeteket vallanak. Egy rosszul megválasztott gyártó miatt alakul ki sokszor az emberekben téves általános nézet a Radeonokkal szemben. -
Darko_addict
őstag
válasz
NyuszyCaster #10049 üzenetére
[XFX CORE Edition FX-777A-ZNF4]
- gyorsan melegszik és nem hatékony a hűtése
- hangos
- 1100 után nem húzható
- "amikor működik jó"
- sok a hibás darab
- és még páran megerősítik a fenti sorokat.A Double D (duplaventis) több jóval kecsegtet. Már húzható és hűvös is, viszont gyártani már nem gyártják egy 2013.01-ei komment alapján. "Discontinued", sajna nem sok jót jelent.
A kari regelése az oldalon jó dolog (XFX tápja öcsémnek is ilyen, 3+2 év), de nem éri meg elküldeni ki tudja melyik országba. Minimum egy hónap várakozás és a PK. sem olcsó, mert direktbe nekik küldöd, nem a nagyker, akitől annó származott.
-
Darko_addict
őstag
válasz
NyuszyCaster #10046 üzenetére
Érdemes felnézned a NewEgg-re, ott olvastam véleményeket az XFX HD7770 kártyáról, sajnos nem volt pozitív az összképem.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9994 üzenetére
Hát nincs nagy különbség a kettő kártya között, gondoltam hogy mivel már a 7770-et is a memóriabusz fogta vissza ez se fog szárnyalni.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
NyuszyCaster #9970 üzenetére
Ezzel csak annyi a bajom,hogy gusztustalanul drágák...
Spanyolban pl. használtan egy SAPPHIRE 7950 VAPOR-X et potom 295 euro-ért meg lehet venni,ami barátok között is 90k körül mozog.... -
taknyi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #9970 üzenetére
Lobog rajta Lara haja ennyi
-
WP14
őstag
válasz
NyuszyCaster #9944 üzenetére
A 7770 is 40 fölött indult, a 7790 is olcsóbb lesz pár hét után
(#9947) ViZion: És én is 7770-et vennék/vettem, várom a 8XXX-as sorozatot
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Azért még ma is vannak olyanok, akik direkt nem FHD monitort vesznek.
-
=HG=
addikt
válasz
"könyörgöm ma már mindenki csak full hd ban tud játszani??"
Hát igen..
..2013-at írunk!
-
fcbarca
őstag
válasz
NyuszyCaster #9942 üzenetére
igen.
-
WP14
őstag
válasz
NyuszyCaster #9938 üzenetére
Azt írtad, hogy a 7850-et váltja és nem veri annyira a 7770-et...
-
fcbarca
őstag
válasz
NyuszyCaster #9936 üzenetére
GPUz-ből mentettem le,Cape Verde néven.ráteszem pendrivera,beirom neki a parancsot és azt írja CAPE not found
-
WP14
őstag
válasz
NyuszyCaster #9931 üzenetére
A teszt mást mond, mint te
"Összesített eredményeinkből gyönyörűen kirajzolódik, hogy az AMD-nek sikerült szinte százalékra pontosan a HD 7770 és a HD 7850 közé beszúrni a HD 7790-et. Ezzel utóbbi nagyjából 8%-kal gyorsabb a GTX 650 Ti-nél, illetve 5%-kal a HD 6870-nél, míg a HD 7770-re majd 30%-ot ver rá."
-
czanga
őstag
válasz
NyuszyCaster #9931 üzenetére
Akkor a 7770 a befuto asus-ektol es huzni is lehet majd hatha kb beeri a 7790-t.
Koszonom!!
Tehet fel evig marad az ara. Mennyire tippelnel mennyi lesz?
VIZIon:
Tehat vagy 7770et erdemes venni vagy 7850. Amennyiben jol veszem ki. -
ViZion
félisten
válasz
NyuszyCaster #9929 üzenetére
Feladtam kicsit, ott elvesztettem a fonalat, h milyen mobo-ra ASRock-al válaszolt... miért nem mindjárt AMD-s, vagy piros? Nevetséges komolyan.
7790 is memória sávszéll gondokkal küzd, szal. nem sokat oszt, h 7770 vagy az...
-
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #9906 üzenetére
ddrágább
-
ViZion
félisten
válasz
NyuszyCaster #9901 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
ebay szerint 125-140 euro.
amugy a vicc az simán meghajtod bármelyik 7770et vapor-x orajelen. -
bozont
veterán
válasz
Meg kell nézni pár kinti bolt honlapját, de amúgy 120€ körül.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9862 üzenetére
1évre előre úgy hogy jönnek az új konzolok nem igen lehet tervezni most, eddig lehetett az biztos...
-
boz82
tag
válasz
itt az aprón Lec kollégától jó áron be lehet szerezni. . Én is tőle vettem. . Jó kis kártya ez szerintem.
-
bozont
veterán
válasz
Én még várnék egy picit, általában egy-egy kifutó modellnél mindig van raktársöprés, mikor is potom pénzért lehet megvenni azokat (mint pl az 5830 esetében, meg talán 6850 is). Most az 1GB-os 7850 kerül le a palettáról, lehet ez is lesz majd nagyon jó áron.
(#9866) ALONSO11
Valami biztos van, mert bejelentkezéskor, meg hsz írás után nem rak vissza automatikusan. -
MrBrook
aktív tag
válasz
addig simán lehet,h lesz jobb ajánlat is a piacon, esetleg más márkából is ugyanazon az áron v. valami, hátha
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9837 üzenetére
Hát abszolúte nem olcsó mert 45k lesz az ajánlott ára
Annyival nem jobb a 7770-nél hogy félár legyen pluszba rajta.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9828 üzenetére
Még nem került a kiskerekhez, 1-2 hét...
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9822 üzenetére
45ezrem lenne van biztos hogy nem ezt venném perpillanat..SAPPHIRE AMD Radeon HD7850 1024MB D5 PCI-E3.0 ugyanennyiért még meglehet venni 20 helyen... Persze nem gyártják igy majd el is fog tünni és marad a gyengébb kártya ugyan annyi pénzért, vásárló meg így járt
-
andrasko
senior tag
válasz
NyuszyCaster #9811 üzenetére
kb így? 7850 voltmodding
-
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #9800 üzenetére
ha nem bizol a vtx.ben én megvenném a pcx.n 28ért a sapphire rövid verzsőn ami nekem van.ha a pénz számit.
az oc gondoloma népszerűsége miatt ment fel ennyire.
28ért sima best buy szerintem
amugy szerintem egy g860 is kihajtja a 7770et.9811>>felejtsd el házilag votl voltmodolva tuti bukta a gari.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9811 üzenetére
Gai szövegével érve Nepperkártya... Bár mondjuk nemértem kinek jut eszébe kókányolni egy még aktuális szériát
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9809 üzenetére
Anyiért megéri, boltba legolcsóbb helyen is 46 rugó.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9804 üzenetére
Dehogy is haver is rendelt onnan usb-s racket de nem tetszett neki (elég gagyisztán volt) és visszaküldte. Vett egy másikat helyette A visszaküldés költségébe kerül az egész móka.
-
Eagle16
addikt
válasz
NyuszyCaster #9804 üzenetére
"A 17/1999. (II.5.) kormány rendelet szerinti 8 napos elállást kell biztosítanunk, hogy meggondolhasd magadat, de nálunk akár 2 hétig is meggondolhatod magadat." [link] Vásárlástól való elállás rész...
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9802 üzenetére
Legföljebb visszaküldöd ha nem jön be, pár napig bármikor el lehet állni a vásárlástól ha netes webshopban vásárolsz.
-
Lacccca87
addikt
válasz
NyuszyCaster #9793 üzenetére
VTX eléggé régi partnere az ATI/AMD-nek kb a kezdetek őta csatalkoztak. (régebbi neve e TULE/THULE) Usákiában elviekbe eléggé ismert márka EU ba kb az elmúlt 2-3 évben próbál meg betörni.
A képekkel meg vigyázz mert valahol tuti le van irva hogy a képek csak blablablabalbalbal. szokásos duma arra nem lehet hivatkozni meg za infokra sem. Keress rá inkább a typus számra ha egyátalán megadják az alapján biztos tudni fogod mit kapsz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #9790 üzenetére
Pcx-en össze vissza vannak a képek, vigyázni kell.
-
Eagle16
addikt
válasz
NyuszyCaster #9790 üzenetére
Szerintem ez az a kódja alapján: [link]
referencia változat.
-
ViZion
félisten
válasz
NyuszyCaster #9788 üzenetére
Ram órajelnél az effektív órajelet adják meg, mert látványosabb. Valós órajel ~1300 MHz körül van.
-
Eagle16
addikt
válasz
NyuszyCaster #9783 üzenetére
Az 5850 az 6870 szintű nagyjából, persze hogy erősebb mint a 7770. A 7770 inkább a 6850 sebességét tudja, tuninggal.
-
dragonfx
veterán
válasz
NyuszyCaster #9739 üzenetére
én ezt venném, csak nem kamu az orajelek.meg a a 2 év gari is ok.
ezen tuti nem 1.175V fesz van -
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9743 üzenetére
Az gázos gondolom akkor azért is akarsz most már akkor újat venni garival.
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9740 üzenetére
Nem bántasz megértem a helyzetedet, 6770-re nem volt gari?
-
djculture
félisten
válasz
NyuszyCaster #9736 üzenetére
Sapphire HD 7870 Ghz Editionom van de abba se vagyok biztos hogy év végén ha beindulnak ezek a megszellőztetett batár hardveres konzolok még tudok vele normálisan játszani. Engem se vet fel a pénz, jobb lenne ha menne minden.
De emlékszek arra mikor kijött az xbox360 mi volt, rá egy évre már el se indultak az akkori pc-men a játékok mert már a vga-m nem támogatott lett hirtelen, sm3.0 hdr meg a többi hülyeség kötelezővé vált.
Azért mondom aki nem akar nagyot bukni és most akarna újítani az jobb lesz ha kivárja a fejleményeket. -
Grave_444
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #9730 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
a 2 hütős xfx biztos jo de szerintme nem olcso.
nema hütés teztsése számit hanem a hatásfoka ugyse látod kb.
sapphire oc.t vegyél. -
Hangm4n
tag
válasz
Az a baj, hogy csak 1 év gari van rá. Sapphire-nál 2 év, ASUS-nál 3, szóval inkább ezek közül válassz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest