Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Televan74 #1512 üzenetére

:R :R :R

Szeretem az ilyen tisztán emberi posztjaidat! :K

Hát nem tudom.., szerintem 20k Graphics FS-ben az brutális tök alapon, nyilván az átlagost kategórián belülre értetted igen, de az utolsó 390esedhez képest ez közel 2x-es szorzó lett volna ha picit meghúzod.

Cirka 160K-ért vetted gondolom.., az érzés egyébként ismerős amit leírsz, az a bizonyos sznobvonat, őszintén szólva ugyan ezt éreztem amikor a 280X-et leváltottam 390X-re, nem volt konkrét oka max a kíváncsiság, azt viszont sokkal észszerűbben is ki lehet elégíteni.. :DDD

290 VaporX 60k az teljesen patent, semmi közöm hozzá de ha gesztusként megtennéd hogy beretvának elmeséled azt nagyon megköszönném. :R
    Ahogy nézem 60 környékén keres új VGA-t de egy 380al váltaná a 760..-at.. :o
    Esetleg amikor a postás már a Custom 480at hozza/egyebet, esetleg neki pont jó lenne.

A 1070 elég bivaly lett, személy szerint sajnáltam volna az tuti.
    Tudom nagy NV ellenes vagyok de 90%-ban a gusztustalan "üzletpolitikájuk" miatt, a kártyáikkal többnyire nincs baj csak fájna a tudat akár 1ft-al is hozzájárulni vmelyik genny úszomedencéjéhez.. :D
    A Maxwell nehéz időszak volt.., az elektronikai hulladék 970/hazugsághegyek miatt elég sokszor támadtam őket, a Pascalok viszont eddig elég pöpecek!

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák