- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Oliverda #2901 üzenetére
Ok, elolvastam. Háát..nem szívesen szedem szét.
. De lehet, hogy egy fénykép erejéig holnap mégis. Sajna Rev 1-es. Hát igen, elég tré a managementje..azt nem értem, minek forog a venti 2200-at, ha a proci meg 29 fokos? Ez nekik PWM?
Bios up után szépen megy, alapon minde, auton rar bench 2145. Poénból 15x250-en indítottam alapfeszen, de a rosetta&home-ba belefagyott, lehet, adok a ramoknak plusz feszt így első lépésben. Mára ennyi, reggelig rosetta 100%, aztán holnap este jobban ránézek. Coolert kell vennem.Csak még nem tom, milyen is legyen.Üdv:
Jóéjt:
Geller -
Geller72
veterán
válasz
Oliverda #2898 üzenetére
Sry, hogy még nem olvastam el ezt a csekély 3000 hsz-t, de ami késik, az nem múlik. Miért is kellene lefotóznom?
A deszka pontosan GA-MA780G-DS3H, ami ugye normal atx form. A kezdő poén hogy a giga a honlapján AM3 readynek írja, amin egy kicsit meglepődtem, de ennek majd konkrétan utánaolvasok. A másik, hogy rögtön nem ismeri fel ezt a cpu-t, F4-es bios van rajta. Működik, meg minden, de unknown. Mergnéztem, a Phenom II-t F6-tol supportálja.To slett27:
Nem felejtek, valahol a rengeteg adathalmazomban meg kell keresnem a fájlokat, de már most biztosan tudom, hogy megveri a Q6600-at, ami az akkori tesztemben 3200-on ment. Még pedig alapon, 15 x 200-on. Ram dolgokban tuti, photoworxben is..(everest). Winrarban alapon 2000 felett van, ami Q6600-nál már necces volt húzva is.(3600-ig) A ramok 1066-on mennek. Mindjárt lehúzom az F6-os biost, pen drive izzít, egy villanás (flash), és meglátjuk, mi a helyzet. Rögtön jövök.
Geller(slett, miből gondolod, hogy fehér vagyok?.
)
-
gothic20
aktív tag
válasz
Oliverda #2886 üzenetére
Az F7-es el biztos gond lesz ugyanis a 9750-es procimat se akarta rendesen lekezelni, alap órajelen is újraindult a gép ezért kénytelen voltam vissza rakni a régi F6-ost. Bár talán van egy megoldás a giga kiadott egy F6e elnevezésű biost csak már nem elérhető az oldalán az „rendesen” működött (eltekintve attól, hogy gép indításakor kb 10mp-ig azon töprenget hogy hogyan is kéne elindulni ….)
-
jones965
Modder
-
Cadal
őstag
válasz
Oliverda #2715 üzenetére
Hello!
Szerintem inkább A-Data lesz az a ram, mégpedig az X Series ver 2.0! Nem nagyon találtam jobb képet, de talán itt valamennyire látszik a borda lépcsőzetes kialakításán a hasonlóság.
Mindegy várjuk a hétfőt! -
csatahajós
senior tag
válasz
Oliverda #2681 üzenetére
19-es Superpi nem hangzik rosszul, úgy látszik az L3 cache egy szálon szinte semmit nem vesz le...
Meg a 3,6Ghz-es majdnem alap VID-es tuning is bíztató
, ott már elég szép memó írás/olvasás eredmények vannak ahogy elnéztem.
Ha Propusból lesz kicsit magasabb órajelű az nagyon best buy lehet!
Tomboy: egyetértek, ez egy igazán komoly lapnak néz ki (mellesleg vizuálisan is jól néz ki), ha jó ára lesz nagyon csábító h átálljon az ember még egy M3A79-T-ről is....
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Oliverda #2681 üzenetére
Nagyon komoly...
A tápáramkör ugyan nem változott, mert ugyanaz az 5 fázisos van rajta, ugyanannyi kondival, mint a 790GX-eken, de a hűtés nagyon korrekt lett, valamint a BIOS-t is átdolgozták kismértékben.
Feszültségekből van egy pár teljesen ismeretlen, mint a CPU-PLL, CPU DDR-PHY, DDR VREF és a PCI-E Voltageok...
Ami még új az a HT Link Control menü, valamint hogy 4 FAN szabályozható, nem csak kettő.
Érdekes lehet még a GreenPower gomb, a tekerentyű annyira nem hatott meg
g@bo:
Erre a hsz.-edre remélem hivatkozhatok, ha szóba kerül a tuning -
old gray
addikt
válasz
Oliverda #2637 üzenetére
Nem akarok őrült órajeleket, az alapfesz-es (vagy az ahhoz közeli) tuning híve vagyok. Így az UD3 is megfelelhet nekem. Bár a 2,175V max. ram fesz. elég sovány, némelyik tuning-ram alapból 2,2V-2,3V-ot kér gyárilag. Szeretnék már AMD-t de a jelenlegi konfigom-al is elégedett vagyok (egyelőre). Várható a közeljövőben árcsökkenés? Mert ha igen (és rászánom magam a cserére) akkor 1 hónap múlva fizetéskor váltanék.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Oliverda #2607 üzenetére
M4A79 Deluxe
M3A79-T Deluxe
Mi a különbség a két lap között? Minimális eltéréseket vélek felfedezni, de olyat nem ami indokolná a 10.000 Ft árkülönbséget. -
csatahajós
senior tag
válasz
Oliverda #2434 üzenetére
Persze, nem azt mondom én sem, hogy ezt készpénznek kell venni, de ati forumon írottakban szokott igazság lenni. Mellesleg a 4Ghz 45nm-en szerintem sem hangzik lehetségegsnek 125W mellett.
Becktonnál csak arra gondoltam, hogy az Intel szokás szerint az AMD bemutatójának napjára időzített valamit, ezúttal még csak infókat közölnek, nem termék jön, de az Istanbul, ami elvileg a sima magos Nehalem alapú szervrchip ellenfele lett volna sincs még sehol sem
, legalábbis hírek nem nagyon vannak.
-
Produkció
senior tag
válasz
Oliverda #2421 üzenetére
gondolom párszor elhangzott már de maga az AM3 foglalatos PII prociban lesz vmi különbség a mostani AM2+-al szemben?.....egy AM3-as lap mivel tud majd többet mind az AM2+? ha jól hallottam mind a 2be van/lesz ddr2 meg 3 is....az alibi újítások nem szoktak érdekelni csak az érdemlegesek
-
slett27
addikt
válasz
Oliverda #2382 üzenetére
Uram ez nagyon jó eredmény. Jóól kipöcköli a 4850-et.
Thx.
Én 17322 pöttyöt kaptam Q6600@3,8GHz HD 4870 850/4400-on, szal gratula !
HD 4870-re nem akarsz beruházni ?
Azért lenne érdekes a végeredmény, mert CPU pontszámban többet kap a Q6600 3,8GHz-en (5816), de HDR/SM3-ban sztem jóval több lenne.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Oliverda #2372 üzenetére
Köszi. Az az egy hónap nem oszt nem szoroz, már. Meg egyébként se akarok az első lenni aki megveszi, főleg ilyen gyenge forint mellett. Azért a 920/940 ára is szépen esett, 40$os árcsökkentés mellett is még szerintem.
Leviske: neked is köszönöm.
Egyébként látom megy az OCZ mánia(sokan dicsérik, Phenom II mellé nagyon jó), ha tuning nem lesz akkor elvileg nem kell nekem ilyen ram?
Mondjuk azért kingmaxot se akarok alápakolni. Megy a dilemma ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest