- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Apucy01 #2494 üzenetére
Ó bárcsak. Nem vagyok az epikus halálok ellen. Márpedig ott epikában nem lenne hiány.
Szeretem a tetovált nőket. Igaz azokat akik adott esetben takarni is tudják (ezért a nyak, kéz nem célszerű).
De megnézni megnézem azokat is.Kicsi troll. Csak szólok, hogy a zsebzsötem nem igazi nemi élet!
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
Üdv vörös ördögök!
Jelentem megvéstek... marhamód fáj a képem. megyek is pihenni mert rakat gyógyszer van bennem
Blöki
Én is igy jártam samsung távval 1 évig ment a gyári, majd megbolondult, 5000ft valami eprom égetés vagy mi.
Majd fél év mulva megint annyi neki és 6000ft az utángyártott az most jó.. de meddig az passz.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #2481 üzenetére
Erős ez a 2 fekete kanca az biztos. Ilyen kicsi trollok tízesével hullanának el a combjaik között.
Mondjuk nem lenne kár értük. Cserébe gyönyörű halál lenne.Szakmai kérdés hátha betéved Habi kolléga [link] mert én már csak ő benne bízok. LUL XD KEK
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Tarr Kft!(árat nem kérdezz,mert körbe röhögnél). Egy szar 2000 forintos utángyártott kínai vacak volt,ha a 8000 Ft -os eredeti Samsung lett azt nem kellett volna széttörnöm ketté.Így visszavettem kopott gyárit,no problem.
Garancia ügyében meg szépen lepasszoltak a disztribútornak.Most ők fogják vizsgálni.Most várhatok egy csomó ideig. De legalább most lesz jogom pofázni a fogyasztóvédelemnél,majd ha nem tetszik valami az ügyintésén végén,mert én vagyok az eredeti tulaj.Ugyanis megtudtam,hogy ha nem a te neveden van a számla(használt terméket veszel),és a bolt valami miatt nem fogadja el a garancia igényedet,jogorvoslatra nincs lehetőséged,ilyen esetben akitől vetted azzal állsz kapcsolatban.De kérdem én,egy sikeresen értékelt adásvétel után,ahol leírod hogy a termékkel minden rendben,akkor utána már nem lehet kifogásom az eladóval kapcsolatban.Amúgy sem lehet,mert magánemberként egy perc garanciát nem kell vállalnia az eladott termékre.Boltnak kötelező lenne fél évet.bár ezt nem mindenhol adják meg.
Dobozokat mindig megőrzöm,van rá egy külön polc a szobában.Van most is jó pár doboz amit szanálnom kell,mert a termék sincs már meg.(#2478) Gyuri27 Sokáig nem szabd nézne őket,de azért kösz. Szép AMD -s napot neked is.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #2473 üzenetére
Digi TV? Az első digisek között voltunk... meg is bántuk, mint a kutya. Haver mutatta, h náluk a UPC mennyivel gyorsabban vált, jön a hang-kép szinte azonnal. OK, digi lassú, de olcsóbb sokkal, belefér. Majd elkezdett a hangerő, csatorna bohóckodni. Beltéri csere... kb. 3. beltériig jutottunk a mittomén 4 év alatt. Mindig szar... Közben megtudtam, h a beltérik széria hibásak, táphibájuk van, sokan privát javíttatják. Hát én meg leszarom, volt pár csatorna ingyen földiben, átálltunk oda. Utána jött a mindig TV, ez má' jó.
ájpon meg bekaphassa, azért ezek a karcok nem olyan mélyek, ha ennyitől beszarik a deszka, akkor elég nagy a baj a világgal.win licenc dolgokban tud vki segíteni? Mennyiségi licenc hol érdemes, mi pííz kb? A használtra MS azt mondta, h nem fain, mert nem fogadják el, hiába a szerződés. Csak akkor elfogadott, ha telepítő média, matrica és doboz is van. lol. Otthon megőrzi vki a dobozokat? Hagyjuk má...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
16kg kolbászhús ledarálva.Lehiggadtam,elfáradtam,megyek tus aztán alvás.
Ráadásól még egeret is vehetek, mert az alap usb portban maradt az egerem usb -s része. Írták hogy megőrzik számomra,de ha kimegy az alaplap,akkor mikor kapom vissza.
Most meg még a tv távirányító is meghülyült.+ megy a hangerő és a csatorna váltás, - nem. Kicseréltem hátha az elem, ok minden szuper kb. fél percig,utána ......! Na most kezd elegem lenni az egészből.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #2461 üzenetére
Nem irigyellek.Részvétem.
Lenne fogsorod mint nekem. Nálam alul felül gyökér-kezelve vannak.Egyedül a nagyon hidegre érzékenyek még egy picit. van rögzítette rész,és arra patenttel rögzül a kivehető rész. Jóféle porcelán fogsor alul felül,fájdalom nélküli élet. És ez az eljárás először nálam lett alkalmazva.Le is fényképezték miközben folyt a művelet.OEP finanszírozta annak idején,mi csak a műanyag és porcelán közti különbözetet fizettük ami már akkor 80.000 volt.
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #2460 üzenetére
Senki
Megvagyunk kb. mind. Hablaty valahol másik dimenzióban van, meg sok inteles pógár lett, 'aszt ide nem írnak.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
Hú de rég írtam ide.
Alap csapatból ki van még meg?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Beretvás
veterán
Reggeltet komákok...
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Beretvás
veterán
najo vigadjatok van másfél orátok aztán jövök...
-
Gyuri27
félisten
-
Beretvás
veterán
punyadtok mi?
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #2431 üzenetére
Ejj úgy beszélsz mint minden tapasztalt salabakter szokott. Jóvan. Most még nem doblak bele a napba.
Volt idő mikor az msi gyártott kutya lapokat. Bár az am3 és am3+ lapok jók lettek.
Ezért mondom. Nem kell sietni, kapkodni. Szopjon más. Sírják tele a fórumokat. Így te már csak a tutit veszed.Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #2430 üzenetére
Ok.Akkor mondok mást. Olyan csodás volt megint a kezemben tartani az MSI RX480 Gaming X 8GB -t!
És egy valószínűleg borítékolható nálam,jövőre amd-s lapom is csak MSI lehet,még ha egy picit drágábbak is mint a többiek.
-
Televan74
nagyúr
Műtét kész.Alaplap a dobozában,ma jön érte a futár.A donor lap nem tudom mikor jön.Jó lenne pénteken ide érne.Első választásom egy Asrock Z97 Anniversary volt,de túl fapadosnak találtam(non oc),+2000 Ft lépcső akkor legyen egy Gigabyte Z97-D3H,de még ez sem jó,még egy +2000Ft lépcsőfok,és eljutottam a MSI Z97 PC MATE lapig.
Ha nem lesz lapom a héten,akkor meghúzom magam a laposon.Különben is tanulnom kell Nov 21 és 23 osztályozó vizsga.Ha sikerül 25. -én bemegyek egy nemzeti dohányboltba(pedig nem szeretem őket) és veszek egy szivart.jövőre ha leérettségiztem veszek egy egész dobozzal és azt szívom el.
Jó éjt,jó reggelt.Kinek mi.
-
Televan74
nagyúr
Kösz a gratulációkat!Most pár napig notin leszek.MSI lap kikapcs.
-
Apucy01
őstag
válasz Gyuri27 #2414 üzenetére
Vörösördög!
köszi de nem tőlthető csak ha valahogy me3gmodolod.. nem is igazán értem hogy tünt el belőlle mikor fél éves..
Troll
köszi azt már kiagyaltam hogy tőltöm föll csak a gazdája nem tudom mit szól hozzá
jó lett a séród beretvát használtál?[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Üdv vörösök!
Troll mi ez az avatar? a másikért megberetváltak vagy mi?
Más
uraim tudja valaki hogy a kompact vizhütésekben milyen folyadék van mert hogy nem viz az tuti... ?
nincs kedvem más topicba mászkálni azért kérdezem itt a szakikat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gyalogblöki, nyertél egy monitortisztító folyadékot!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ma érkezik Mastercase ház raktárra.. Megnézem már, hogy és minként néz ki, kíváncsi vagyok.
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #2401 üzenetére
Nah, az is zene volt ám!
Pickit3: hááát, kicsit fura zene volt, mikor rákattintottam... ilyesmi [link] szal... inkább a retro house, thx
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
hát izé.. nagyon nagyon sokat nyomtam ezt.... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest