- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
_Csordi_ #86615 üzenetére
nagy valószínűséggel azért, mert kb ennyi van már ezekben.
A Pentium D-k is jellemzően 5GHZ környékéig gyakran feljutottak, de a 6GHZ már ritka volt igencsak.
Szép eredmény ez mindenképp.
Jó, hogy van 5GHZ-es P4-esünk mint eredmény, ez is Cedar. Ha minden jól megy majd tudok szerezni Cedar Mill Celeron eredmény is hasonló órajelen, ami kb P4 NWvel lehet egy szinten azonos órajelen. -
válasz
_Csordi_ #86599 üzenetére
Nemgond, nyugodtan írjál 8bitesről is, legalább Frescho érdeklődési körét is lefedi. Én pld kimaradtam a vonalról, 286- al kezdtem, csak PC- re van nosztalgia-faktorom.
#86600 : infó erről csak a hsz folyamokban van. Nagyjából : 6600GT vel 3DM2001 futtatás. Egyéb megkötés nemnagyon van, lényeg hogy a GPU 6600GT legyen. 2 karegória : AGP és PCIe, ezt azért különvettem a táblázatban, mert a PCIe konfigok erősebben kihajtják ezt a régi kártyát. Ha beszállsz a versenybe akkor szabályos képmentés kell, CPUz/GPUz +lehetőleg kibontott eredmény ablak, meg én az időbélyegzőt is propagálni szoktam - hitelesebb az egész - itt pld a saját mentési formátumom. Mivel már írtam be LOD- os eredményt, az is engedélyezett. Én mondjuk inkább kihagynám, de képmentés alapján úgysem ellenőrizhető.
Táblázat itt, de az összefoglalóba is betettem, hogy ne kelljen keresgetni.(#86601) arn : +1
(#86602) jokeph : pedig bíztam benne..
(#86603) FoxiestFox : mivel a teszt retro, ezért retro
(#86609) KROK640 : összeállt már, fotókat is készítettem gyorsban, remélem elfogadhatóak lettek. A teljes konfig listát beOFFolom majd, az alkatrészek nevei linkek is lesznek egyben. Majd még át kell bootolnom XP alá is, hogy ott is beillessze az összes driveot, aztán arról is egy összefoglaló képmentés.
Átlátszóság : WindowTop - futólag néztem. Úgy látom vannak egyéb programok is, még kísérletezek. Ez is működik pld.(#86613) envagyok : DOS mindeneshez elég változatos konfigokat lehet rendelni. Attól is függ hogy korai vagy későbbi játékok, programok a cél. A sebesség/runtime error számíthat. Talán egy közepes sebességű P1, vagy gyors 486/5x86 ami képes lefedni a korszakot. A koraiakhoz meg lassúbb gép inkább - 286/386.
(#86618) Czo : régebben néztem a slower programokat, nem jöttek be, de megnézem majd ezt az újabbat is
-
válasz
_Csordi_ #86599 üzenetére
Az enyém őszinte lenne, annak ellenére, hogy magamnak sosem kívánnék 8 bites gépeket, viszont érdekel a retró, és a modern gépeken 3d mark futtatás aligha minősül annak.
Úgyhogy posztoljatok LÉGYSZI!Hátha aztán többen bekapcsolódnak, akik csak olvasnak, de nem írnak, hasonló megfontolásból.
-
jokeph
nagyúr
válasz
_Csordi_ #86586 üzenetére
Ez az !
A ram még így sincs szégyenben, hisz 900 körül teper.
Persze egy 1066-os KIT lenne a tuti (vagy egy 1200-as), ha a ram részt is ki akarnád maxolni.#86572Alpi. és #86587DarthSun: CPU OC lesz a kövi lépcső, csak kell vadásszak rá valami erősebb hűtőt előbb. Elsőre szerintem rápróbálom a Wraith Prism-et.
40 gép ?!? Akkor nekem nincs is semmi a garázsban.
#86588Bile Demon: igen-igen, a 7. gen meg még energiahatékonyabb kis terhelésen, több opció van a BIOS-okban is mint az előzőekhez, illetve az IGP is szintlépés a korábbi HD2000/3000/4000-hez képest.
Ryzen-ből az 1 CCX/CCD felépítésűeket favorizálom, fürgébbek és takarékosabbak picivel a 2 CCD-s megoldásokhoz képest (pl. R3 3300X, R5 5600X).
Ami itt sokat fogyaszt, az az I/O Die rész, a magok nagyon takaérkosak, és ha nem kellenek inaktívak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest