- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #1512 üzenetére
Szeretem az ilyen tisztán emberi posztjaidat!
Hát nem tudom.., szerintem 20k Graphics FS-ben az brutális tök alapon, nyilván az átlagost kategórián belülre értetted igen, de az utolsó 390esedhez képest ez közel 2x-es szorzó lett volna ha picit meghúzod.
Cirka 160K-ért vetted gondolom.., az érzés egyébként ismerős amit leírsz, az a bizonyos sznobvonat, őszintén szólva ugyan ezt éreztem amikor a 280X-et leváltottam 390X-re, nem volt konkrét oka max a kíváncsiság, azt viszont sokkal észszerűbben is ki lehet elégíteni..
290 VaporX 60k az teljesen patent, semmi közöm hozzá de ha gesztusként megtennéd hogy beretvának elmeséled azt nagyon megköszönném.
Ahogy nézem 60 környékén keres új VGA-t de egy 380al váltaná a 760..-at..
Esetleg amikor a postás már a Custom 480at hozza/egyebet, esetleg neki pont jó lenne.A 1070 elég bivaly lett, személy szerint sajnáltam volna az tuti.
Tudom nagy NV ellenes vagyok de 90%-ban a gusztustalan "üzletpolitikájuk" miatt, a kártyáikkal többnyire nincs baj csak fájna a tudat akár 1ft-al is hozzájárulni vmelyik genny úszomedencéjéhez..
A Maxwell nehéz időszak volt.., az elektronikai hulladék 970/hazugsághegyek miatt elég sokszor támadtam őket, a Pascalok viszont eddig elég pöpecek![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Sony a7II dobozában, jó állapotban 34e expo, extrák
- Nintendo Switch játék Zelda Pokémon stb
- GYÖNYÖRŰ IPAD AIR 2 32GB WIFI+CELLULAR, ARANY SZINBEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- 1000 Eladó Új dobozos Dell Latitude 5540 laptop i5 13 gen 512SSD 16GB RAM 31 Hónap Garancia
- Team Group T-FORCE DELTA RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest