- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
-
ViZion
félisten
ehh... jah. Sajna csak a vezetők cserélődnek, a módszerek nem. Saját zseb, haverok, bulihelikopter, miegymás.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wááááá... Ez nagyon beteg..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg tölthető az AC3. Nálam hibát dob a Uplay.
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #3686 üzenetére
Ahányszor látlak,
elhagynak a szavak
csend lesz végre, béke,
elcsitul a harag
Ahányszor látlak,
felragyog az utca,
a kopott, öreg járda
fényes lesz és tisztaRefr.:
Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából hallom, érzem: semmi nincsen ingyen...Ahányszor látlak,
tavasz lesz a télből,
csend lesz végre, béke,
mosoly lesz a könnybőlRefr.:
Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából hallom, érzem: semmi nincsen ingyen...Hogyha kell, majd eléállok bátran,
Általad én mindig a szebbik arcát láttam...Látlak, ha nem vagy itt,
hallom a csendjeid,
ami körbevesz, néha megsebez,
némán átjárja életem perceit
Hallom a színeket,
látom a csendeket,
mélyen legbelül én már érzem azt,
amit felfogni, érteni nem lehet...Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából érzem, semmi nincsn ingyen
Hogyha kell, majd eléállok bátran,
Általad én mindig a szebbik arcát láttam...Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Szép napot!
AMD -s configot raktam össze álmomba.Új lap,új memória, Zen cpu RX -es vga! Megyek vissza álmodni tovább.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Apucy01
őstag
AMD s napot mindenkinek!
Troll pajti felnyomtak?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Beretvás
veterán
Na emberek megvan miért kaptam. Nem irom le mert ujjabb jönne. Kétdés már csak hogy ki moszerolt be. Tuti nem
Gyalogblöki volt. Az a vicc hogy nem elöször irtam le ezeket a szavakat és nem sértett senkit.Van ebben jo is mert ha már bünti volt az jele annak ,hogy gonoszodom....8
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kitalálom.., szóval azt javasoltad, hogy legalább annyi lámpaoszlop kéne egy adott utcában sorbarakva ahány ülőhely van a parlamentben.., így jelképezve azt a fényt amivel bevilágítják életünket és szürke mindennapjainkat.. s az utat melyen keresztül átvezetnek minket a sötétségen, a durva szakítósziládságú kötél pedig a nép és a vezetői között meglévő szoros kapcsolatot jelképezte.., mely erősen összeköti ama két dolgot..
Nagyon megindító valóban, az örömkönnye kicsordul az embernek eme puszta képzelgés kapcsán.
Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy ezt csak félreértelmez(het)te valaki mert éppen rossz napja volt.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor reggel kellő pánikkal ébredsz, hogy miért nem ébresztett a telefon, ezért miért nem keltettek fel a többiek, majd leesik, hogy szabadnapos vagy.. Priceless.
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #3676 üzenetére
Szerintem szavakra keresnek, biztos van, ami berántja a banhammert... Nem sok jelentősége van, 30 perc az jelzés csak. Nekem is volt, kicsit szexuálisos tartalom miatt, meg volt politikai miatt. Utóbbit nem értem, csak annyit javasoltam, h több világítás kellene az utcákra, sok lámpaoszlop... és feleleveníteni néhány régi jó szokást na bumm... illetve bann.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #3674 üzenetére
Lul. Valamelyik modinál.
Két lehetőség van. Vagy akinek írtál felnyomott.
Nem tudom kinek írtál. Tényleg kinek?
Vagy valaki buzgómócsing és/vagy oolyan akinek más topikból nem vagy modi bannolt a semmire.
Na most ha az első. Az érdekes. Mert azt gondolom mi itt jóban vagyunk.
Ha a második, akkor meg túlkapás. Én azt szoktam mondani, hogy azt nézem ki mondja. Szóval ha a barátom anyázik az vicc. Ha az ellenségem csak köszön. A szívét ki tudnám tépni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Beretvás #3674 üzenetére
A #3669 post hiányzik, ugyan akkortájt már bőven aludtam így fogalmam nincs, urashágod biztosan emlékszik rá mi állt benne, ilyenformán nem vágom mire akarsz rákérdezni.
Bármit is tartalmazott sok volt/soknak számít, ezen max úgy tud változtatni az ember ha legközelebb odafigyel, akár jogos akár nem ez jobb megoldás mint megvárni a moderációt/figyelmeztetést, szerintem.
Itt tudsz érdeklődni: [link] nagyjából a PH indulása óta..
Ha nem ismerted eddig a topicot az azt jelenti hogy olyan sok ilyen jellegű problémád eddig azért nem igen lehetett/volt.Élnék a gyanúperrel miszerint valószínűleg a gyalogBlöki által linkelt postra "reagáltál", illetve annak tartalmára.., csak beleolvastam, nem végig de máris mindent értek.., mármint abból amit leírtál és amit töröltek, pedig az nekem kimaradt..
(#3671) Gyuri27:
..Qapla'..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Beretvás
veterán
Reggelt...
Emberek mi volt itt?? Az fogadott reggel hogy személyeskedés miatt 30.perc kitiltást kaptam. És törölték a hozzászolásom... Ez már vicc amit müvelnek...
-
Habugi
addikt
Rheggelt @topic..
-
Televan74
nagyúr
Újabb fekete lyuk a láthatáron! [link] -esküszöm hogy lassan kezdenek szórakoztatni ezek az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz Gyuri27 #3665 üzenetére
és még ződ is meg kék is nem elég hogy úr!!
Pickit3
én is dolgoztam úgy maszek isminél hogy csak 12 es volt heti 6 napot csak a vasárnap volt szabad egyik héten reggel 6 tól este 6 ig másik héten forditva.. jó lett volna az csak fizetni felejtett el....
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
-
Pickit3
aktív tag
4 éjszaka egymás után nem igazán fain, de legalább most 4 nap pihi van. Szombaton megyek nappalosnak, már nagyon unom a műszakos beosztást. Állítólag vissza lesz hozva a 8órás műszak... az meg baromi faxa lesz. Nem is tudom melyik lesz a jobb, hajnali 2-től délelőtt 10-ig dolgozni vagy este 6-tól hajnali 2-ig. Szar az egész műszak ahogy van.
-
Apucy01
őstag
-
myckey
veterán
válasz Gyuri27 #3643 üzenetére
Megbeszéltük, bár felénk a 220 -as aljzat még a szokásosnál is szűkebb.
Hozzál olyat, ami extra jó csuszit biztosít.Felénk a .......DPD-s csóka a kutyulit molesztálta, ahelyett, hogy a dudára rábaszott volna párat.
Mikor ezt szóvá tettem telefonon, felvilágosítottak, hogy ő pedig játszott is a 3 éves kan kutyulival.....a senkiházi, még meg is nézte neki.Micsoda perverz állatok vannak.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #3638 üzenetére
Ehhez képest a kínai posta tartotta maga tempóját, bő 3 hét alatt elérkezett hozzám az 5500DPI GÉMMER(VILLÁGGÍT!!) egér És mivel kikapcsolva ad áramot az USB-nek az alaplap, van egy szép világító egér szobadísznek.
Apucy01: nem vagyok radioaktív, azért van rajtam a maszk
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
Hozzám előbb szoktak ide érni mint ahogy írják!
Reggel 10 - kor beül a gép elé megnézi a rendeléseket, elmegy kávézni, délután becsomagolja(ha van raktáron), más nap megrendeli a futárt, harmadnap ha szerencséd van talán meg is kapod.+2 két nap ha előre kifizetted, mert a tetves pénztáros akik kb ugyanaz a személy, megnézni a bankszámlán az átutalásokat.
Magyarország én így szeretlek![ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Van ez így , én nemrég lettem általuk cumiztatva.
(#3637) Gyuri27
Így is ki lehet fejezni az impotenciát.
Egyébként egyet értek...........
Mármint hogy minél több jut , annál jobb.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor a kapott sms-ben az szerepel, hogy 10-13 óra között jön a futár, eközben már negyed 4, és sehol senki, priceless.. DPD Én így szeretlek..
Arról már nem beszélve, hogy egy rendelés esetén, amikor házhozszállítással rendelsz egy olyan helyről, akinek országos szinten több üzlete is van, mi tart 2-3 napba, hogy "átszállítsák az árut, hogy fel tudják adni"?
Miért nem lehet arról a helyről feladni, ahol raktáron van?!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Jó doktorom látom te sem szereted az ordas néniket. Ezt respektálom.
Hagyjuk meg az effajta sexualitást egyszerű agyi körülmények között élő fórum társainknak.
Ne vessük meg őket. Mert nem rosszak ők. Csupán a fiatalság, sűrű orr fújással járó időszakát élik még.
Akik frusztrációjukból eredően sokszor hajtják végre a zsebzsötem nevezetű szubkultúrájuk szerves részét képező rituálét. Ők még gyermekien azt hiszik, hogy ilyen hölgyek kegyeit kell keresni. Mert ettől lesznek "vagányok". Mi csak reménykedni tudunk, hogy az idő múlásával. Az alhasi fullánkszerv irányító szerepe alábbhagy. Majdan eljő a fejjel való gondolkozás igazi férfi korszaka.Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #3630 üzenetére
.. úgy mint "~Minden ellenállás hasztalan!!!"
..mondjuk nem tudom ki az a marha aki ellenállna..
Egyébként a Powercolor nálam általában a Radeonból ajánlott trió része, Sapphire & MSI mellett.
(#3631) myckey:
Linkeltek még pár ilyen karácsonyfadíszt nyalogató kikent ordas riherongyot és szembe fog szegülni a gravitációval a nemrégiben elfogyasztott ebédem..
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mikulásra!
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #3621 üzenetére
Hagyjad már, van azoknak ennél jobb dolga is..
"Hígfos".., írtam neked nem tudhatom de mindig van egy mihez képest, ha konstans így érez az ember ahogy Te akkor másik mihez-képestet kell keresni.
Éltél már családos életet, síkon maradva volt részed jóban és rosszban, a kapcsolat jelenlegi állapotától függetlenül van egy fiad, van áram a házban, munkád, számítógéped, neted.., és boccs de leírom, szóval a "környezetedtől" és a hasonló körülmények közül startolókhoz képest apukám Te egy kibaszott űrhajó vagy fejben, jellem és tartás ügyileg is..
Legalábbis az alapján ami ezen rövid idő alatt eddig átáramlott ezen a virtuális éteren..Nézzél már tükörbe és húzzál magadra qrva gyorsan egy kis önbecsülést mert kezdesz felbosszantani..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #3616 üzenetére
Ezért fogalmaztam úgy hogy olyan eszközökkel melyekkel csak jónak látod.., titkon bíztam benne h egy fél percre elragad a fantáziád és nem leszel rest megosztani az ötleteidet.
(#3617) Apucy01:
Hidd el nekem, totál alkalmatlan vagyok ilyen jellegű feladatok elvégzésére.
Akik gyalogBlökit túl direktnek, cselekvőnek találták azok 20perc alatt sírnák tele a fórumot azzal milyen barbár módon végzem ezt a dolgot.Példának okáért valaki begépelné h "1060" instant törölném, ha nem értené megkérném rá hogy legközelebb postolás előtt féltucat neuronnál többet szíveskedjem mozgosítani okos fejében.
Ha gennyes pattanást látok kinyomom, nem simogatom, kenegetem és legfőképp nem kérem meg rá hogy ugyan legyen szíves szívodjon már fel.
Az ilyen hozzáállás egy fórumon nem járható, tökéletesen alkalmatlan vagyok az ilyesmire.Topictársat egyébként nem kötöm a karóhoz, szó sincs róla, ellenségemet nem tolnám vissza ebbe a dologba, egyszerűen csak annyira tipikus volt ami lejátszódott hogy nemlehet nem szóbahozni.
Nagyon szigorú volt gyalogBlöki, "megfojtotta a topicot".., na most élvezheti a szabadságot és a kötetlenséget mindenki..Őszintén.., elnézéseteket kérem de engem ez az egész roppant mód szórakoztat, lehet kétpofára enni ami kifőzésre került!
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #3615 üzenetére
Már én is gondolkodtam rajta, de akkor karcsú lenne a topic létszáma.
Viccen kívül ezt pont nem a gazda szabja ki.....
De azt tuti, hogy ami off- tenger megint lezajlott........., hiába került be modi és törölt, le sincs szarva az egész.
Én próbáltam az elején építőként munkálkodni, meg valami direkt tapasztalatot megosztani, de utána már elfáradtam
Nem szeretem a net karatéjt!
De legalább azóta már tudom, hogy nem keleltt volna csak 4 gagyi memórija, mer ú se vagyon használva.
Szimplán optikai csalódás az egész amit monitorozok. Egy kibsztt user error vagyok és kész.[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Kedves OSH barátom!
itten e könyörögtem néked o uram hogy válald el és tegyél rendet... de te makacsúl kötöted a blökit a karóhoz hogy nem a mer te orvos vagyol nem házmester vagy prtás vagy mi..
Más..
ezt a filmet megéri megnézni melynek becses cime Morgan ?? köszönöm!!!
-
-
-
Habugi
addikt
A topic sikeresen elüldözte pár hónapja gyalogBlökit, mert túl szigorúnak vélték, eszébe nem jutott senkinek megnézni h első topicgazdai próbálkozása és tán időt kéne neki adni aztán szépen belerázódik.
Na azóta sincs topicgazda, a sok "megszakértem milyen egy jó topicgazda" fórumtárs közül ahogyan az várható volt egy sem vette a fáradtságot/felelősséget hogy elvállalja..
Igazi hungarikum na..Annyira nem találom vészesnek btw.., volt valami cudarabb törlés és nem látok mindent?
(#3581) Gyuri27:
Küldeném oda az összes "politikusunkat" melléd.., olyan eszközökkel melyekkel jónak látod csak tantísd be őket, vezesd be őket a valóságba.
Pofáznak úgyis eleget a közmunkáról pedig fogalmuk nincs róla, 90%-uk az egész életében nem dolgozott 3percnél többet.[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Üdv all!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
Szép napot!
Olyan idő van kint,hogy ma inkább az ágyban maradok.
-
Beretvás
veterán
Reggeltet keljetek me odacsapok
-
Gyuri27
félisten
Reggelt kicsi zsákosok. Ébredjetek!
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest