- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg #19523 üzenetére
Bocsánat, rossz hangulatjelet használtam, a mosolygó fejet (
) akartam.
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #19521 üzenetére
Ja azt teszi. Ti csak sírjatok mindenért IS mert jómagyar szokás az..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #19168 üzenetére
Ethereumban, természetesen.
Nem sietem el a válogatást. Viszont eddig majdnem mindegyikbe beleultem, amit felirtam, hogy a papírforma szerint szóba jöhet. És sok mindent le is húztam a listáról.
Meglepő volt például, hogy a Volvo C30 instant törlésre került.
Nem lepett meg, hogy a legfullossabb, legerősebb Bravo sem ütötte meg a mércét. Ahogy a H Astra GTC sem.Két legfőbb versenyző van főként, a kevésbé racionális oldalról. E90 320d, vagy XE20 IS220d. Esetleg E80 120d. Ezek azért a jó helyen hajtanak. FL előtt a németek motorja nem is volt gyászos. Azonban a Lexus motorja például tud elég bajos lenni egy egyszerű alul méretezés miatt. Túl kicsi lett a dugattyú olaj vissza eresztő járatai, eldugul a kosztól, túlmelegszik a motor, hengerfejes lesz. Akár gorbulhet is a hengerfej, valamint repedhet a blokk. Dugattyú és gyűrű csere volt visszahivasban, de vajon azt épp vissza is vittek-e, amit én épp elhoznek?
Racionálisabb oldalról C5, 508, 159, Giulietta, J Astra GTC, Lagúna 3 coupe, 8gen Civic. Például. De még van azért más is soron.
-
myckey
veterán
válasz
Mahrenburg #19171 üzenetére
Don't pound font !
Jó, legyen Kuvaiti dinár
-
myckey
veterán
válasz
Mahrenburg #19168 üzenetére
Font
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #19138 üzenetére
Elrontaná. Mindent elront a koma.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #19052 üzenetére
Ferdeszeműek?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #18520 üzenetére
Jó hogy jössz. A topik kattógós billentyüzetre gyüjt nekem. Szóval rabolj bankot, vállalj túlórát mert kell. Meg gémer füles is. Mert az is van már mindenkinek csak nekem nincs.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #17978 üzenetére
Ja hogy már vén lottyadt az ormánya.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #17108 üzenetére
Hát... Nem tudom, melyik lenne a jobb eme eldöntendő kérdésed válaszlehetőségei közül....
A lényeg, hogy BIOS update után egy kövér kékhalál sorozat várt. Majd utána se kép se hang, CPU hibára hivatkozva (LED szerint). Ezt 14 darab BIOS reset, főkapcsoló csapkodás és reboot követte, éppen mielőtt a downgrade-nek nekiálltam volna kezdett el ismét műkdöni. Előtte még a BIOS-ba se jutottam be sokszor. Csak közvetlen főkapcsoló lenyomás után. Hogy mi baja volt, nem tudom... De most jó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #16960 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #16811 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #16720 üzenetére
he? Mivanmivan miiiivaaaan?
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #16487 üzenetére
kösssszz...
Papírokat intézni kb. annyira macerás, mintha bangladesi meztelen kisfiúkkal akarnék piszkos bombákat szereltetni... A legjobb, h nincsenek tisztában a törvényekkel, azt se tudják, h merre, kihez forduljak. Fain, legyetek vállalkozók... -
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #16487 üzenetére
Ő csak dolgozhat. A pénz a miénk!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #16481 üzenetére
Ha lekvárt lehet....
Fürjtojás likört biztos. Az meg pont jó ormányhoz. Asszonynak női pia. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #16041 üzenetére
Lenyűgöző krónika volt, támogatom a címet
-
Televan74
nagyúr
válasz
Ott a pont!
-
Gyuri27
félisten
válasz
[link] vicces csákó egy ilyet postázzá mán amig nem veszem elő az inszeminátor kesztyűmet meg a csilis vazelint köszi szia helló
-
Beretvás
veterán
válasz
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #15985 üzenetére
Ez rohadt jó...
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #15983 üzenetére
Pontosan..
Itt ott lötye..
-
stratova
veterán
válasz
Mahrenburg #14715 üzenetére
Arrafelé lesz pingvinpörkölt főzőverseny?
norbert1998: azért a tiéd, nem egy alsó kategóriás készülék. Majd megnézem párom 4X-ére mit adtak ki utoljára, de aligha ilyen hosszan támogatott.
ViZion: ezen az árszinten nen nagyon van értelmes készülék redmin túl. -
törölt tag
válasz
Mahrenburg #14505 üzenetére
Régen ennél többet tudtál 😟
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #14505 üzenetére
Igazgató úr! Északon hogy megy egy ilyen kerti parti? A pingvinek közt kötelező viselet a frakk?
-
stratova
veterán
válasz
Mahrenburg #14498 üzenetére
Ha az Antarktisz Népliget távolság áthidalása nem probléma, ezen már fenn se akadjon (khmm) a dolog, a végén kiderül, hogy egyszer már leszólítottad a sötétben baseball sapkában és napszemüvegben. Persze csak, hogy hazakísérd (kérdés hogy kihez) vagy Don Sasshoz.
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #14268 üzenetére
Keresztbe vagy hosszába van?
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #14087 üzenetére
Jó hogy nem szelíd..
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #12144 üzenetére
Hát ha nincs kép,akkor lehet hogy már a kacsák is a fazékba hallgatnak! Képeket a népnek!
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11738 üzenetére
Nem tudom mennyi ideig élnek...
majd kiderül.
Beretvás: ehh, ezzel a libával lehetne ám kezdeni valamit...
Pickit3: mész+hypo, végüla klórmész csak a trágyára került. Másrészt utána olvasva a klórmész is hypó lesz, csak nehezen oldódik. A felsorolt szereket ismerem, régiek, de Atkára nem jók. Mospilan az jóféle. Sherpával már szórtam, és Full-al is, kicsi Flumite-ot belekeverve, az hatott, lényegesen kevesebb van.
Most 10 l meszet kevertem be, ca. 7 kg mészpor, 1 l hypo, és olyan 30 l-re való Full is ment bele. Pipik kint alszanak, alaposan átmeszeltem mindent. Amúgy kaptam egy tippet, h ez a bigyó nem a pipik, hanem a korhadó fák kártevője. Az ólban most forgács volt, szal. az tetszhetett meg nekik. Viszont az van a fürjek alatt is, ott nincs ez a szar. Mondjuk a fürjek ólja új fából van, a tyúkólhoz meg használtam régit is.
Majd kiderül, h mi lesz velük.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg #11738 üzenetére
Az "Előre is köszi a képeket!" után
-t akartam, csak rosszat jelöltem ki.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11692 üzenetére
Jah, az első szériával sok tapasztalatunk lett. Rendesen tojnak, szépen beállt minden. Fejlesztünk a helyükön még. Meg az etető/itató rendszeren is. Libák gyorsan kifejlődnek, elvileg vágásérettek, de nálunk az öregedés vár rájuk. Ők a rendőrség az ólban, ha a pipik szárnyát vágom, akkor még rám is sziszeg. Amúgy tenyérből etetjük. Majd dobok még képeket.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11305 üzenetére
Jah, igyeXünk. Még kell a fürjeknek is pár bújós hely, de még ötletem sincs... Törött cserepeket, ilyesmit az asszony újrahasznosítja. Pár ládát hozok majd anyutól, meg raklapok, műa virácserép, etc...
-
stratova
veterán
válasz
Mahrenburg #11296 üzenetére
Úgy látom elég ha a képek frissek, a libáknál ugyanez nem feltétel ők lehetnek másnaposak is. Bár engem érdekelne akad-e a baromfiudvaron másnapos csibe, esetleg fürj.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11280 üzenetére
Jah, először tiltakoznak, de szeretik a dédelgetést, főleg amikor kisebbek voltak, bújtak, mert jól jött nekik a testmeleg. Most még jó simogatni őket, mert nagyrészt pihések, de már jönnek a tollak.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #11268 üzenetére
Meglegyintem varázs vesszőmet és már énekelnek is mint a dalos pacsirták!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #11266 üzenetére
Erről az álmomról még nem mondtam le,hogy egy 20 éves mandulaszemű masszírozza az 50 éves golyóimat.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #11212 üzenetére
Köszi!
Még mindig jobban járt a kacsa,mint a pávián!
Amúgy ő igazi AMD FunDuck !
-
Beretvás
veterán
válasz
Mahrenburg #11200 üzenetére
Megvan rá az esély.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11199 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11194 üzenetére
A kommandós nevet azért kapta a cica, mert még alig látott, de ez elszökött az anyjától és osont be a lakásba, követte a gyerekeket... persze a kerti asztal, meg a diófa, hinta, stb. játékok mögül leskelődve... mint egy kommandós, csak sniper nem volt nála.
Jah, tegnap liba-apa lettem. Kiengedtem az udvarra megint őket, tartanak a kutyától, így folyamatosan a lábam alatt vannak...
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11187 üzenetére
Nálunk a macskák is Kolbász és Süti... Kisfiam eléggé khm... a kaját látja bennük, persze nem esszük meg őket. Mondjuk a macskát talán, ha sokat bosszant...
A piszkos vagy mocskos háta feketés, mintha olajfótos lenne. De a többi az kaja név.
Korábban tök normális állatneveink voltak: cicáknál Karmos, bütyök, kommandós, muki, kormi, ilyesmik. -
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #11185 üzenetére
ehh, asszony fészbúkra rakott párat, megpróbálom menteni és dobok ide...
A libáink: Piszkoska és Nokedli...Az ól pont nem látszódik ezen, ez a virágos udvar... ettől jobbra "AZ" udvar, mögötte a tyúkudvar, még jobbra a zŐdségeskert, utána meg a gyümölcsös... Nah, majd fotózok, ha el nem felejtem.
Gyuri: a linkeden nem volt kép nálam, csak hang. De találtam letőtőset: The Expanse S03E01
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #11178 üzenetére
Hááááát.
CJ4567: mivan tetya?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Mahrenburg #9574 üzenetére
Majd írok, épp minap kerestem elő a képeket valakinek róla. Nem túl jók, de legalább találtam róla képeket, mert már közel 10 éves történet
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Mahrenburg #9571 üzenetére
A fiatalember annyi gázanyagot ereget, hogy már érdemes volt fellőni rá egy utánégetőt, amiből energiát nyerünk egy-s másra. Ingyen energia, jól termel, csak "szagos"
Egyébként ez egy csináld magad grillező... Faluhelyen mindig van miből kókányolni valamit
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #9477 üzenetére
Úgy látszik ma nem lehet vele!
(#9476) Gyuri27 Sajnálom, nem tudtam hogy ennyire a szívedre veszed.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #9474 üzenetére
Nagyon okos vagy. Mehetsz vissza a másik topikba. Mert ide túl okos és nagyszerű vagy.
Blöki tőled azért többet vártam. Én kérek elnézést.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #9474 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #9472 üzenetére
Zöld és piros nagyon közeli árnyalatait sajna.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #9147 üzenetére
Fain. Mondjuk ki is néztem belőled!
Apocalyptica -
stratova
veterán
válasz
Mahrenburg #9121 üzenetére
S még ebből is készült reklám.
Viszont az alábbi jó kis retro pakk lett. -
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #9118 üzenetére
[link] ha már esik.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #9111 üzenetére
Már volt! [link]
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #9111 üzenetére
VIA-t a Te PiCi ájj slotodba, de úgy, h a szömöd gúvadjon kifelé...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8857 üzenetére
Van már.. Más meg úgysem fizeti meg.
Ettől függetlenül ezzel kár volt húzni a népet, mert lényegében semmi extra nincs, lényegében nem adtak semmit, csak ugyan olyan hitegetést, mint a Fury-nál.. Kezdve azzal, hogy "majd lesz új driver, és jobb lesz". Ennyi erővel az FE-kkel ki lehetett volna adni nyugodtan.
Remélem, hogy a Custom kártyák jobban fognak teljesíteni. Ha nem, akkor ez annyira lesz felejthető, mint a Fury volt.
És, 1440p 60fps-re talán pont elég a 64.. De oké tudom, majd a driverek mindent megoldanak.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #8850 üzenetére
Ilyen állat nincs. Az meg láma, akárki láthaSSa.
Esetleg egy lámakornis, azt még kinézem a dokiból:Apropó! Tudjátok ki Hablaty kedvenc énekesnője?
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #8813 üzenetére
Az egy LÁMA...
-
Habugi
addikt
válasz
Mahrenburg #8813 üzenetére
Biztos voltam benne hogy IgazgatóUrunk elsőre felismeri!!!44
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8739 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8737 üzenetére
Közben biosfrissítés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8734 üzenetére
Ó, igazad lehet, a lapból elég kettő, viszont, akkor azokra fejjel lefelé kell..
Bááááár, akkor kéne 4 lap, és arra le lehet feküdni.. Áh a fene se tudja.. a foglalatokat előtte ki kell nyitni.. De csak óvatosan szabad bánni a csavarokkal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8360 üzenetére
Jah tényleg. Ki van nyitva a 2 oldala, és átfújja a szél.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #8360 üzenetére
ehhh... hát ezt kellett beírni? Ennél viccesebb szoktál lenni. Vagy akkor még AMD-d volt, az lehet az ok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8330 üzenetére
Nyaralva mocsarat csapolni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8320 üzenetére
A térdig érő iszap minden, csak nem jó.
Nekem nagyjából olyan mint a többi.. Jobb volt a kemping területén lévő medence.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #8318 üzenetére
Csak távolról néztem a vizet. Bár, ha úgy is láttak.. akkor..
-
Apucy01
őstag
válasz
Mahrenburg #8243 üzenetére
Olvasgatva a Ryzen topicot elég gyakori hogy nem veszik vissza az orajeleket az Asrock lapok meg valami mismásolás volt a gyártónál is valamelyik csúgy lapjukal.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #8017 üzenetére
Gyuritól a fájdalom a MSI RX480 -as kártyám miatt járt volna. Ez csak üzlet volt.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6724 üzenetére
bakker, ezért remélem bannolnak. Eltréfálkozunk, na de a viccnek is van határa, a vi... ehh, majdnem leírtam meg ezen jócskán túl van.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6715 üzenetére
AMD-t igp-vel venni... elég perverz dolog.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6713 üzenetére
Nah, Te hiányoztál
Ryzen-re váltás lesz-e? -
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6542 üzenetére
Tiszteletem az úrnak!
Mindig örömmel olvasom az esszéiteket, ahogy gondolataitokkal szelitek a HABokat... Már munkában is láttam, de ehhez neki kell ülni, nem ebédidőre való ennyit olvasni...
Igen, az ITX/mATX mostohagyerek, pedig sokunknak ilyen szerények az igényei... 1 VGA, 4-6 SATA, 1 M.2, 2 USB3, 4 USB2, alap audió, meg a szokásos előlapi kimenetek, kész. És tuning.eeegen, az árak magasak és sajna csökkenni is max akkor tudnak, ha a forint erősödne. Elvileg déli/északi híd ennek már nem kell, FCH sem, szal. nem látom mire az ott. Meg mi van alatta, hogy tudok rá vizet szerválni, kell-e rá, stb...
Alaplapokkal -márkától függetlenül- érdemes várni a visszajelzésekre. Vagy mint FX időben, megveszi az ember és fél év múlva csere, de ez pénz. Sokat meg nem költenék, most értem haza, játszani sem fogok szvsz... szal. egyre kevésbé érzem, h váltani kell. Persze fogok, de megvárom ezt a fél évet még sztem. Ha meg nem lesz rályzenből megfelelő itx -esetleg mATX- lap, akkor valszeg intel lesz, valami i5 nonK, delid+víz, vagy ha okosok azt mondják, akkor delid sem. Még a házra kell egy kis összeg, novemberben lejár a lakáshitel és autócsere... ezek fontosabbak. Ha meg lesz játékra idő, kedv és kevés lesz a vas, akkor lépek feljebb. Egyelőre kicsi legyen, halk, ennyi.
Érdekesség, munkatársam gépet akar venni, jött, h nagyon szidták az AMD-t... lol. Még meg sem jelent, előre lebeszélik róla. Nem FX-re kérdezett, hanem a Ryzenre, h érdemes-e várni. Hihetetlen. Többen mondták már, h AMD kell, kell a két "pólus", kell a verseny, ha nincs, akkor mi fogunk szívni erősen. Sokan ezt nem értik meg, csak a mantrát tolják.Jah, maradnék AMD-s, nézzük a deszkákat tovább.LED helyett legyen inkább jó, de nagyon design felé mozdulnak, remélem a minőség is javul, nem csak a kinézet.
Ha jól látom, sikerült nekem is egy HAB-nyi szöveget összehozni. Magamnak is gratula, tessék vacsora, ennyi.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6526 üzenetére
Láttam, vhol már linkelték. Röviden: Asus csalódás elsőre.
Mivel inkább mATX felé mennék, a többit átugrom most. MSI Mortar nem túl bizalomgerjesztő.
ASROCK AB350M PRO4 már sokkal inkább megfelelne. giga AB350M GAMING 3 is tetszene, de bennük nem bízom. Valami csavart mindig csinálnak, vagy a bios kuka, vagy itt-ott variálnak a cuccba és nem mindig van siker a végén. Asus B350M PRIME-A... nah, semmi borda, kevés VRM fázis... Lehet, h elég, de ehh...Örültem, h kevesebb sz@r lesz a mobon... erre az "SB", vagy fene tudja mi az, már akkora majdnem, mint egy SSD... bammeg. Kell az oda?
ATX lapokkal nem vagyok kibékülve, MSI X370 Gaming Pro Carbon jól néz ki, esetleg még ASROCK X370 KILLER SLI, Giga X370 AORUS GAMING 5... ehh... Érdekes, h ATX-et nézzük, akkor Asus is tud rendes deszkát,
ASUS X370 ROG CROSSHAIR VI HERO szép, jó elrendezés is, de a vesémet el kellene adni érte szvsz...
Majd látunk már boltokban is hamar. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mahrenburg #6500 üzenetére
Ezek már inkább felső kategóriás lapok lesznek.
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #6498 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz
Mahrenburg #2201 üzenetére
Vazzeg igazgatóUram, annyira sejthettem volna hogy említésre méltó az Antarktisz is..
Megjegyzem engem hidegen hagy, nagyon fagyos a hangulat arrafelé, hova-tovább a fókazsír sem az első oldalon szerepel az étlapon.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Mahrenburg #1561 üzenetére
akkor holnaptól műanyagtányérból eszünk
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #1561 üzenetére
Köszönjük miniszter úr!
Kicsit szűkebb, nem túl praktikus, de szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Facebook és Messenger
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged