- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #18920 üzenetére
Hejj! Buék Hablaty Úr!
Nem, nem próbáltam. Most a BF2142-t sikerült újra felraknom, EA szerók nincsenek, de közösségiek igen.
Itt volt egy érdekes dolog. Le kellett tölteni hozzá pár cuccot, h működjön. Az egyik ilyen oldalon tele volt minden hack/cheat dolgokkal, minden játékhoz. Csak pislogtam. Ennyire könnyen elérhetőek, nem csoda, h a SW BF II is tele van csalókkal, pont, mint az összes BF.
A BF2142-nél ezek privát szerók, adminnak, kickvote-val és védelemmel, bár állítólag itt is működnek csalások, cserébe ha észreveszik, akkor örök tiltás, kész.
Régi játék, remélem a csalókat az újdonságok jobban vonzzák. Érthetetlen amúgy, h mire jó ez, kérdeztem a star warsban is, amikor nyilvánvalóan csalt a polgár, h ez mégis mire jó? Több XP? Vagy szeretné halhatatlanul feltérképezni a pályát (soloban lehet amúgy)? Vagy mi a rákos faaszért kell csalni? Még chat sincs rendes, szal a végén még beszólni sem lehet a másiknak, ha béna volt...Amúgy Elite: Dangerous is van, mennéj is vele, csak felmérgelt, h szar a hajóm nagyon. Ennyire lentről kezdeni... ehh. Amúgy megfigyeltem -már régen-, h megfordult a trend. Régen a játék egyre nehezebb lett a vége felé. Mostmeg az elejét kell végigszopkodni, utána meg dögunalom, nem lesz nehezebb, vagy ilyesmi.
Rebel Galaxy: gyenge fossal indulsz, de ha tudod, h merre fejlesszél és el tudsz osonni a jobb cuccokért, akkor pár nap alatt vége. Pikk-pakk öszekaptam a gempát a Deep Horizonra...
Ezzel meg vicc az egész. Warframe-t is pihentetem. A 60+ perces long runoknál lenne csak kihívás, de cuccok már nem kellenek, ennyit feleslegesen nem öldöklök. Baruuk egy ütéssel kitakarít egy folyosót, nem lehet megölni és a fegyvereit még elő se vette... Persze 1,5 év alatt értem ide, de itt is igaz a mondás, h az út jobb volt, mint a cél. Láttam neten, h csapatok poénból és a kihívás miatt bossokra mentek, random warframe és random fegyókkal. Poén, csapatban biztosan, de értelme nem sok. Gyereknek mutogattam a régi nagy sztárokat, Halo, Stalker, stb. Stalkernél is, mikor megjött az exo, utána már kb. minden mindegy volt.
Dead Island dettó. Eleje macera, de unalmas lesz hamar, mikor már megvan a trükkje és pár fain fegyó. Mondjuk itt a legjobb kardot (csak egyszer lehet kiszedni) eldobtam véletlenül, de amúgy is vége volt már a játéknak.
Unreal II the awakeninget mutattam a gyermeknek, ez még a régivágású játék. Egyre jobb cuccok, de egyre csalafintább feladatok, egyre nehezebb játékmenet. A sniperes részt még most is gyűlölöm, meg amikor javították a hajót és védeni kellett. Viszont történetben még mindig első helyen áll, megosztva Halo-val és a Deus Ex-el. Megvan a For Honor is, macerás irányítani, olyasmi szar, mint a technomages. Nem tudom megszeretni. Watch Dogs is megvan, 5 perc játékidővel, meg a Controll is, hasonlóan rövid játékkal. Nem jók, annyi. Megyek és bepattanok egy Tie fighterbe, megölök pár lázadót, attól jobb kedvem lesz szerintem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Habugi #16618 üzenetére
PBO az tudtommal 1xxx - 2xxx-nél csak X-es procikkal működik.
(Amúgy nálam valamiért sose volt igazi egy-két magos boost, direkt próbáltam Stalkert(Call of Pripyat) is, mert emlékeim szerint az egy szálat 100%-ra kiüt, erre használt 1 szálat valamennyire, meg egy másodikat néha, és 3.75GHz-re állt be, ahogy általában alacsonyabb terhelés mellett szokta, és folyamatosan TDP limitbe ütköztem, szóval maradt az all-core OC.)
Amúgy nem értem, hogy hogy tudtam a G4560-at két évig használni, ég és föld a kettő még napi használatban is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #16618 üzenetére
Az hogy az 1600/1600AF igen az nem is volt kérdés.
De volt alkalmam használni egy 1200-at.
Hát bástya az is oda-vissza megette a phenomot.
Nézem az aprót hát amiket kérnek phenomért fx-ért eszméletlen. Tényleg kicsivel többért az ember összekukáz egy ryzent az apróról.Amit eddig kisajtoltam -100offsetből az 4 magon 37xx és két mag 38xx.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #16615 üzenetére
Nem. De gyorsabb. A fél világ letesztelte. Ez bizony egy 2600.
1600 AF 12nm.Majd ha nem lesz szél meg áramkimaradás megnézem mennyi a gyári boost teteje.
Ehhez kéne valami progi. Ötlet, tanács?
Mert a cr 15 nem hajcsaki. A wot jó +50MHz-t tornászott ki.Akkor kap +100mv-t meg a hűtő is kap egy konstans full pörgést.
Amúgy az szép hogy silent módban ezen a booston game allatt 58% volt.
Ha a venti vezérlés standard módban van akkor 50-52.
Egy jobb hűtővel nem filléres pasztával iszonyat nagyot mehet, mehetne ez.
Én felraktam az apróra. Oszt mindenkinek csak ingyen kellett.
Így megtartottam oszt most az epéniszemet növeszti.
Ezért mondom, mondtam minden 1600 tulajnak. Adja el a procit és +5k-t rádobva vegyen 1600 AF-et. -
-
Gyuri27
félisten
-
Merula Alba
tag
válasz
Habugi #16319 üzenetére
Eddig annyi infót tudtam kiszedni a lap előző tulajából hogy neki 1600X-es proci volt a lapban. 2-3 BIOS frisítést is csinált rajta. De nem tudja megmondani melyik BIOS van épp fent a lapon.
Gyuri27: Köszke, majd számolok ezzel is.
Helyileg Albertirsa, de mozgékony a lap. Vagy én. Bármire nyitott vagyok, csak ne a fa alatt legyen majd a szett darabokban. -
Merula Alba
tag
válasz
Habugi #16316 üzenetére
Ebben reménykedek. A szervizes megoldás amit hokuszpk javasolt nem lenne gond, csak az ünnepi bolondokháza miatt. Ha már lenne egy alap konfig hogy fusson ne a fa alatt töltse az alkatrészhalom az ünnepeket. Vagy egy szervízben.
Mindjárt megkérdezem a lap előző tulaját, hátha tud segíteni. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Habugi #16154 üzenetére
CPU oldalon se jobb a játék, nézd meg az egyes Intel procik minFPS-eit.
Arra, hogy fogy a Pascal: értem, hogy DX12-esek az új játékok, meg kezd öregedni, viszont a 1080Ti alatti Pascalok még gyengébben teljesítenek, mint ami az elvárható. (pl. A 1070 az a 580 szintjét hozza FHD-ban, 1060 az az 570-et se hozza...)
-
Televan74
nagyúr
válasz
Habugi #16149 üzenetére
Hát az én praxisomban még nem volt ilyen hogy egy régebbi bios keljen a játék működére bírásához.
Amúgy a játékról majd készítek egy videót.Eddigi tapasztalat(prológus) hogy a Vega 56 szépen tartja a 53-75 fps High beállítások mellett 1080P -s felbontáson. GPU 64-65 C°,98-99% -on teker,CPU az 25-32% -on dolgozik.És még aránylag halk a gépem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Habugi #16141 üzenetére
5.50 (2019/7/8) van fent. Van gy 5.60 is.de azt csak a 3000 szériához ajánlja a gyártó.
Most egyelőre töröltem. Majd egyszer.....a messzi,messzi vadnyugaton!
Nem hiszem hogy az Asrock emiatt új biost adna ki.Újat meg nem veszek!A téma és a játék is részemről lezárva!!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Habugi #14075 üzenetére
Írtam már középföldén, hogy elengedem
Vizion : és a villanypásztor
Van otthon gyújtógyertya, ugye? Kötsz rá egy drótot a pozitív felére, lenyomod a földbe, a kerámia részt fogóval megfogod és a "karmos" felét neki tolod a pásztornak*. Szikráznia kell, és hallanod is kell az akciót. Én is így tesztelem itthon, ha a kutya gyanúsan közel merészkedik
*Gyertyapipa csatlakozóra a drótot, menetet a pásztornak. Így egyszerűbb.De való igaz, a lehugyozós módszer sokkalta szórakoztatóbb
-
-
Beretvás
veterán
válasz
Habugi #13145 üzenetére
Késő mert elolvastam..
De mit vártál miután szimplán idézek "oltári igénytelen, nem törődöm és/vagy hozzá nem értő" jelzőkkel illettél. Szubjektív ide oda..
Ám eddig is lenéztél ezzel tisztában voltam..
DE ha ezután hozzám szólnál bármi esetben jusson eszedbe ez a kis részlet KATT..
De ha már a "kár volt duma" előkerült én is azt mondom..
Kár volt segítenem azzal az animációs filmel. De hát na sz@r vagyok tudom..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #13142 üzenetére
Az a baj a 10-el hogy minden fos is benne van. Mindent rád akarnak tukmálni. Pl az xboxos fost meg egyebeket.
Isten látja a lelkem egy pure sallang mentes verzióért fizetnék is. Ahogy a fél világ.
Az egyszeri usernek elég lenne.
Aki meg többet, mást akar az pl modul szerüen vagy upgradeként letöltené szépen.Linus videót megnézted doki?
-
Beretvás
veterán
válasz
Habugi #13142 üzenetére
Nem tudom orvos látott már az idén?
Az ha titeket pszichés-en zavar az appok jelenléte az nem biztos , hogy az OS hibája..
Én itt csak Ormányt láttam ötletelni a másik fél akire gondolok ,hogy utalsz a beszélgetésben csak az os-t sz@rozta semmi ötletelés nem volt benne..
Hibrid alvás sanyargat? Mivel? Netán néha bekapcsol a gép és elfüstöl némi áramot? Ugyan hagyjuk már ezt a közhelyet, naponta többet költenek az emberek cigire meg italra mint ami "villanykárt" ez esetlegesen okozhat.
"Az életben nem szólitottam még meg senkit a fórumon aki közölte h neki semmi baja a Win10-el, nem éreztem kényszer h szembesítsem a szubjektív véleményemmel miszerint oltári igénytelen, nem törődöm és/vagy hozzá nem értő."
Na igen szóval az a hülye aki elégedett azzal amit vett mert nincs baja vele. Értem én értem..
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #13115 üzenetére
Eddig is w10-em volt, ott is kellett tweak progi, most az kevés volt, szal. ezen is túl vagyunk már.
Van, amire ez sem tud megoldást... de már kvázi használható. Régin vmivel tudtam az ikonokat is növelni a gyorselérésben, azt még keresem.
Másik: OpenHW monitort használtam, transzparens widgetje volt, FX-nél is írt fasságokat, de rájzent nem ismeri. Mit ajánlasz főholoprocesszorúr?
Anno sokat próbáltam, most már kb. 5.-et töltöm, mind fos. Nem átlátható, saját ablaka van, etc. widget má'mé'nincs?Másik, h valamit a hálózaton is elkeféltek, lassan má' minden védelmet lelövök, de a szájbavert linux NAS-t nem látja. Eddig látta -korábbi W10- asszony legál 8.1-je látja, teló is, tényleg már lassan egy 'karcórával is be lehet lépni... ez a fos meg nem látja.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #12961 üzenetére
Mint írtam lehet hasznos.
De itt mindig képbe jön az ár mint olyan.
Ha nagy difi nincs a 2400 és a 3000 közt akár meg is érheti.
Ha elég nagy a difi vagy mókás lehet a lapban ezt elérni. Inkább egy erősebb procit vegyen az ember (persze akinek ez ki van maxolva) az nem opció. -
stratova
veterán
válasz
Habugi #12813 üzenetére
Hmm-hmm ha még rókafüles hajpánttal és khmm rókafarkincával [kuc-kuc egy pillanatra belegondoltam, hogy rögzül] szerepelt volna ebben a tangában ama hölgy, megérteném, de olybá tűnik nektek ez jobban bejött
Amúgy meg szálljatok le a kávézóasztalomról
Hmm-hmm a tengerimalac még be is férne a frigóba, csak hogy állítom be úgy a lábait? Az mindig henyél, pedig milyen jól mutatna a babaházban egy tengerimalac-jegeskávézóasztal ha lenne egy lányom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #12683 üzenetére
De most ki a búbánatos lószart érdekel a pocsájában a tükrözödés?
De oké legyen. Viszont akkor müködjön rendesen meg ne kerüljön ettől egyből 100 dodóval többe.
Ugye rendes single tartalom sehol nincs már. 16-32-64-es multikhoz meg úgy kevés ahogy van tracing nélkül is.
Nekem ez a bajom az egésszel. Új élsimitás is 4k-nál.
Majd szaladunk veszünk 4k moncsit.
Ja várj 4k alatt a 2080 is izzad rendesen.
Szóval érted mi a bibi. -
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12677 üzenetére
Szvsz az élőhelyek létesítésére kellett volna pár szabály, meg több anyag. Kb. minden sziklánál tudtam egyet építeni, reaktorral, mindennel. Ahogy néztem, még könnyebb volt korábbi verzióban, ott "kivágta" a tájból a helyet, ami kellett az épületnek. Jah, szal. jó ez, sok ötlettel, de az idegen szál is gyenge lett -illetve nem vitték tovább, a nehézség meg fordítva változik, aki eljut küklopszig, az nyert... Jeges részre kíváncsi vagyok, remélem jó lesz az is.
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12671 üzenetére
Doki, kicsit csalódás lett a subnautica... végigvittem, ha megvan a küklopsz meg a prawn, utána már könnyű. Ráadásul alig kell cucc a rakétába... mijééééé? Itt kellene nehezebbnek lennie egy játéknak, ez meg egyre könnyebb? Most átmentem kreatívba, építgetek. Szerencsére a kilövés után is lehet folytatni.
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12590 üzenetére
tree of life mögött mentem, ott a bázisom. Alien thermal lootolva, ioncellák készülnek, csak ződ kocka kellene még... Innen elvileg D-DK a kutatóbázis. Csak merre, ugye. Itt a nagy sárki, meg halom warper, amik hozzák ide a gyíkokat. Meg a kis csimbókok, amik lecuppantják az akkut...
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12557 üzenetére
Azért van ingyen, mert jön egy fizetős kieg, ami a bolygó fagyos részén fog játszódni. Ahogy egyébként utánaolvastam, itt folyamatosan fejlesztenek, szal. nem baj, h kb. a véglegesbe csatlakoztam be. Szép dolog, h nem csak kiokádnak és leszarják, hanem figyelnek a hibákra, javítják/javították. Legalábbis a fórumokat olvasva ez jött le.
Kicsi mATX házat keresek, a por itt is para, szal zárt kellene, lehetőleg üveges oldallal. Még most is az InWin 301 a kiszemelt, esetleg van ennél kisebb, designosabb, jobb javaslat?
Ideális az lenne, ha vmi még kisebbe lehetne pakolni, de ITX-et elengedtem, nem szánok annyit deszkára, amikor a 20-25k lap elég bőven. ITX-ben Asrock Fatal1ty B450 GAMING-ITX/AC megfelelne, csak hát 37500 Ft... amikor az ASROCK B450M-Pro4 csak 25k. -
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12555 üzenetére
Tudom, néztem videón. De az még vár. Most már tucatnyi zselérája cirkál a lifepod és a gejzír között, ahol a fő bázisom van.
Alap kaja halakat szaporítottam már, de annyi lámpásfám van mindenhol, h a kaja nem gond. Dinnye macerásabb, bár több vizet ad, de víz már van bőven, egy szekrény tisztított van, meg egy fél fertőtlenítő, ami 2 vizet ad.
A fánál építettem én is bázist. Egy alapra 3 hőerőmű, scanner, T elágazás a töltőkkel, meg a fejlesztések miatt egy átmeneti moonpool+konzol, de ezt elbontom majd.
Blood kelpnél mentem le, itt lefért a hajó. Összenyomtam egy polipot, láttam, h így lehet hamar kiütni. Tudom, h van tojása, kellene is pár db. Arra gondoltam még, h lehozok pár gázböffencset ide a ghost leviathanoknak... utána popcorn, kész.
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12553 üzenetére
Jah, de a tree of life nem. Tudtam, h kimaradt pár roncs, azokat is lootoltam, de semmit nem adott, adathalmazra is csak titánt kaptam. Viszont a nyugati gombásban megöltem már 2 reapert... Felpakoltam ott is amit értem, urán meg réz is akadt. Mindent feldolgoztam, h kevesebb helyet foglaljon. Szal. van egy nagy szekrény proci, aerogél, rézdrót, üveg, kábelek, a fejlesztett is, stb. Meg a gyakori cuccokból több szekrénnyel: titán, titán rúd, plasztacél, lítium, arany, stb... A nagy gombafához is csináltam tegnap bázist. Itt nem találtam thermal-t, marad a biomassza, az uránt lentre tartogatom.
Nem megyek még le, csak ha lent is rakok össze bázist, meg kijelölöm az utat. Most a sziget alatti bejárat megvan, a blood kelp entrance-t fogom megkeresni. A zöld trutyi az engem sebez, ha kiszállok... ez ilyen?
Másik, h most a tojásokat keresgélem, nem sietek sehova... Tegnap kikelt 2 homokicápa meg egy fémgyűjtő kroko-izé... Szabadon akartam engedni, de akkor instant kifejlett lesz és meg is harap. A saját anyját...
Azért vicces, h olyan helyre is lehet cápát rakni, ahol amúgy nincs. A cserkésző az elúszott...Éééés! Kikelt egy Ampgolna is, tényleg fain az akváriumban. Ebből csak egy van, majd keresek még és betelepítem a grassyba, vicces lesz a gázfókákkal összeengedni...
Elvileg a gombánál lesz egy cukihal tojás, meg a nagy zselérájaizékből is jól mutatna pár darab a grassy-n szvsz
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12540 üzenetére
Sziget és az 500 m degasi base is megvolt már, ott van egy poliprák-emp-imp, oda nem mennék lakni... nekik is betett eléggé...
Podok, roncsok megvoltak, kipakolva minden. Találtam itt egy bugot is, de haver le van maradva, még nem jelentettem... Egyik roncs kifosztható, ha elkezdesz rá építeni és az épület hozzáér... akkor eltünteti a roncsot, de a loot marad
Rádió már rég süket, utolsó üzi az alienektől volt, h valakit megültek, valaki meg eltűnt, de keresik... sztem engem.
Cyclops kimaxolva, élére rakva a szekrények, megpakolva, minden cucc van rajta, ami építhető, csere akkuk egy rakattal, stb. ez a bázis... 2 hővisszanyerő van rajta, mélységi modul és páncél, meg csapda tuning.
Ion celláról már hallottam, van is cucc hozzá, de blueprint még nincs.Az a jegyzet asszem nincs meg, de meglesem. A hőre töltős rendszert is lestem, ahhoz kell cucc még. Viszont azt írták, h csak leállított gépet tölti...
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12535 üzenetére
Buék, heJJ.
Tele vagyok kérdésekkel... Lifepod 2 megvan, Cyclops is meg minden szinte. Cyclops telepakolva alapanyagokkal, ami fent elérhető: titán, réz (ez kevés van), lítium, magnetit, rubin, gyémánt, plasztacél, kvarc, üveg, benzol, aerogél, stb...
Seamoth felejtős lentebb, 900m a max. Most még az exonak is, de ott lehetne még fejleszteni, csak nikkel nincs...Nah, szal. lost river-t kellene bányászni. Odamenjek most, vagy még korai? Fent mit lehet még farmolni?
Amit néztem LR bejáratot, ott van egy ghost leviathan, ami nem vicces... páran csak exoval mentek, bázist építettek... de hát fel is kellene hozni a cuccot a rakétához, nem?Elvileg van a sziget alatt is bejárat, az jobb? Cyclopsot vinném azé'...
Te hol építettél bázisokat? Nekem egy nagyobbacsska van az auróra mögött a gejzírnél, ott a platform is. A gombás barlangokba van egy kicsi, csak tölteni az exot, meg a lootot pakolni, egy meg északra a grassy platóknál, onnan volt sok homokkő, zselécucc, rubin, stb...
Már nem építek nagy bázisokat, csak multiroom+moonpool+scanner, meg a thermal ehhez, ha van.
Merre tovább doki? -
Gyuri27
félisten
válasz
Habugi #12507 üzenetére
4,2-4,3 1900 fölött karcol általában.
Nem hiszem, hogy nehezebb lenne hűteni mint az 5 giga főlé rángatott 6-7-8-9 szériát.No de oks. Megértem, hogy hogy téged a játék piac azon része érdekel ahol egy 2700-at egy g-s pentium is elver.
Ettől függetlenül ha az egész képet nézzük akkor oda jutunk ahova az általam linkelt teszt, cikk is mond.
Nyilván neked más a preferenciád (meg az is miről váltottál).
De ettől még a 9 széria messze nem best buy (a 8 se már).Mint mondtam meglátjuk érdemes volt-e nem várni legalább a ces-ig.
Igen az intel komoly lehúzást tol proci meg lap szinten is.
-
ViZion
félisten
válasz
Habugi #12504 üzenetére
Szubnautica eléggé bejön mostmár... gyk. a ritka fémeken kívül minden van dögivel, 2 nagyobb egy kisebb bázis (gombabarlangban). Most fejlesztek 900 m alá, hogy a lost rivert is bányászni kezdjem, mert kén meg nikkel az máshol nem igazán van. Találtam fain rubint lelőhelyet, tele leviatánnal meg teleportáló genyával. Máshol meg amp eel mellett van sok cucc... de mentés és próbálkozás.
Kb. ott vagyok, h dönteni kell, megkeresem, h az élienek mit akarnak, mi ez a fertőzés, miért vannak szűrők a vízben, vagy összerakom a rakétát és uzsgyi. Mondjuk azt nem tudom, h felszállóra is lőnek-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged