- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #19267 üzenetére
Am5 odébb van. Meg 5xxx óta nagyon nem kell várni. 1 ccx jó teljesitmény, ddr4 ramok vannak dögivel.
Semmi hátrány nincs benne (jó biosok, driverek) és kompatibilitás a világ végéig.
De akárhonnan nézem a 4/8 az 4/8. Meg az alá a proci alá mint irtam 80k-s lap és ram felesleges.
Az én matekom szerint ugyanez amd-ből kijött volna 8/16-al.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #19265 üzenetére
Érdekes ormány se talált itx lapot. Én találtam.
Azért az 570-es lapok árát hasonlitani az intel B chipsethez enyhén költői túlzás szerintem.
Nagyon nem klappol a matek.
Lehet, hogy olcsóbb volt a ddr5 nem hiszem hogy annyival. De kereshettem volna 4000-es ramokat azok is olcsóbbak. És kb felesleges is lenne gyorsabb. Mert a 4000-es 1:1-ben tud menni.
A 4100 már piacon van egy ideje.
De pl casekingen mindent is lehet kapni. Jó áron, háztól házig garival.
Szóval aki akar az talál. Aki nem az meg fényezi az intelt.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #19259 üzenetére
A cseh2-ön láttad ezt a kétszeres árat? Halkan kérdezem csupán.
Hagyjuk már ezt az intel szarságot. A mostani lapod normális helyen is 80k.
MPG B550I GAMING EDGE WIFI 70k.
32 gb ddr5 meg 80k fölött kezdődik.
60k-ért van 4400-as 2x16 ddr4.
Szóval amikor ezeket leirod, hogy kétszer annyi meg ugyanannyi azt kinek irod?
Persze tudjuk, hogy mindig is az intel a menő. Csak talán ezt nem itt kéne és nem nekünk. Van erre elég inteles topik.
Oké a proci 40k volt. Mondjuk a 80-80k-s lap és ram árához képest érthetetlen.
A másik oldalon meg ott a ryzen 5500 pl 61k 6/12.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #10875 üzenetére
Hát mikor sok a powerlimit + és játszol egy ideje hallatszik a hangja.
Ebből gondoltam, hogy tuningnál azért nagyon dolgozik a venti. Illetve ahogy írod hamar felszalad a hőmérséklet. Azért ez nem egy ac l2 hűtő. Se réz, se pipe. Ez ennyit tud.
Amúgy valós alkalmazásban annyit nem gyorsul, hogy merégje szénné égetni a kártyát.
Tolj rá egy furmarkot. Először alapon. Aztán +10%-s pw limit lépcsőkkel. Meglátod miről beszélek.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #10873 üzenetére
Világos. De legalább tudod, hogy tud ez a vga többet is. Ilyen szempontból érdekes az msi.
Mert játékokban is észre lehet venni. Mondjuk, hogy ne lehetne hiszen 35 watt vs 50-55.
Igen egy jó synces monitor jó lenne. Gamék is profitálnának belőle. Csak hát pénz az nem van.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #10871 üzenetére
[link] Akkor tekerj mert ez ha jól emlékszem 40 vagy 50%-s powerlimiten ment. Hehe genyó vagyok. persze lehet w10 az oka.
Ha nagyon kínozni akarod a cpu 1300 főlé tud menni. Akkor még jobbak az eredmények.
De én azt gondolom powerlimit tologatással nem kinzod a kártyát. Hűtés se repül el.Amd - Radeon - Ryzen
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #10532 üzenetére
Keressetek rá YT-n Beaulo-ra, ő célzását konkrétan lehetetlen lehetne utánozni konzolon.
Játszottam R6S-t 300 órát PC-n, leültem ismerős Xbox One-ja elé, kipróbáltam, célozni nem tudtam. (konzolon sincs ott assist, pedig a játékban gyorsan halsz(értsd: pár testlövés, vagy egy golyó a fejbe), és e köré épül az egész. Meg teljesen más játékstílussal játszanak a célzás miatt.)
Csalás: Multiban elítélem, singleben meg funolni jó. Tegye fel a kezét, aki még nem csalt GTA egyjátékos módban.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10532 üzenetére
Nem mondtam, h könnyű, azt mondtam, az irányítás pontatlanabb, mint PC-n. Igen, a cheaterek nagy gond, BF-et is hagyom, HotS megfelel, cheatert még nem láttam, vagy nem tűnt fel.
Kis dallamos esti retro house: [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10481 üzenetére
Csak a 1030-al 5 évesnél fiatalabb játékkal nem fogsz játszani fHD-n...
Mikor jönnek az új szériás AMD/nV VGA-k? Mintha tavasz rémlene...
Meg is van: [link]
Szal. első negyedévben jönne a nagyobb Volta, 700 dodó körül, akkor nyáron jönnek a kicsik, szintén 75k lesz a belépő játékra szerintem, hacsak a bányászok el nem baCCák. Remélem az új ram és a sok változtatás nem lesz jó nekik...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #10479 üzenetére
Bár ha igaz amit múltkor olvastam,hogy a Vega megmarad a High End -nek és nem lesz kisebb belőle, valahogy megpróbálják a Navi -ig kibekkelni a RX570/580 kártyákkal. Mert a Navi sokkal modulárisabb lesz. Szerintem könnyebb lesz leteríteni vele az ész termékskálát.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #10381 üzenetére
Ez így tiszta sor..
Azért kívánkozott belőlem ki a korábbi, mert rendre ahhoz volt kötve hogy éppen hova szálltak a VGA & RAM árak, na ahhoz semmi köze nincsen csak most éppen az a trendi duma.
Btw.., a kijelző maradt, nem szívesen spoilerezném szerintem miért mert befolyásolhatja azt hogyan lesz kifelé mutatva a jövő deee.., na mindegy.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #10367 üzenetére
"Úgy érzem tényleg jókor szálltam ki a pc masterrace-ből.."
Jah, alig árnyalja a képet h totál ok nélkül/értelmetlenül..
Golden 6700K, 1080Ti, WQHD 144Hz kijelző, minimum 2évig nem kellett volna hozzányúlj, _minimum_.
Akik mostanság fejlesztenének azokat megértem de a konzolról vagy FHD*60Hz-ről korábban High-End PC épített de most visszalépő galuskákat viszont nem érzékelem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10352 üzenetére
hmmm... még tuningolhatsz, vagy elküldöm Trollgyurit, h dobjon a napba.
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10342 üzenetére
"OC nem lesz szerintem..."
Kérlek, valamelyik modival töröltetnéd magad az univerzumból?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #10321 üzenetére
Akkor mégegyszer, nincs VGA ---> nem lesz GÉMER hardver köré.
Se világítós táp, se világítós bill, se ventik shem shemmi.Nem, a gyártóknak qrvára nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #10318 üzenetére
Nagyon szűken értelmezed a dolgot, tágítsd kicsit a látóköröd.
A Gamerség és az RGB fénykorát éljül, világít a táp, a bill, a kijelző alján LED világítja az asztalt és ez mind a PC Gamingre épül, abba fektettek rengeteg bizalmat és pénzt.
Most summázd a különböző HW gyártó cégeket, monitoroktól a tápokig akik erre külön gyártósorokat húztak, technológiát fejlesztettek és próbáld meg megtippelni hogy az ő a szóbanforgó pénzük és érdekeik seggén mekkora pattanást jelenthet a Konzol piac/gaming.., annak érdekei, befolyása, csak úgy viszonyításképpen..Segítek, mikroszkóppal sem találnád meg..
Ráadásul ez csak egyetlen perspektíva.., millió ponton támadható, hetente jelennek meg új hírek/cikkek h egyes országok/kormányok hogyan kívánnak fellépni ellene.
Ez semmi más csak idő kérdése, _szerintem_.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #10311 üzenetére
Köszi, h szóltál. Amilyen ram és VGA árak vannak, lassan marad a telefon vagy a tablet...
Francos bányászok.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8874 üzenetére
Ember. Ha megveszed és szar akkor is unalmas a "nyávogás".
De így meg pláne.
Tartozik neked valamivel az amd? Bár akkor is sok lenne.
Elolvastad a tesztet. Értékelted valahogy. Levontál két konkluziót.
Egy: szar. Kettő: neked nem kell.
Erre mondom, hogy haladj tovább.
Nekünk akiknek megfelel, megfelelne. Vagy szívügyünk az amd. Szeretünk róla beszélgetni.
Ha fröcsögést szeretnénk olvasni mennénk sashoz vagy a többi topikba.Amd - Radeon - Ryzen
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #8874 üzenetére
Nem tényleg nem, csak itt már túlragoztuk, úgyis nyammogunk még rajta a találgatósban vs.-ben, maradjon meg ez annak (ott is n+1 alkalommal ki lett tárgyalva miért nem jó ez (még?) így, és milyen dizájn lehetne jó (amilyen nyilván nem lesz) most legfeljebb azt lehet innen-onnan összecsipegetni mi hol hibádzik, aztán ha tényleg javít annyit meglátjuk az új driverrel).
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8872 üzenetére
Nem értelek.
Van pénzed 1080 ti-re? Van.
Megvetted? Meg.
Megy vele faján a játék? megy.
Akkor örülj vazze.
Egyszer, kétszer leírod ezt az amd milyen szar, meg csak ígérget stb-stb sas dumát. Megértjük.
De nem kell százszor leírni.
Elsőre, de ha nem másodjára simán megértjük. pedig nem vagyunk géniuszok.
Nem a te kártyád a vega. Oks. Mehetünk tovább.
Szar a rájzen, full bugos, jobb a zintel 4 mag. Ezt is megértettük. Nem veszel ilyet.
De, hogy egy amd offba minden hsz az amd szapulásáról szól az nonszensz (ráadásul van olyan off nem is egy ahol ez menő).
Minden hsz úgy néz ki tőled, hogy a rohadt amd átvert, megkárosított. Személyes sértésnek veszed a rájzen és a vega megjelenését és teljesítményélt.
Na ez kezd egy picit sok lenne az embereknek itt.Amd - Radeon - Ryzen
-
SECTORnooB
addikt
válasz hackeeeee #8858 üzenetére
Adtak a szarnak egy pofon nálunk vidéken ezt így hívják
De ez teljesen jogos amit mondasz, attól függetlenül az 56 nak még lehet jövője szerintem lesz is.A 64 meg hmm akkor inkább vesznek egy 1080-at. 56 nak lesz egy minőségi costum je és jó áron lesz és szép lesz talán beficcen nálam egy[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hackeeeee #8844 üzenetére
Azt nem tudom megold-e valamit a driver, de meg most sem aktiv szinte semmi benne (primitive shader, HBCC, DSRB). Nem en mondom hanem a tech siteok.
Az megint mas kerdes mi ertelme kiadni egy kartyat sok szuper feature-el, ha nincs kesz a driver azt mind le van tiltva...
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8844 üzenetére
Hagyjuk már a hőt meg a fogyasztás. Anno a zintelnél meg az nv-nél se volt érdekes mikor többet ettek és fogyasztottak.
Az 1950-t is csak fikáztad mert így meg úgy a játékok. Miközben jóval kevesebbet eszik a zintel hasonló hedt procijánál (és több mag van benne és gyorsabb).
Ha annyira érdekel a fogyasztás meg a hő vágd ki a gyurmázott procidat. Fogyaszt is melegszik is.
Mondtam ez nem a sas topik.
Többet eszik 10%-l? Azta. Ilyen árú vga-nál, konfignál a villanyszámlára nem fog jutni. Se neked se másnak.
Ne vicceljünk már.Amúgy meg lehet neked is másnak is jobb vga-t csinálni. Ennyi.
Amd - Radeon - Ryzen
-
SECTORnooB
addikt
válasz hackeeeee #8837 üzenetére
Hidd el nem csak az vicces, hanem az egész Vega egy nagy vicc. 12 évig vártam h megint legyen egy full AMD-s gépem athlon 3000+ meg az Ati 9550 után, de hát az esélyt sem adják meg az embernek... Most hogy megcsinálták a ryzent elment mindenki szabira 1 évre majorkára, aztán a vegát meg dezsőbá a karbantartó reszelgette, mancinéni a portáról meg beült plant managernek.
-
SECTORnooB
addikt
válasz hackeeeee #8791 üzenetére
Ahogy néztem a specifikációkat értsd: 8700nonK órajelben elégé alul vannak.Így akkor lenne jó vétel ha 100 ba mennének a K-s i7 ek6/12 nonK 6/12 75-80, i5K6/6 55-65 i5nonK 45-55. Ha az árazás így történne meg a teljesítmény meg a Kabyhez mérten 10-15% plusz C/C.
Így is "drága" lenne, de a mainstream+ vonal ezt már lenyelné, szerintem. -
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #8784 üzenetére
Ezzel ne hasonlítsd, tuti hogy nem Firestrike, sokkal inkább a 2011-es Performance/validálható Run-ja..
Ps..: másikban fejtegettem már, én is vakartam a fejem nyugi.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz hackeeeee #8765 üzenetére
GPU kihasználtság is inkább a történet eleje fele volt jellemző, ma már SMT mellet sem csinálja ezt egyik címnél sem, nálam és a 1080GTX-es cimborámnál sem. Játékok szemszögéből , vissza emlékszem a 4690K-m ra 4.5Ghz-n egy cím van amiben több fps-em volt a mai napig is a 4690K-val az a GTAV 15-20Fps többletet mértem annó vele, csóri GTX1060 mellet, de azt tegyük hozzá hogy a jelen pillanatba -15-20 fps társa a mikrolag mentesség.
Megmondom az őszintét anno féltem belevágni a Ryzenbe mert volt a kis K-s i5 koponyámba volt vésve h ölég az mindenre bármit kihajcsan az!!! Mondták is a spanok a streeten more ebbű baj lesz!!
Aztán ami először rizsa szeme elé került, az az volt hogy megtapasztaltam tud folyamatos képet adni a 64-es CQ BF1-ben, és azért valljuk be nem rossz az mikor látod mit lősz.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #8765 üzenetére
Meg kell nézni majd nézni Raven Ridge esetében is fennáll-e, vagy kikapcsolt SMT-vel. Előbbi esetben a CCX-ek közötti kapcsolaton van még mit javítani, utóbbinál a szálkezelés nem az igazi. Bár ízlések és pofonok s nyilván van akinek zavaró a Witcher 3-as 77 fps TR-től az én szememben bőven elegendő lenne, de elhiszem, hogy van akinek egy 120-144-es monitorral nem az.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #8732 üzenetére
Mindig a könnyebbik utat választod... A TR-CPU-k LGA-foglalatosak, így az alaplapi foglalatban vannak a tűk, térdelj inkább AM4-es CPU-kra, ott a procikon vannak az érintkezők, vagy ha ragaszkodsz a TR-hez, akkor térdelj az alaplapon lévő foglalatba...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Apucy01
őstag
válasz hackeeeee #8718 üzenetére
Lidércem!
ha igy fogod föl hazudnak a videók oké!
de azt ugye tudod hogy SAS aki álitólag mindent monitoroz még játék közben is ki tett egy képet a ryzsa topicba ahol az 1000 éves c3 is elhasznélgatot úgymond 16 magot.. és szinte mintha őt olvasnám tőlled is hogy hát az intel jobb stb stb hát akkor legyen jobb én nem bántam meg hogy annak idején nem váltottam kékre kész lesz az uj vas nekem jó az AMD ... mellesleg ha jól tudom nemrég még te is piros voltál...
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Balathruin
veterán
válasz hackeeeee #8722 üzenetére
Kezd unalmas lenni hogy minden nap leírod neked jó még ami van. Persze hogy jó, nekem pl. a 4690K-t sem éri meg cserélni semmire, csak kidobnák egy rakat pénzt az ablakon, mert nem lenne erőlelépés.
Játékra eddig se volt értelme a HEDT szintű cuccoknak, mindig is azok vették akik vagy hobbiból cserélgetnek vagy olyat csinálnak a gépen ahol simán kipörög a sok mag.EPYC szerver, nem "mukaproci".
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #8722 üzenetére
De most tényleg ekkora troll vagy? Alacsony frekis szerverekbe való cucc. Az az extra, h elkergeti a játékokat is. Ha egy Xeon procin lenne ilyen eredmény, akkor is menne a flame, h ez nem is jó játékra?
-
Apucy01
őstag
válasz hackeeeee #8716 üzenetére
oké lidércem hogy kék vagy de enyire ne már... mikor azok a több generáció óta jáformán csak átnevezett procik réges rég elfogynak mondjuk ugy hogy nem csak a játék megy hanem még pér dolog fut a a háttérben a TR még akkor is tovább bandukol röhögve de amúgy sem hiszem hogy ezt sok gémer fogja venni szerintem studiókban stb több lesz belőlük mint gémer gépben ja és hát ugy olcsóbb nem is kicsit mint az I9 ami nem elhanyagolható.. csak azt nem tudom az I8 hová lett? talán a BMW nem engedte a nagy kék bálnának? mert máshol azt irják a CPUk BMW je az intel.. ha ez igy van akkor most itt a BUGATTI jó reggelt kékek!
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
SECTORnooB
addikt
válasz hackeeeee #8690 üzenetére
Ha ezekből a dolgokból indulunk ki akkor az átlag gamernek nem is kéne nagyobb processzor mint egy penya G4560 és még karácsony után mellé vágnak egy GTX1060-ast és ővék a világ, minden fut mint az álom. Kivéve a nagy multis címek.
Nem fogja magát tökön szúrni az intel, hogy 4/8 as i3 asokat hoz ki. Én személy szerint örülök hogy végre így alakult a cpu piac mert a visszafogottabb anyagi hátterű userek is tudnak majd építkezni. ( és végre lesz olyan barátom aki játszik velem) -
Malibutomi
nagyúr
válasz hackeeeee #8697 üzenetére
Igen nagyon regi, es igen lassan ideje lenne leszokni rola, mert mar semmi ertelme linkelgetni.
ROTTR kapott patchet, az hozott majdnem 20% FPS-t (van akinel tobbet is mertek) a Ryzeneken 108FPS-rol 126FPS-re:
Ezen felul jottek a bios updatek, win update, amik megint csak toltak a Ryzeneket.
Win update GTA 5 110FPS-rol 121FPS-re
Plusz a memoria stabilitas amivel gyorsulnak folyamatosan.
Raadasul ezek szepen osszeadodnak.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Az 1700-1800 szintje ugyanaz mint az 1500-1600-e mert nem hasznalnak tobb magot a jatekok.
A Threadrippereken is futtatnak jatekteszteket, aztan felmerult a kerdes miert tud a 16 magos TR csak annyit mint a 10 magos i9. Mert a jatekok nem kezelnek ennyi magot egyszeruen (sot ennyit meg szerintem a 3DMark sem)
Szoval az intel 6/12 meg 8/16 ugyanugy jarna mint most a Ryzen 1700/1800 meg az intel 6800/6900 semmivel nem tudnanak gyorsabbak lenni a jatektesztekben mint a 4/8-as.Ha ez az i3 meg igy jonne ahogy van, akkor szorzozar nelkul mar nem lenne orajel elonye sem.
Volt Ryzen vs 7700K teszt ugy hogy mindketto 4GHz-en ment, ott gyakorlatilag semmi elonye nem volt az intelnek.De sztem nem fog az intel 4/8-as i3-at kihozni, nem hulyek azok hogy a beveteluk felet-ketharmadat lekaszaljak a semmire. Vagy legalabbis nem 100$-os aron mint a mostani i3-ak.
Ha az emberek azt lajtjak, hogy a nagyobb 6/12 8/16 procik nem gyorsabbak semmivel jatekokban, akkor nem veszik azokat sokkal tobbert.Egyebkent volt teszt ahol Ryzen vs i7 mindkettot 4GHz-en mertek, de a Ryzenbol letiltottak a felet, szovel 4/8@4ghz volt mindketto: [link]
Teljesen fej fej mellett vannak. Ebbol kiindulva az a 4/8 i3 csak a Ryzen 1400-1500-at hozza mert ugye azok is mennek 4GHz-et, es pont a 150$ arkategoriaban vannak.
Szoval nem lesz itt i3 lekaszalja az 1700/1800X-et dolog, csak az intel probal az R5 Ryzeneknek ellenfelet allitani.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Magok száma nagyon rosszul fest a játékok viszonylatában. Ahol nem támogatják a többszálú processzorokat ott elég lehet a 4C/4T is.És még elég sok játék van és lesz ilyen.
Én sem azért vettem 6C/12T -t mert azt annyira ki fogom használni,ha nem mert jól hangzott és hangzik is. Örülök a változásnak,hogy a kisebb keresetűeknek sem kell lemondani a több mag/száll használatáról.Aztán majd csak követik a játékok is lassan a trendet.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #8688 üzenetére
Meg hát! De 110k -ról nagyobb a (pofára)esés.
200 k fölötti ársávban marad egyeduralkodó az Nvidia.De ahogy figyelem a Crypto árak alakulását,egy darabig még a 1050Ti/RX560 és a GTX1080/Ti között semmit sem lehet majd kapni.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8653 üzenetére
Azért téged meg a nagyon várósokat ne vegyünk már ide.
Mert itthon a népek max 5-10 %-nak van olyan gépe mint neked, nektek.
De a rizsa nem is nektek készült elsősorban szerintem.
De azért van itt olyan csóka akinek kell a sok-sok mag. 1700-1800 tulajként boldog. Mert fele áron kapta meg a zintelhez képest a magokat és szépen dolgozik. Nyilván ők se a tömeg.
De jól mutatja a lényeget.
Részemről ennyi.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8651 üzenetére
Engedd el.
Nálad a matek egyszerű.
XXk mindkét proci 1500X-7400 (nézhetnénk bármelyik másik procipárt).
Az egyik per pill ad X %-ék teljesítmént. A másik hozza ugyanazt vagy 5-10%-l kevesebbet (összesítet tesztek alapján). Viszont utóbbi ad +2 magot és 2+ szálat. Szerinted előbbi jobb vétel.
Ennyi. Haladjunk tovább.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #8648 üzenetére
Persze. Egy áprilisi teszt szerint (ami kiindulásnak jó, de azóta azért árnyalódik a kép). Illetve többségben lévő 2-4 magos progikban (ami kiindulásnak szintén jó). De azért a világ nem a 2-4 magot használó progik, játékok felé halad. Még ha marha lassan is.
Akinek meg sok a 60K egy procira (legyen mindegy hogy intel, amd) az azt fogja választani (ha az ésszerűséget nézzük) ami időtállóbb. Márpedig a picit magasabb min fps és a több mag inkább időtállóbb (az eshetőleges új genes rizsákról nem is beszélve).Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest