- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Habugi
addikt
válasz Beretvás #1595 üzenetére
Usererror.exe & Winje válogatja..
(#1592) Televan:
Az gondolom megvan hogy kizárólag Polaris tulajoknak kerül telepítésre a Wattman, ha azzal dob hibaüzenetet a Win/Crimson akkor ideje lenne egy nagytakarítást csinálni..
16.7.3 egy ideje, egyszerűen nagyszerű, hibátlan.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Beretvás
veterán
Akkor kártyája válogatja....mindegy meglesem az utolsoval is hátha. Csak még nincs a kezemben a kari de már itt várakozok a találka po.ton...
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #1592 üzenetére
280X-el a legfrissebb van, nincs para. De volt azért... Szerelgetés klözben lecsúszott a monitorból a kábel (nem szoktam becsavarni), pont frissítettem is és zöldes kép, meg minden hiba... fain. Szerencsére megnéztem a kábelt, de azért pár percig anyáztam a drivert is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
amd nél most melyik driver ajánlott? beleolvastam a 380/x topikba és nem tudom eldönteni mert ott megy a sirás rivás 1000 el... nemsokára megyek a kártyáért és kellene kis info melyiket tegyem fel, bár nálam sosem volt ebböl gond amd nél sem de utolso amd kártyám az egy hd 7870 ghz volt.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #1588 üzenetére
Mednesst írtál madness helyett, ezt találtam meg elsőre. (amit írtam hogy 10mp alatt találtam)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
válasz Lacielvtárs #1587 üzenetére
azta mennyi hiba volt benne
és gondolom még találni is fogsz benne"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #1583 üzenetére
Csak átfutottam... ráférne a helyesírásra a javítgatás. Otthon majd elolvasom, bár a házimozi engem nem izgat különösebben.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #1583 üzenetére
Az gond ha 10mp alatt elírást szúrtam ki? Olvasok tovább. Tartalmas leírás, bár egy jó részét nem értettem, de ez már az én hibám.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
ViZion
félisten
-
-
Televan74
nagyúr
válasz Lacielvtárs #1570 üzenetére
Majd én megveszem occco pénzért! (virágtartónak jó lesz)
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
Pickit3
aktív tag
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #1567 üzenetére
Kidobott pénz vettél volna fain VGA-t inkább...
-
Beretvás
veterán
mennyire élhetö most a CF? elgondolkodtam rajta mert nevetséges áron kaptam egy r9 380 msi-t és apro pénzért lenne késöbb mégegy ha ugyjön. fogyasztás nem tényezö, simán arra vagyok kiváncsi menyire skálázodik?
-
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #1565 üzenetére
a 2.-nak az eredetit is utáltam... csak a seggekmiatt néztem végig...
-
Televan74
nagyúr
Kellemes hétvégét! - Lambada 2016 Deep House REMIX
Ezt meg tegyétek el jövő hétre! fr.david - words don't come easy ( Let's GoMusic Remix )[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
ViZion (#1562) - Sose habozzunk feláldozni a praktikumot a szépség oltárán... Főleg, ha csak mások kényelmét kockáztatjuk...
DiszNóÓl (#1563) - Abból is finom az étek... Ráadásul megfelelő tájképek kiválasztása esetén ugyan fizikailag kevesebb hely áll majd a rendelkezésetekre, viszont optikailag szinte kitágul a tér... Ugye érzed a perspektívát...
Ha majd kész van, feltölthetnél pár képet, hogy gyönyörködhessünk...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
DiszNóÓl
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz Mahrenburg #1561 üzenetére
Köszönjük miniszter úr! Kicsit szűkebb, nem túl praktikus, de szép.
-
Mahrenburg
őstag
válasz DiszNóÓl #1560 üzenetére
Egyszerű trükk, fordítsátok meg a szekrényeket, hogy a szekrények ajtaja nézzen a fal felé, s a szekrények hátára tegyetek tájképeket, olyan érzés lesz, mintha megújult volna a konyha...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
DiszNóÓl
senior tag
Nekünk is ki kéne pofozni a konyhát, de fszomnak van kedve festeni+pakolni. Pedig az "új" szekrénysor is megvan stb...
HATER
-
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #1558 üzenetére
A kész az túlzás... Be kell pakolni, mindent eltakarítani, stb... Majd valamikor megint mindenki, ha veszünk új szekrényt.
DiszNóÓl: pedig nagyszerű dolog, ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #1556 üzenetére
Most lazulunk... voltunk vacsizni, család hullócsillagot vadászik, megyek MWO-t tolom kicsit, alvás. Semmi extra. Konyha kb. kész, be kell pakolni...
-
Pickit3
aktív tag
Jó estét Vietnám!
Kigyulladt egy Angol/1(ez a neve) érszigetelő vezérlőszekrény, makrancos Katát játszott a bm120-as köpenyező plc-je és nem indult a 32szálas húzó, mert a millió végállásból az egyik beragatt. De ezeket félretéve nyugis hét volt, jó ez a karbantartói állás. Ja meg egy euroalphát (pászmasodró) meg kellett vezetékezni.
Amióta intelre tért át majdnem mindenki azóta alig van itt hozzászólás. Mi van veletek gyerekek?[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
A kísérteties egybeesés oka nyilvánvaló:
1. folyamatosan "veszek" erősebb VGA-t...
2. már 11 éve építkezünk, átalakítunk, bővítünk és ezeket kombináljuk is...
3. autóm '95-ös... gyakorlatilag 10 éve "cserélem" a kocsit...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Az elmúlt 3év gyakorlatát/statisztikáit szem előtt tartva azt hiszem bátran kijelenthető, hogy Orrmányosságodéknál kivétel nélkül rendre mindig akkor van ehhez hasonló "felújítási" ciklus, amikor éppen VGA-t vennél.
Vagy te csinálsz valamit állati rosszul vagy az asszonykád valamit állati jól, esetleg a kettő egyedi keveréke..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Methionyl #1548 üzenetére
Ez csak az első lépés, most a régi cucc megy vissza, 10 éves, anno 55k-ért vettük akciósan, szal. látszik is rajta már. Kinéztünk egy frankót, még bepróbáljuk karácsonyra, ha belefér... Hűtő-mikró frankó, sütő kb. 15 éves, de fain, Fagor minőség. Elszívó kell új, az se ócó... De jövő karira csak kész lesz.
-
Methionyl
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz Methionyl #1544 üzenetére
...akkor inkább eliszom! De egy Fury X meglett volna, vagy 480 CF...
-
ViZion
félisten
aztabetyárqrva eget!
Nah, felújítás sínen... kőmérgesnek ~200k, burkolónak 130k anyag, 50k munkadíj kipengetve. Festék 20k még, már vettem 8k-ért alapozni. A festőt is ki kell fizetni majd a héten, elvileg péntekre végez... (~30k, remélem nem lesz több...) Fasza új konyha... ennyiért pár évig ehettünk volna étterembenHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
customer114
őstag
-
-
-
ViZion
félisten
Ez jónak tűnik:
RX 480 8 GB 91k. 100 W-al kevesebbet is kajál, mint a 280X. Nem tudom vizes blokkal az mennyit érhet most[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #1530 üzenetére
ahhoz képest, h a 470-480 lesz a népkártya... lol. Legtöbben a 30-50k kat veszik, nehezen csúszik be a 470 is oda
-
Habugi
addikt
Ebből kb 4millió van a neten, ráadásul ebben nincs Polaris se pascal egy deka sem, ha tényleg ilyesmire gondoltál akkor gondold újra inkább és addig is halaszd el a VGA vásárlást..
-
Habugi
addikt
Majdhogynem lehetetlen Orrmány uram..
Ez a mindkét oldali csíkszélesség váltás, a DX12/Vulkan előretörése mellett tiszta káosz az egész.
Polarisok ott csüngenek fürtökben fele membusz sávszállel és kevesebb ROP-okkal a Hawaii/Grenada kártyák körül/nyakán. Hol jobbak minimálisan (jellemzően újabb játékokban..), hol látványosan elvéreznek..(DX11).
Viszont fele/harmad fogyasztás.., hasonló árazás.NV részről ugyan ez a szitu kb, 1060at átugranám mondjuk.., ~100k körül 128bit membuszos kártya nem olyasmi ami említésre méltó lenne.
A GTX 980Ti/1070 viszonya kb olyan mint a 470/390 ill. 480/390X..Büdzsétől függetlenül aki mostanság vagy év végéig bezárólag VGA-t váltana úgy, hogy jelenleg 290/390-nél gyengébb VGA-ja van annak azt tudom mondani hogy custom 480 only, pl MSI, Sapphire..
Esetleg még a 470es, itt igazából csak az a kérdés mennyire hátulról indul az ember hogy egy cserét megérő érdembeli kontraszt meglegyen..Aki NV-t venne, annak pedig nyomott árú 980/980Ti apróról használtan, Maxwellek ugyan, azok minden DX12-es nyűgjével együtt de előbbi szépen hozza a 390X szintet, utóbbi pedig jóval erősebb.
Ámbár akinek van normális tápja és nem fétise a "mennyit fogyaszt a gépem amikor játszom/juj befűti a szobát" azoknak még mindig kiváló alternatíva lehet apróról a 390/390X garanciával.
DX11-ben simán elmennek a Polarisoktól, DX12-ben pedig nagyon szépen tartják magukat.Cirka ennyi, _szerintem_.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Valaki írhatna egy listát, h mi mi után jön, úgy a 270X-től fölfelé... Ahogy nézem a 280X-et 470-re nem érdemes cserélni...
-
-
Beretvás
veterán
hmm lehet mégis beszerezhetö lesz normális áron nálunk is az rx 470. ám ez minek felel meg teljesitményben?
-
Televan74
nagyúr
Másodjára nézem végig a Warcraft -ot.Nekem nagyon bejön.
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #1516 üzenetére
Én a helyedbe,vadásznék egy alig használt GTX1060 az apróról. 970/980 már nem vennék.A 970 árak is szépen vissza kúsztak 78-85k magasságába.A kezdeti pánik a RX470/480 kártyáktól eléggé megtört.Mert látják hogy nincs és nem is oly jó árasított mint azt először beharangozták.
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #1514 üzenetére
Hát ha van addig valami,akkor várd ki ezt a 1-2 esetleg 3 hónapot, mire normálisan lehet kapni a custom 470/480 kártyákból. Az ki-ki vérmérséklete és ár szerint választhat magának kártyát.AMD oldalon úgy néz ki,hogy vállalható lesz a Powercolor,XFX,MSI, és a Sapphire.
Nvidia oldalon ajánlani tudnám fullhd -be a GTX1060 customokat.Ezek közül sok kapható 110k környékén.
(#1513) Habugi Hát igen a Vapor-X meg én, az már egy külön fejezet.Ez lesz talán a 8. a sorban.Ehhez valahogy mindig visszatérek.Amolyan bázis a számomra.
Amúgy 65.000 volt kint a hardveraprón(alkudtam az árból),még garis decemberig.Ma fel is adták nekem,hétfőn meg is kapom,első tulajtól való,1,5 évig használta.
Amíg jönnek a custom RX480 -as kártyák addig elég lesz.Még ha bukok is rajta 10-15k akkor is megérte,És azért nem mindegy lesz úgy válogatni a márkák között,hogy nem arra kell várnom hogy mikor megy el a régi. Az esélyesek nálam a Powercolor,XFX, MSI és a Sapphire is.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
valojában 100k is simán belefér. itt azzal van a problémám hogy kicsiny hazámban olyan a választék hogy van kb 65-70k ért r9 380 as. meg 120+ ért r9 390 es... használtat itt nem tudok mert bányász kari nem kell... 120+ meg már nekem nem járja mert ez a 760 as is teljesen elég mindenre de régi gari nincs és most még joárban kitudok szállni belöle igy meg kell lépjem e hejett kellene valami ami azért elöre lépés lenne némileg és garis is..
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #1512 üzenetére
Szeretem az ilyen tisztán emberi posztjaidat!
Hát nem tudom.., szerintem 20k Graphics FS-ben az brutális tök alapon, nyilván az átlagost kategórián belülre értetted igen, de az utolsó 390esedhez képest ez közel 2x-es szorzó lett volna ha picit meghúzod.
Cirka 160K-ért vetted gondolom.., az érzés egyébként ismerős amit leírsz, az a bizonyos sznobvonat, őszintén szólva ugyan ezt éreztem amikor a 280X-et leváltottam 390X-re, nem volt konkrét oka max a kíváncsiság, azt viszont sokkal észszerűbben is ki lehet elégíteni..
290 VaporX 60k az teljesen patent, semmi közöm hozzá de ha gesztusként megtennéd hogy beretvának elmeséled azt nagyon megköszönném.
Ahogy nézem 60 környékén keres új VGA-t de egy 380al váltaná a 760..-at..
Esetleg amikor a postás már a Custom 480at hozza/egyebet, esetleg neki pont jó lenne.A 1070 elég bivaly lett, személy szerint sajnáltam volna az tuti.
Tudom nagy NV ellenes vagyok de 90%-ban a gusztustalan "üzletpolitikájuk" miatt, a kártyáikkal többnyire nincs baj csak fájna a tudat akár 1ft-al is hozzájárulni vmelyik genny úszomedencéjéhez..
A Maxwell nehéz időszak volt.., az elektronikai hulladék 970/hazugsághegyek miatt elég sokszor támadtam őket, a Pascalok viszont eddig elég pöpecek![ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Tessék,itt egy oc -s eredmény.Nem posztoltam mert teljesen átlagosnak számít.
Amúgy van egy Ref. Giga RX 480 is..
A GTX1070 nekem túl drága volt fullhd -re,Akkor jöttem rá miközben futtattam a Witcher3 -t maxon.Annyival nem volt szebb mint a korábbi radeonos beállításaimon.Meg kérdeztem az Aqua -t,hogy visszaküldhetem nekik úgy hogy a kártyáról az összes fólia le volt szedve,de makulátlan állapotban van.Azt mondták nem probléma.Szerdán beérkezett a kártya,csütörtökön már el is vitték tőlük, pénteken számlámon volt az összeg.
Amúgy ha azt mondják hogy így már nem oké akkor megmaradt volna, mert nem volt rossz kártya.Hogy miért vettem akkor meg? Hülye voltam, nem volt épp RX480 kártya megvehető állapotban,elszállt velem a paci.De az is belejátszott a dologba,hogy elfogott a sznob érzés,hogy megvehettem,aztán meg pilláztam hogy megint csak 2500 Ft maradt a számlámon.
A Giga reffel meg csak a bajom volt, 3. telepítésre ismerte csak fel a gép,addig valami firepronak látta,úgy hogy ment vissza a feladónak.Giga termékem ez volt az utolsó.És játék közben(megint csak witcher3) 2 újraindulás,1 képhiba,három különböző driverral.
Most várok egy Vapor-X 290 kártyát,hétfőn hozza a futár.Azt már legalább ismerem.Nem is volt oly sok, 60+futárba megkaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #1509 üzenetére
Csináltál bármilyen tesztet a 1070-el?
Egy árva postot nem láttam tőled sehol a 1070-re vonatkozólag?
Túl drága volt de csak azután eszméltél rá erre hogy megvetted?!
Van ám itt rengeteg dolog amit nem értek....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #1507 üzenetére
1070 nekem túl drága volt.Pedig jó kártya volt.A Giga ref RX 480 meg túl meleg,az is ment a levesbe.Majd a custom RX 480 lesz az igazi,talán egy MSI.Mert a 480 -as gpu nagyon meggyőző fullhd -n.Erre a kis dőre meg kell valami,és maradtam a régi jó bevált vapor mellett. 60k -ért első tulajtól,nem hagyhattam ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Televan74
nagyúr
Ref RX480 ki a gépből. Hétfőn jön a régi ismerős egy Vapor-X 290 -es személyében.Ez lesz talán a 8 számú 290 vapor nálam.De valamivel kell játszanom a custom RX480 kártyákig.
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #1503 üzenetére
van egy szint amit ha átlép a néni a kifestözéssel az nálam már hányinger szint.. volt kifestös csajom, na annak ojan is volt az esze......
-
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #1501 üzenetére
ez mekkora .. nem hallottam még...
-
válasz Beretvás #1499 üzenetére
úgy úgy, ahogy mondani teCCik
mint a viccben amikor a kis srác mellett a buszon egy hasonlóan agyonvart csávó ül és a kis srác meg nézegeti, majd oda szól hozzá: Mi van, rólad sem jön le a filctoll?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest