- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
az esetek nagyon nagy részében már kihajtaná az SLI-t egy combosabb K6-III+, de sajna ugye nem nagyon működik, ahogy fentebb is írtam
csak az 1024X768-as felbontás miatt érdemes becuppantani mellé a két darab Voodoo2-t...
Amit ír DarthSun,a "mérései" tudtommal csak a 3Dmark-ra érvényes, én azért megnéznék több játékot is, szerintem már egy 500-as P3-tól már nem lenen több FPS
Persze ilyen 640X480-ba lehet hogy gyorsulan a játék a még erősebb procitól, de egy 800X600-ba sztem már tuti elég lenne egy 500-as P3 is... -
AGP- s bug NVidia kártyával lehet de megoldható, Fenyő ebben szakértő, valahova le is mentettem amit írt...., meg is van :
Ahogy az előttem levők már említették Ali chipsettel picit birkózni kell, hogy jól szuperáljon agp fronton is, de van rá megoldás;
- ha nem legfrisebb bios van fenn a lapodon, akkor frissítsd
- 1.80-as ali agp driver xp alá is jó
- detontorból/forrceware-ból nem feltétlen a legújabb a legjobb, a régiek (kb 2000 vagy az előttiek) viszont nagyon instabilak Ali chipsettel, gef2-höz 7.76 - 12.43 - 40.52-vel lehet próbálkozni, attól függően mikori progikkal szeretnéd hajtani, Gef4-hez 41.09 - 45.23 között bármi megteszi, újabbal fölösleges, mert kevés hozzá a proci.
- ha a fentiek nem válnának be az ali agp utilty (control center) 1.4-essel lehet finomhangolni az agp portot, 2 megoldás szokott a leginkább bejönni, vagy tilts le a sideband adressinget, vagy állítsd fix 1x-esre az agp-t.Valamint a P5A-B- ben valamelyik újjabb rev lappal már visszalassul a K6-III+, azt nemtom viszont hogy az 5ALi61- nél felmerül-e ilyen gond, asszem csak az Asust érinti
-
DOS6.22 esetén írtam hogy manuálban beírom a config.sys- be, előre. Win3.11 pedig indul DOS alól, ott már nem lesz gond. Win98 pedig minden trükk nélkül felismeri, PnP- ként konfigurálja, felteszi a saját driverét. Utána elfogadja a CD- s telepítőt, mellyel felmennek a hozzávaló programok. Win9x- ből kiollózótt DOS- al nem is emlékszem hogy próbáltam volna. Nem tudom hogy patchelt verzióm van-e, több példány van, de ennek nem néztem utána.
-
törölt tag
Dos alatt semmi különöset nem kell vele csinálni. Amelyik SCSI vezérlőnek van saját BIOS-a az autoboot-os és nem kell driver dos-hoz. Win és egyéb rendszerekhez igen, különben ha működik is jóval lassabb lesz, mert a cpu-n keresztül tolja csak be az adatokat, nem pedig közvetlenül a memóriába lapátol ami hatalmas előnye igazából az IDE-vel szemben.
-
-
-
A VLB jopofa volt, de ha stabil gepet akarok eloszedni, akkor vagy a jo oreg ISA-s IBM kerul elo DX2 66-al, vagy egy PCI-os 5x86 full integralva. Mind a ketto atom stabil es rakothetek ps/2 billentyuzetet is.
A VLB - DLC paros hallatan lelegzet bennakad, jumperek vigyazzba allnak...
Persze annak is megvan a szepsege. A kolykot raszabaditottam a DOS - win 3.1 korszakra. Egesz jol boldogul vele, mar irt sajat config.sys-autoexec.bat parost.
Hasonlot lapot hasznaltam Ti DX2 80-al, amit 100-ra huztam. Valogatott kartyak voltak benne es ejjel fekete kakast aldoztam amikor vegre sikerult teljesen stabilizalni GUS-al.
-
Jó lap az egyébként. Hasonló volt nekem, abban a felületszerelt 386 nem volt benne, helyette a kooproci foglalata. Először kerámia 386- al ment majd egy zöld bordás Cyrix 486DX40- el. Kedveltem azt a konfigot. A mostani DX40@25 már gombelemes lapban van, direkt visszalassítottam, hogy a régi cuccok jól fussanak. Ha gyors 486 kell akkor meg előveszem a DX4/100- at vagy az 5x86@150- et.
-
alvaro
senior tag
Én színes jumpereket szoktam szurkálni az alaplapra, funkció szerint megkülönböztetendő őket. Ettől ugyan nem fogom fejből vágni, mi micsoda, de feltétlenül segít az összetartozók megtalálásában.
Más: Enterprise 128 (sajnos hiányzó joystickvéggel) elég érdekes darab-e eltenni...? Szép tárgy, de túl sok minden hiányzik, hogy ténylegesen tudjak vele mit kezdeni
Se tv, se táp, se adathordozó... és persze fogalmam sincs, hogy működik-e még...
-
-
Szép !
#44699 : arra utaltam én is hogy úgy megy simán a nagyobb vinyó is - 1024/16/63.
8Gb a határ, annál nagyobbat már nem is lát, tehát meg sem jelenik a biosban. 8Gb- osra még meg lehet csinálni ezt az 504- es partíciót. Ha utána felteszel az 504- es partícióra egy managert, akkor látja a többi részét is a vinyónak. -
Ez egy ismert Bios bug, ami kb a 94 előttiek sajátja, de disk overlay progikkal simán áthidalható, egyébként ha 504mb fölé tévedsz összeomlik a fájlrendszer
, cilinderszámot is lehet ált. csökkenteni, ha csak 504-et szeretnél használni a vinyóból, de a szektor/fejszámot viszont nem, mert akkor nem fog működni a vinyó, szóval érdemesebb/biztosabb inkább gyári paraméterekkel és overlay progival használni.
Yutani: Egy egész jó SB 2.0 klón, ami megy driver nélkül is dos alatt.
-
Húú erről egy pár hónapja Fenyővel témáztam, jó tippet adott!
Szóval a fej szám maradjon 16, a cylinder szám lehet több is...
A 386-osoknak volt egy korlátja, miszerint 504megás HDD-t tud kezelni maximum ez 1024 Cylinder 16 fej 63 szektor-os beállítást jelent...
Ha belövöd a nagyobb HDD-t, külsős programmal kell leformázni és utána használható lesz -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Csodálatos is, nem csoda, hogy csodálod!
Engem a DX4-100-hoz fűznek gyengéd érzelmek, az volt ez első - és vagy húsz évig egyetlen
- olyan procim, ami nem átlagos, vagy átlagon aluli volt amikor hozzájutottam. Pár hete pont felemlegettük egyik gyerekkori haverommal, neki is az a konkrét élmény maradt meg, hogy Dune 2-ben amikor elindítottál 10+ tankot akkor az előző 286-osomon épp csak vánszorogtak, ezzel meg mentek, mint a golyó. Fú de imádtam!
-
Configurator Managert kér, pontosabban a CTCU-CTCM csomagot kéri a telepítő, de a hibaüzenet rosszul van megfogalmazva, hibás. DOS6.22 alatt is felmegy ha a CTCM már bent van a config.sys- ben. A CTCU- val még telepítés előtt megnézem/beállítom a kártyát. Meg le lehet futtatni a diagnose progit is már ha a CTCM aktív.
-
ontheground
tag
-
arn
félisten
nyunyu ezt irta egy masik topikban a billrol... megse olyan sz*r db
Ez valami Black Alps kapcsolós mechanikus billzetnek tűnik, doubleshot ABS kupakokkal.
Hol dobálnak ki ilyeneket???Alpsokat már nem gyártják, de állítólag jobb volt rajtuk gépelni, mint a Cherry MXeken.
Egy időben az Apple, Dell, Bull, Zenith használt Alps kapcsolókat.Mostanában a Matias gyárt Alps klónokat a saját billzeteikhez, de nem túl ismertek.
-
-
van olyan billentyűzetem persze jó régi az is, még win gomb sincs rajta, amin rajta volt a gyári védőfólia... az is el szineződött... jó azért nem tojás sárgája sárga, de látszik hogy meg van szürkülve...
Bár szerintem ezek a billentyűk új korukban sem voltak fehérek, hanem szürkék....
illetve van eredeti IBM XT billentyűm, jó kis öntött vasból.. na az nem sárgult bemondjuk azon jó kis zománc festék van
-
-
Ne sertodj meg, az nem visz semmit sem elorebb.
Ahogy DBob is irta a tipikus az atlagot jelenti. Ird azt, hogy a csucs gepek/bleeding edge/legmodernebb PC stb. es akkor igazad lesz. Az igazsag az, hogy mar akkor is csorok voltunk es csak nehany fanatikusnak van olyan gepe, ami ma nyugatabra tolunk atlagosnak tekintheto (pl. i5 a 4 vagy 6-os szeriabol...) Ha bacsist megkerdezed, hogy felejuk mi a tipikus, akkor meg a Phenom II szintjet is nehezen fogja elerni.
Visszaterve 94-hez. Akkor nekem az ev elejen 386SX "duborgott" a gepemben (ami mar a tipikus alatt volt) es 2 azaz 2 embert ismertem, akinek 486DX2 volt otthon, pedig mar akkor is melyen beszippantott a szamitogep orveny. Ebbol mind a ketto munkara hasznalta es kellett az FPU. 95-ben mar dicsekedhettem azzal, hogy hasznaltam Pentiumos gepet.
Ajanom figyelmedbe ezt az oldalt, erdekes, olvasmanyos, ausztral: [link]
-
Nem is érdemes, gyorsabb az a Sony, jóval kényelmesebb róla másolni, futtatni. Nekem is az egyik VLB- sben van csak ODD, a másikban detto csak kis és nagyfloppy. Még vegyesebb a kép a 386- ban - 48x CDrom + kis/nagy floppy. Akkor éppen csak gyors optika volt, utána meg kaptam vagy 5 db 52x- est. Azok is jók bármibe, csak ha beindulnak, rakéta hanggal mennek.
-
Alpi.
addikt
Köszi, de a procikát illeti a dícséret ! Nagyon jó darab, párját ritkítja ! Cpu még menne, lap fogy el alóla. P35-nek mondjuk az 520 fsb szintén kiemelkedő. Jó kis konfig ez !
[X48-ban, hwprime]
Reményeim szerint a továbbiakban mellé tudok rakni egy Amd-t is 5 Ghz-en ! Mégpedig egy Phenom II 555-öst. Érdekes lesz összevetni a 2 platformot. -
Ott tényleg volt vagy 2 év különbség a megjelenésben. Nem gond, az AMD most is technológiai lemaradásban van.
(#44459) thomatox : sok lapra jellemző hogy gyenge elemmel el sem indul, ha elindul akkor pedig instabil.
(#44461) frescho : nehéz meghúzni a határvonalat, a 939 már retro talán, bár 2 magos procival még az is jól megy netezésre is.
-
unclefucka
senior tag
Az alaplap teszter lényegében a POST alatt az adatbuszon megjelenő nyers (hexa)adatokat dekódolja és megjeleníti őket a hétszegmenses kijelzőkön.
Minden ilyen kártyához kell, hogy adjanak egy kis füzetet, ami az egyes POST folyamatok kódjához tartozó leírásokat tartalmazza.
Mivel az egyes BIOS gyártók különböző kódokat használnak az egyes folyamatokhoz, így három oszlopba rendezve lehet kikeresni, hogy melyik POST folyamatnál omlott össze a rendszer.
A három leginkább használatos BIOS típus:
- Award
- Phoenix
- American Megatrends (AMI)A feszültségek meglétét jelzi, de értéküket nem, így azok értékelésére csak ilyen módon ad lehetőséget.
Procit, RAM-ot nem tesztel, csak megmondja, hogy mi a rossz a gépben.
Ha rossz a proci, akkor az egész ketyere el sem indul.
Ha pl. a RAM elindul, de hibázik, akkor jónak fogja ítélni, mivel a POST ilyen behatóan nem tanulmányozza a részegységeket.
Ahogy mondod, csak megmutatja, hogy elérhetőek-e.Nagyjából úgy zajlik a dolog, hogy bekapcsolást követően villog egy sort (pörgeti a kódokat), aztán a "boot sequence" kódnál megáll, de ekkor már az alaplap is pittyen és tölti az OP rendszert.
Ha gebasz van, akkor meg megáll egy kódnál, kiolvasod a füzetből és orvoslod a problémát, ha tudod.
-
alvaro
senior tag
Jaigen, erre most tudom megmondani a választ: a 0x515 CPUID-jű "Pentium processor" logójú példányban benne van, a 0x517 CPUID-jű "Pentium" logósban pedig nincs benne az FDIV bug. Igen jól tettem, hogy kétfélét tartottam meg belőlük
Nem tudom már, ki kérdezte, de a "honnan" kérdésre válasz: szemétből. És ez most szó szerint értendő.
-
-
Jó kártya, kissé komorabb a hangzása mint a Live- nak, de ez már egyéni ízlés kérdése, nem nagy a különbség.
más : az Audigy2ZS- t nem tudom feléleszteni a GTX285- ös konfigban. Jelenség - ha benne van a lapban a GTX akkor az Audigy meg sem jelenik postnál a kiírt PCI listában. Ha kiveszem a GTX- et és csak IGP marad, akkor látszik az Audigy. Ha beleteszem a HD6850- et akkor is felismeri az Audigy- t. Csak a GTX mellett nem megy. Van egy gagyi SB 5.1 VX kártyám, annak meg mindegy, megy a GTX és a HD6850 mellett is. Ez mi a franctól lehet
-
-
krisz67
tag
Nekem is hasonló alaplapom van, csak enyémen 4 PCI, 4 ISA, illetve a CPU melleti chipből ennek a duplája van rajta kb.
Nekem van egy noname ExpertColor vagymi VGA-m, ha azt ráteszem (működő) illetve teszek bele 2db RAM ot akkor adna képet szted?Mert multkorában semmit sem akart csinálni pedig VGA helyén volt, RAM ból talán 2 volt benne (ezeket 2 féleképen lehet belerakni, hogy helyes?) processzor is, de semmi
-
A classic 3.74- es, a max fogalmam nincs, elő kell venni majd a gépet, de valami késői verzió mert 2 SOJ ramos.
CL5- ön prímán mennek Athlon2 mellett, CL4- et nem bírják, proci memvezérlő miatt ? , vagy mennyi fesz kell ezeknek a ramoknak, lehet emelni kell CL4- hez ? Bár így is gyorsabbak mint a sima ramok, azok csak 5-6-6- on mennek rendesen, a Corsairok pedig 5-5-5- ön.
-
alvaro
senior tag
...ééés, próbáltam "kis" AWE64-et is (CT4500), és pontosan ugyanolyan...
Viszont most épp az Asus P5A-B-vel próbálom összehozni bármelyik PnP-s SB-t, és nagyon nem akarja. CTCM/CTCU megtalálja, de egyébként nem létezik, diagnose szerint semmilyen portra sem lehet rátenni és különben is hagyjam békén... Setupban próbáltam már a PnP szekcióban mindenfélét... Most jön a gugi, de ha valakinek van ötlete erre, ne tartsa vissza magát. Éljen a Plug&Pray...
-
-
Majd úgyis elő kell vennem az AweGold+GusMax gépemet, fotózás+blog miatt, kénytelen leszek felidézni a folyamatot, van rá valami jó kis progi is az AweUtil mellett. Ha felment a font akkor a lejátszás már arra mutat, nem a saját romot használja.Tehát amelyik játék támogatja az Awe- t, az már a betöltött fonttal szólal meg.Persze Win alatt sokkal egyszerűbb cserélgetni a fontokat, az AweToy- al meg több font lehet a ramban, realtime lehet a rájuk mutató vektorokat változtatni. Lehet idétlenkedni, Bach- ot elektromos gitárral pld
-
-
-
ez egy HIS HD 3850
nem volt feljebb AGP-ből.. modernebb a HD4670, de nem erősebb...
Az X1950XT hivatalosan csak az ATI ajánlásával nem készült, de attól mgé amit csinált Gecube az teljesen hivatalos sorozatgyártott termék, amiből több ezer példány készült...
ugyanígy van az Nvidia fronton.. hivatalosan csak a 7600GT volt, mint legerősebb AGP-s Geforce, de sok gyártó gyártott combosabb GPU-val is. ugye így lettek a G71-es GPU-ra épülő Geforce 7800GS-ektől kezdve a 7950GT-kig is AGP-s Geforce-k, amik persze már ritkábbak voltak, de szintén beszerezhető tömeggyártott kártyák voltak -
FF23
senior tag
Igen ezt láttam amikor rákerestem, de csak egy kiállításig jutott. Nincs jele, hogy gyártásra került volna sor. Még a HIS oldalán is a 3850 a legnagyobb AGP-s kártya.
(#44283) krisz67
A 7950 GT ritka, mint a fehér holló. De miért nem jó a HD 3850-es? Ebből még egész szép példányokat is ki lehet fogni. A HIS HD 3850 a csúcs, mondjuk ez sem túl gyakori.
-
FF23
senior tag
Nem kevered a HD 4670-nel?
krisz67
Amúgy: AGP-s királyok -
A merevlemezes masolas valahol a kozepen volt az "oskornak" amikor mar ATA meghajtok voltak. Ha jol emlekszem valamikor akkor volt a legtobb HDD cage, amikor elindult a CD iras is. Marmint akkor, amikor el kellett vinni iratni az anyagot.
Elotte a programok elfertek maximum egy doboz floppy-n, persze jol betomoritve. Aztan megjott a Warp es csak pislogtunk a 35 lemezre
-
-
Gyorsabbnak gyorsabb, de k6-x alatt ebből nem túlzottan sokat fogsz érzékelni, egyrészt mivel GF-hez már frissebb driverek kellenek a bugmnetes működéshez, amit már szinte semmilyen szinten nem optimalizáltak k6-ra és 3dnow-ra (8.05-ös detonátor volt az utolsó amit még jól kigyúrtak k6/3dnow-ra, de ezzel még a GF-ek kissé bugosak néhány játéknál, míg TNT/TNT2-vel hibátlanok), másrészt amelyik gémnek már GF kell min, annak ált. már proci szinten is egy kisebb P3/K7. Amúgy GF2 MX400 inkább 2001-es ha jól rémlik, legalábbis tömegesen akkor kezdett megjelenni, 2000-ben budget fronton még inkább kifutó V3/TNT2 raktárakat is söpörték serényen, hiába volt már GF256SDR, meg sima MX (szvsz az amúgy is középkategória volt még árérzékeny gémereknek), ill. SS7-es lapok is még bőven kaphatóak voltak nagyon low budget szegmensben, azokba nem hiszem, hogy az akkor középkategóriásnak számító GF2 MX-eket pakoltak, persze később amikor leesett az MX-ek ára és nem volt pénz az egyben platform cserére, simán összeállhatott ilyen k6-x GF2MX kombó.
-
Korai revíziós Alis lapoknál "kissé" bugos az agp, ált vagy le kell tiltani a sideband adressinget vagy fixen 1x-es sebességűre kell venni az agp-ét és nem lesz gond (úgysem az agp sebessége lesz a korlátozó tényezője a platformnak), kivéve V3-nál mivel az alig használ vmi agp fícsőrt. Ha az Acorp újabb revíziós, akkor ott már nem lesz ilyen agp-és gond (persze legfrissebb bios és Ali agp driver így is kelleni fog), mondjuk az is csak min 2.0v-ot tud, de nincsenek benne tuning fsb-ék, mint a Gigánál, márha ez szempont, meg a memória időzítéseket is csak wpcredittel tudod kimaxolni vele.
-
Igen a GA-5AX egy nagyon jó lap, támogatja a +-os procikat sőt ez a lap tud lefelé is "feszelni".. le tudsz menni akár 1,3V-ig is, igaz akkor meg kell elégedni oylan 300-350Mhz körül
Amúgy itt egy cikk pár SS7-es lapról -
Akkor olyat kell keresni, legfrissebb biossal biztos menni fognak benne a +-os procik, amik mind már 0.18 mikronon készültek és 2.0v-on szinte mindegyik megy 550-et, de 500-at a nagyon rosszul sikerült példányok is, ahhoz ált elég az 1.8v is.
Ranagol_5: Ez inkább inkompatibilis memóriára utal, NF2 nagyon háklis rá 200FSB/Ram órajel mellett, próbáld ki 333/333-on magasabb szorzóval első körben.
-
Igen, Linux alatt még powernow! is van alapból, de akad Win alá is progi amivel menet közben is lehet a szorzójukat állítani. ATZ csak annyit jelent, hogy 1.6v-os passzív üzemre tervezték, de asztali lapok csak kisebb hányadán van 2.0v alatti cpu fesz lehetőség (ált. a márkásabbakon mint pl. az Asus, Giga vagy Epox), ide már aktív hűtés kell, ezen feszen meg kb bármelyik megy 550-et, de 500-at 101%, ahogy a nagyobb példányok alapfesze is 2.0v, de léggel kb 2.2v-ig lehet elmenni vele biztonsággal.
3 isa slot jó kérdés Atx-ben ritkább volt, konkrétan csak az Iwill féle XA100 ugrik be, meg talán a DFI-nek volt ilyenje, at-ben pedig az Acorp 5ali61, Asusból, Gigából nem volt az szinte tuti, viszont az AT-és Via MVP3-asok közt elég sok akad 3 isa slottal, akár márkásabb is mint Tyan Trinity 100AT vagy a Soltek SL-54U5, Chaintech 5AGM2 de a nónémebb Pchipsesek is 3 isával voltak emlékeim szerint, ha ez fontos szempont akkor nyilván jobban utána kell járni. -
A leggyorsabb az Ali AladdinV, Acorp 5ali61 is ilyen, de nem sokkal lassabb a Via MVP3 sem (bár a kesselhető területen kívűl nagyságrendekkel jobban belassul mint az Ali), Sist viszont nem ajánlom, ill. Alisok között is leggyorsabb az Asus féle P5A/P5A-B, csak abból max rev 1.04-eset kell vadászni, abból még jópár +% kicsavarható az Acorphoz képest.
K6-okból a K6-III+ a csúcs, amik meglehetősen ritkák és drágák is, azonos órajelen egy 10%-al gyorsabb a K6-2+nál és úgy 30-50%-al a sima K6-2-nél. -
V3-nak elég jó vesa-ja van, egy nagyobb passzív bordával szvsz mindkét kari elmegy (bár V3 valóban eléggé tud sütni a gyári passzívval, de végül is szellős házban nem lesz baja), K6-2+ meg akár újonnan beszerezhető e-bayről nem is vészes áron, az nem egy melegedős fajta, legalábbis 550-ig 2.0v-on, 600-hoz ált már 2.1-2.2v kell, oda már nem árt egy K7-es hűtő rá, 550-ig egy coki is elég.
-
Ja hogy fölfele kevés az MMX, ezt aláírom, K6-2+/3-al és egy V3/TNT2-vel (ezekhez van a legjobb 3dnow support) azért a 2000-2001-ig megjelent játékok elmennek, ahol van 3dnow support ott a P2-est is elveri, ahol nincs ott egy Cerkától is kikap, szóval elég hullámzó a teljesítménye, de korai win9x-es (95-00) címekhez azért bőven jó.
-
Natív Dos alá valóban sok a P3, a P1MMX a max alá amivel még nincsenek gondok max csak viszonylag kevés számú nagyon régi címmel, ennél a K6-x gyorsabb, főleg integerben, szóval MMX-hez képest nem vagy előrébb vele kompatibilitásban, amúgy az MMX sem lockos lefelé szóval azt is lehet 100-on (2x50) is járatni akár.
-
-
Ebben is van igazság, nehéz a középutat megtalálni. A különleges gépeket is kedvelem, ami az adott korban nehezen megvalósítható lett volna, vagy csak nagyon drágán, de most van rá lehetőség. A korhű szemlélettel is egyetértek természetesen.
Brucehun : gondolom jól végzi a feladatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest