- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #20034 üzenetére
Hát ide is irtál már eleget, náshova is és igaza még nem volt senkinek. Ráadásul olyan stílusban, hogy jó páran leléptek a topikokból miattad. Gyerekesek ők is. Az nagyon felnőtes hogy hátuk mögött lehordod az embereket. Mondhatnék példát mikor a nagy tudásoddal megszopattad magad. Mert te értettél hozzá. Mennyit buktál? Kb 1000 eurót egy körön. De itt veled be is fejeztem. Végleg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #20026 üzenetére
A szakirodalom a kéket és társait ajánlja gépelésre. Én is akiket ismerek szeretik ha van visszajelzés és le kell nyomni egy billentyűt rendesen. Játékra meg pont ezért nem szokták ajánlani. De ha figyelmesen olvasol leírtam, hogy ízlések kérdése. Nem azt írtam, hogy kékkel nem lehet játszani vagy pirossal gépelni.
-
-
válasz
Beretvás #19952 üzenetére
a napokban hatalmas felháborodást keltett, hogy már csak PlayStation Networkös felhasználói fiókkal lehet belépni a játékba. Természetesen mint sok alkalommal a múltban, úgy most is a játékosok elégedetlenségüknek negatív véleményhullámmal, lepontozással adnak nyomatékot.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #19851 üzenetére
Azért ennyire nem kell hülyének nézni. Nem véletlenül vannak ott a smileyk. Most a platform váltás bőven 150.000Ft lenne mínuszba. És nem adna annyi pluszt amit ráköltenék. Még a teljes árat is sajnálom a játékért, de 3250Ft(azt hiszem ennyi lesz most az új gamepass ár) már megér, még ha 3-4 hónapon keresztül is játszom vele. És akkor ott van a gamepass rendszerén belül rengeteg másik cím is.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #19839 üzenetére
Nekem már megvan a kártyám, innentől leszarom melyik gyártó mit hoz ki. CPU rész is kilőve. Memória 32GB. SSD 2.5TB. Mi marad még? Esetleg táp, de még bírja a GS650W addig ott sincs csere. Ugyan így vagyok a monitorommal. Tápon, monitoron nincs garancia, így ameddig működnek maradnak.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Beretvás #19704 üzenetére
véleményed csak egy vélemény, majd ha nekem is az lesz a véleményem, vagy neadjisten tonkremegy, akkor majd veszek helyette mast.
ez a motyo rövid uton triplan visszatermelte az árát ( banyaszlaz vége felé vettem, de még akkoris ~2.5x ennyibe kerult, mint most ), oszt még el se adtam, mert nincs eladói vénám. -
-
válasz
Beretvás #19691 üzenetére
80 fok nem tré. 105 a tré, ugyanis AMD szerint hivatalosan addig oké. 85-90 az átlag. Elég sok embernek jár 100 fok körüli a hotspot ezzel a kártyával, ez a normális.
Másrészt Nvidiád van nem is mutatja a hotspotot csakis a gpu mag hőmérsékletet, az meg 66 fok itt hoppá. 42% ventihez az tök jó. -
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #19691 üzenetére
Hot Spot az tudtam hogy ennyi lesz. De az Gigabyte 2070S Windforce 3X sem volt jobb. Olcsóbb hűtés átka, nekem fontosabb volt hogy ne legyen tücsökzene és terhelés alatt is legyen csöndes. Az hogy a hot spot 80C° helyett lehetne 74C° is egy jobban megtervezett drágább hűtéssel, na az nem nagyon érdekel. 200e körül kerestem kártyát, ami még talán jó is. Nem tökéletes, de nem bánom. Már öregszem, mások a prioritások.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #19578 üzenetére
Sajnos nem, szétbaszta a 29.000Ft -os szutyok(3 éves, de már másfél éve nincs benne szivacs, mindenféle párnával próbáltam pótolni, de nem volt jó) az ízületeimet. 3 hete bajlódok vele. Most már azért megy egy kis ülés, fekvés is már alakul, de még mindig nem tudok ránehezedni a jobb lábamra. Nem esett jól ez a 63.000Ft -os kiadás, de ezt már nem fogom olyan gyorsan elkoptatni, mert nem ülök többet napi 2-3 óránál többet, ha vissza kapom a fájdalom mentes járásom. Diéta már hat, keveset eszem javarészt az is zöldség. Ropi helyett este most nyerő a jégsaláta magában. Tiszta nyúl életstílus. De két hét alatt le ment 10Kg. Már csak 104Kg vagyok. Cél a 90Kg alatti tartomány. Érdekes mikor normál kaját eszem( ma volt egy evő kanál tarhonya kis pörkölt szafttal, egy szárny és hozzá egy nyak), kevéstől is jólakok már.
Hamar elfárad az a jobb láb, akkor begyullad az ízület és akkor menni sem tudok. Nagyon szar probléma. Valószínűleg a helytelen életmód és egy vírusos fertőzés kombinációja állhat a dolog mögött. Szó szerint nem tudok kimenni a lakásból két - három hete, csak a nappaliba megyek le enni és a kutyával játszani. De a fél órás tortúra után vissza küzdőm magam az emeletre és kell vagy 40 perces kezelés(krém és masszírozás), hogy fájdalom nélkül tudjak feküdni az ágyon.
Meg akarok gyógyulni és egy teljesen új életstílust csinálni, nem szeretnék tíz év múlva 58 évesen teljesen tropa emberként élni. Most kaptam egy pofont az élettől, fel kellett ébrednem. Nem volt jó ahogy eddig éltem. -
myckey
veterán
válasz
Beretvás #19455 üzenetére
Ezaz...
Én is a PS5ben agyaltam. De most nem játszok sokat, régóta.
Bár, engem nem fenyeget a 4K, mivel 1440P ben tolom a monitoron. Azt sem tudom kapásból, hogy a PS5 adja e a 2K-t.
Meg ki tudnám e használni a szinkronizációt, Free...ami hangolja az fpst meg a képkocka számát, hogy jobb legyen az élmény ( mondjuk ez inkább 60 fps után jön elő , nem 30nál )Öcsinek van Xbox, ezeregyéve...nekem is volt. Még az első szériából, sok évvel ezelőtt, de most PSt néztem.
Faxm ezekbe a VGA árakba.
Egyelőre ok a gépem, még mindig. kopokop -
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #19290 üzenetére
Az 1600-al nem sok gondja volt a 7-nek. Viszont a 4500-al már bőven.
Meg hát szakma miatt is kell. Az embert ne adják el 11 alatt ha oda kerül.Ormány: pasztát gpu-n cseerélnék. Az könnyű hamar. Ha nem melegszik a ram azt nem basztatnám. Bár cserélhető és nem melegszik nyáron.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #18817 üzenetére
Nekem van bőven szappanom! 2070S -el nyomom. És imádom. Ahogy az árakat nézem, 1080p -ben jó lesz még egy darabig. Ha nem bírja a Ultra/75fps (néhol még a Ray Tracing -ről sem kell lemondanom) , akkor vissza bacom High -ra az is elég lenne. Mint tudjuk Ultra/ High között nem sok különbség van, azon a pár fps zabáló effekten kívül.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged