Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
PC Mate lap bent, faszán megy a 4,4Ghz vele.Eddig stabilnak tűnik.
Lehet mégis csak a Gaming 5 lesz eladva,már ha visszagyün garibúl. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás
üzenetére
Mikor fiatalabb voltam, meg nem kicsit jobban ment. Akkor se vettem. A tuning nálam mindig megállt alapfesznél. Max annyit kapott mint amennyi a drop volt 0,03-0,05 oszt csók.
Ok, hogy az ember kipróbálja mit bír. De mire nem elég alapon vagy alap feszes tuningon az a proci?
-
Gyuri27
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha annyi pénzem lenne mint a sejkeknek akkor se vennék olyan konfigot ami megeszik 500 wattot.
Azt meg egy jó 600 wattos táp elvisz. De én már azt is sokallom. Intel oldalon mit esznek a procik 65 wattot. Lappal az max 110. Hdd-ssd megint 10 watt. Az egész 150 de legyen 160 és akkor sokat számoltam.
Mondjuk erre még rá jön a 200 watt + vga-tól. Az a sok.
Én ezt a nyamvadt 125 wattos procit is sokallom. De nincs mód kisebbre és erősebbre váltani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem szenvedek kisebbekkel..
Mondjuk kemény, hogy mennyivel lájtosabb fogyasztásban 1080-nal a vas.. Vagy nem tudom.. 390-nél 500w körül jártam a szünetmentes szerint, most pedig ~400W. Bőven van tartalék, ki tudja mit hoz még a jövő..
Kárba nem veszik, ha kell, van kakaó, plusz legalább nem 70-80%-on jár állandóan.
Elhiheted, nem unatkozom..
Sőt, annak idején, ha nem lett volna 850W, lehet nem is tudtam volna mit kezdeni a vassal.
Hablaty Edition CPU-val és a 390-nel cibáltam ki ~700W-t a konnektorból. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten

-
válasz
Televan74
üzenetére
MWO, MWO.
Sok magyar is van, de nem az a lényeg. Csapatjáték. Az a kis rohadék, aki melléd szalad és hátbalő, lehet a következő meccsen neked scout-ol, veled sunnyog az ellenség mögé...Csak jobb/szerencsésebb csapat van, nincs sok szólórambóninja.MWO... The future is war

-
hackeeeee
Jómunkásember
A Samsung megvette a Harman csoportot!
A tápra akkor senkitöbbet? Este, holnap akkor megy apróra.

-
-
Pickit3
aktív tag
Ez nagyon jó ötlet szerintem.[link]
-
Televan74
nagyúr
Táp nem kell, elég nekem a EVGA GS 650W.Amúgy is sokat költöttem már a héten.Átmeneti alaplap 26k,1 TB HDD 17k,pótegér 5k.Játékokra is kell némi pénzt félre tennem,és akkor nemsokára itt a karácsony.Még azt sem tudom kinek mit vegyek,nem hogy mennyiért.

-
hackeeeee
Jómunkásember

-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
őszinte reklám az energiaitalról [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Beretvás
veterán
-
Pickit3
aktív tag
-
válasz
Televan74
üzenetére
Engem anyám anno elvitt szakszövös bulikba. Nem volt para, h mittomén 6-12 éves voltam. Ezek ilyen céges bulik voltak, délután kezdtek főzni, kaja, disco zene... Boney M és a Neoton alap volt, de kb. minden '70-'80 sláger lement párszor. Imádtam, nem értettem mi van, a "DJ" rokon volt, meg mindenki jópofa, ált. én voltam a legkisebb gyerek, szal. mindenki figyelt rám. Én meg nyomtam velük, h brángörl indöring sálálálálá, meg a Józsiholvagy...? és a Derrick, derrick úúúr volt a menő.
Ennyit az öregségről. Van még kérdés?

Amúgy van nálunk egy takarító, a xyx bá, nevet nem írok inkább. 74 éves. Tele van történetekkel. Érdekes, meg jól adja elő, csak bakker, munkaidőben neeee... menekülök. De pár sztorija röviden:
'56-ban rágyújtott, apja elverte, azóta nem cigizik. Szintén a forradalom/ellenforradalom (ő nevezte így, sztem hallotta már ezt mindennek) idején sörözött. Majd azóta sem. Csak a pálinka és a bor...
Este kibicózik a céghez, fél éjjszaka takarít, majd hajnalban haza. Nappal meg a szőlőit műveli. Hihetetlen. Sztem hosszútáv futásban lenyomna engem... -
Televan74
nagyúr
Egy klasszikus!Aki erre jobban emlékezik az még nálam is öregebb! Phoebe Cates - Paradise
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem, mert tegnap TombRaider-ről beszéltem.
A kép PS4-es, ami Nekem nincs.
A kép a költséghatékonyságot tükrözi. 
@Vizion: A TR 20 years edition ára Steam-en 50 ejró... Én most 25-ért vettem meg. Nekem ennyit megért. Nagyjából már túlteljesítettem magam játékvásárlás ügyében idénre. Főként annak tudatában, hogy imádom a TR játékokat.

A Titanfall 2 még érdekelne, de az idén kimarad.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember

Bezsákoltam a TR-t.
~7400 Ft volt a 20 years anniversary pack. -
Gyuri27
félisten
Öszinte meleg tekintet. Kicsi troll készíts magadhoz pzs-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lightyear - befektetési app
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet mégis csak a Gaming 5 lesz eladva,már ha visszagyün garibúl. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na nem a vén tollast...