- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #18063 üzenetére
Nem, csak síelni volt...Én régebben vásároltam tőle.(kb:4-5 éve) De mostanában szerintem nincsenek jó árai. Pár száz forinttal drágábban ugyan azt megveszem boltban számlával...Az meg hab a tortán,hogy néha "szabira" megy, és ha netán akkor akadna garis probléma várjak 2 hétig? Én már öreg vagyok az ilyesmihez. Próbálom problémamentesebben intézni az életem.
-
sz.ricsi94
csendes tag
válasz
BomiBoogie #18059 üzenetére
Na és mék lenne jobb?
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #18054 üzenetére
lehet...
csak várhatott volna még 1-2 hónapot a hisztivel...
igen, biztos elég lesz az is, csak már úgy beleéltem magam a 8320-ba...
de remélem, h nem fog csalódást okozni ő sem hosszú távon...thx
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #18018 üzenetére
sajnos elképzelhető, hogy nem fog sírni az a 6300-as a polcon, mivel ma soron kívül kellett a bringámra költenem kb a 6300 és a 8320 közötti difiit, és ha nem nagyon muszáj, nem akarok a monitorpénzemhez nyúlni...
de este már okosabb leszek, ha meglesznek az árak.
a lap természetesen a tanácsotokra hallgatva marad az EVO R2.0
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #18018 üzenetére
hátőőő.. izzzééé...
nem is az, csak mivel tényleg hosszabb távra akarom megtervezni a konfigomat (minimum 2 évig nem akarok már hozzányúlni, v akár a DDR4 komolyabb elterjedéséig, szerintem addig kihúzná egy 8 magos), ez mindenképpen nyomós érv. meg hát sosem lehet tudni, hogy mire fogom még használni.
valamint azért szerencsére olyan hatalmas nagy difi nincs közöttük, nagyon max 60 GB-os SSD-t veszek a 90-es helyettcsak elférek azon is, bár 90-eshez ragaszkodnék...
nem sír az, viszik majd szerintem bőven helyettem is...meg még nem végleges, holnap kapom meg az egyedi áraimat, utána úgyis átrágom/megkérdezem itt is...
Malibutomi: azért ez úgy elég komoly...
illetve akkor örülök, h nem olyan forrófejű procik ezek... -
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #17889 üzenetére
szleng!!!
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17867 üzenetére
köszönöm a válaszaidat...
akkor elvileg mindkettő tökéletes választás, hosszabb távra talán picit jobb lenne a 8230, csak a pénztárca, ugye...
na hétfőn kiderülnek a számok.még egy hülye kérdés: gondolom az 1600-as memókkal nem lesz baja, ugye? bírnak ezek az AMD-k amúgy nagyobb, akár tuningmemókat is?
bár, nem hinném, h bencseken kívül van hasznuk...illetve itt is megvan az, mint a mostani X4-emnél, hogy a kupakhő és a magok hője között van cirka 20 fok különbség? főleg msot, mióta a Ninja fent van...
legalábbis Aida szerint... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17865 üzenetére
naa, ez nagyon jól hangzik. király...
és a 6300-ról mik a tapasztalataid/tok? ha azt választom... bírná vajon a 4 GHz-et? lehetőleg alapfeszen... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17846 üzenetére
értem. akkor lehet, hogy a 6300-as lesz, mert szerintem azt se fogom teljesen kihasználni, illetve látod, lesz SSD is, ami mérföldkő lesz, ahogy te is írtad...
Lavidaloka: nem is állt szándékomban feltételezni, h nem volt/nem értesz hozzá...
igen, 970 Ex. 3-as lap. ha azt mondod, h a 8120-al megegyezik, az azért szerintem - nekem legalábbis - több, mint elegendő.
erősen gondolkodom ezen a 6300-on... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17843 üzenetére
hmmm...
értem. gondolom sokkal nem rosszabb általános felhasználásban, ugye? (net, néha játék, zene, film)Lavidaloka: a CPU tápcsati 8 pines, ha arra gondolsz.
különben hogy bírná el a 140-es procikat is? -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17838 üzenetére
értem. már kezdtem megijedni, hogy valami baj van vele.
nem hiszem, h fogom tuningolni, mivel mint a 6300, mind a 8320 ,5 GHz alapórajelű, ami ne hogy már ne legyen elég mindenre... max meglesem majd unalmas perceimben, hogy mit bír értelmes feszkón.
akkor jó lesz a lap, ugye?
xatos3: igen, ez is igaz, csak tudod, kess nagy úr (és nem, nem a cache
), mivel vinyót, SSD-t is veszek, meg igazság szerint monitort is kéne, annak az árából költök a CPU-ra...
szóval még gondolkodom, hogy melyik legyen... -
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17832 üzenetére
nem, nem cserélek lapot.
igazándiból CPU cserével is ráérnék, mert bőven elvagyok ezzel, ha nem lenne ez a lehetőségem, ill működne a CnQ.mert mi a baj ezzel a lappal? tudtommal 130W-os procikat is bír, illetve én maximálisan meg vagyok vele elégedve.
talán több USB3 lehetne rajta ,de emiatt nem akarom cserélni.köszi amúgy az infóidat. megkérdezem majd akkor a 6300-at, ill ezt a 8320at, mennyi lenne...
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #17826 üzenetére
+ Malibutomi: köszi a választ!
akkor ez alá ne menjek? mondjuk, valami combosabb 6xxx?
ill gondolom a CnQ menni fog rendesen, ugye?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
BomiBoogie #17771 üzenetére
Tele van pakolva remdesen a lap
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #17743 üzenetére
Tehat akkor ha elpasszolnam a 2600K es a sabertooth-ot es belemennek egy crosshair V formulaba + FX 8350 akkor az azt jelentene hogy max jovore csak a processzort kellene csereljek.
Fel lehetne huzni stabilan keghutovel kb 5.3-5.4 ghz-re a 8350-et ?(Azert kellene 5.4 ghz-en mert csak igy nyernek idot a 2600k-al szemben, idot amit a gep szimulalasra hasznal)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #17686 üzenetére
Igen, kozben megertettem. Csak nem tudtam olyan hamar torolni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #17684 üzenetére
Egyebkent viccnek szantam, a piledriver igazan tetszos darab. Ezt en is megvenem, szerintem a 8350 egy kategoria a 2600-al, ami nagy elorelepes.
En teszteltem, es nekem tetszet. Nagyon jo arban van. Sajnos ami igaz az az hogy az AMD fronton eleg szuk az alaplap kinalat. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #17644 üzenetére
A 3770 ellen is
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #17609 üzenetére
Kérlek mutass egy bizonyított FHD tesztet, ahol egyetlen 8 magos proci is veri játékok alatt, mondjuk a 980BE-t?
Segítek: nem találsz.
De mégtöbbet segítek: nincs értelme keresgélned.
Ahogy fentebb említettem: 1080p-ben, és a fölött, a különbségek elolvadnak.
Az, hogy mi lesz a jövőben..
Tudománytalan..
Persze fantáziálni szabad, ha így könnyebb az emberi léleknek..
-
SupperPato
csendes tag
válasz
BomiBoogie #17524 üzenetére
rendeben köszi!
Írok még mi jött össze -
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #17516 üzenetére
Hát a gyári alapról 1 el van feljebb véve nemtom pontosan most megmondani letöltés miatt nem akarom most újraindítani de ha kész lesz megnézem. Az is azért kellett mert 4ghz n alapfeszen nem ment 1 mag prime 95 ben.
-
SupperPato
csendes tag
válasz
BomiBoogie #17518 üzenetére
azóta folyatattam overdrive-al most éppen 5,6GHZ-en megy 6,0-nál tovább már nem érdemes vagy igen?
-
Trevi
tag
válasz
BomiBoogie #17512 üzenetére
Elég lenne egy ilyen fajta hűtő is max 4.5ghz-ig gondoltam én is. Ha nyáron meg tudja tartani terhelésnél azt a 50°C akkor nem lenne rá panasz.
-
Trevi
tag
válasz
BomiBoogie #17510 üzenetére
Gyári hűtéssel is megy húzva a processzor,de kevés a tuningra. Hűtést szeretném majd leszerelni mivel lehet még húzni bőven a processzort. Jelenleg nem tudom még melyik lenne rá alkalmas.
-
Ezekiell
veterán
válasz
BomiBoogie #17444 üzenetére
En sem
Ugyhogy szerintem most ebbol nem is lesz csere, kozben google segitett okosodni
Koszonom azert a tanacsokat!
-
kovi831
aktív tag
válasz
BomiBoogie #17367 üzenetére
köszönöm
-
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie #17343 üzenetére
Jónak tűnik.
Játék alatt is teszteld,mert a Prime nem minden.
-
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie #17335 üzenetére
Igen az a C&Q. Azt hagyd bekapcsolva. Bár szerintem amire nem elég 4,2GHz- n arra nem esz elég 4,5GHz sem. Ha meg Benchmarkolni akarsz akkor adj pofájának
-
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie #17333 üzenetére
APM,és turbo core,kikapcsol,szorzó emel.Kbennyi. A feszt neked kell ki kisérletezni,mert az laponként,procinként lehet változó.
-
válasz
BomiBoogie #17299 üzenetére
Nem a szálak felismerésével, hanem kezelésével kapcsolatos. Tedd fel bátran
!
-
fasterware
aktív tag
válasz
BomiBoogie #16156 üzenetére
Szerintem az a legideálisabb ha a turbo core maximális órajeléhez viszonyított maximális feszültségértéket állítja be a felhasználó, én legalábbis így fogok tenni ha kell majd a plusz teljesítmény.
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #16118 üzenetére
Hát végülis, előzetes pásztázás nélkül honnan tudja hogy ott van-e az a gyári paszta vagy sem
-
válasz
BomiBoogie #16159 üzenetére
Nalam a 4.8-hoz 1.512V-ot ker
Szerk: en leggel a bullnak biztos nem adnek 1.42-43V-nal tobbet.
-
válasz
A visheraknak lehet minimalisan tobb, a bullnak mar ez is igen a hatar kornyeken mozog.... sot
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Elegge a teteje, persze minden csak hutes dolga
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #16120 üzenetére
Amúgy sem fontos kenegetni csak levegős lesz.
-
Victoryus94
őstag
válasz
BomiBoogie #16118 üzenetére
Köszi, már le van kenve.. ügyesen belenyúltam
Majd hétvégén összeszereli ismerősöm -
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
BomiBoogie #16028 üzenetére
Várjatok kicsit.
A következő kérdésem már a 8-as szériára szól.Tehát FX-4.. Nem lesz.
(már bocs)
Min. 8120. De látom hogy, a 8120 és 8150 között elég sok különbség van,
mint egy 8150 és 8320 között..
Ergo 80+% hogy, 8150 kellene.Tehát, 8150-re akkor Brocken-en kívül még mi az ami "baráti" jósággal bír?
-
Victoryus94
őstag
válasz
BomiBoogie #15759 üzenetére
Hobbi szintű videó vágás, photoshop, illustrator (after effect, és egyéb adobe termékek) + jó sok videó konvertálás-ra használnám.. játékra csak ritkán.. a "hosszú szünetekbe".
Videokártyából még "régi" kártya van (nvidia 9600) azt majd január körül tudom lecserélni, most alaplap+ram+proci kell. (2 magos+2gb ram-mal nem egy álom a videóvágás).
Amit egyébként nem rendszeresen csinálom (bár szeretném egyre gyakrabban), és szerintem itt már mindegy neki hogy 6, vagy 8 mag, inkább a vga számít majd.Egyébként jelenleg a programozás a legfontosabb számomra, az pedig futna freedoson is 512mb-s rammal is, szóval nem olyan sürgős.. de nem tudok rá túl sokat költeni.
-
Victoryus94
őstag
válasz
BomiBoogie #15756 üzenetére
Oké, köszi.
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #15732 üzenetére
Nem teljesen igaz amit írsz. Tápnál pont, hogy nem feltétlenül a márkát kell nézni, hanem a belét/elektronikáját. Persze vannak gyártók akiknek csak bűn rossz tápjaik vannak, pl codegen. De bármilyen furcsa is az LCPowernek is van CWT beles tápja. Ugyanúgy pl chieftecnek is van nem ajánlott tája.
(#15731) Tigerteam : Andyson beles az vele a baj. Tápos topikban írd be keresőbe és találsz róla sok (rossz) infót.
-
Thom95
tag
válasz
BomiBoogie #15726 üzenetére
Köszi a választ! Nézegettem a 3-ast is, de kb. 3 ezer forinttal volt olcsóbb..ezek szerint ez megérte a felárat!
-
soultrapp
senior tag
válasz
BomiBoogie #15669 üzenetére
Hát lehet akkor ház csere lesz,mert a sharkoonba csak 3venti van,2elől 1hátul.mikor megvettem,hogy örültem neki:-( gondoltam már egy kis maszekoláson is,de kitudja azzal jobb lenne-e.
Zalman z11 plusz-t ajánlottak azzal gondolom előrébb lennék.
Lehet akkor a proci hűtőm is jobban hűtené a procit.Mondjuk RVR400-nak is volt ilyen gondja a lappal,de neki nem tudom milyen háza van pontosan,de ha jobb a háza és akkor is melegedik akkor megint nem lennék előrébb:-(
-
lee56
őstag
válasz
BomiBoogie #15660 üzenetére
Vagy odaát
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15653 üzenetére
Én nem eröltetném a 4+1 power phase-el.
Bár ki tudja, elvileg a 8350 kevesebbet fogyaszt mint a 8150. Legfeljebb ha nem birja cserélsz lapot.CTG-500 okés, TX3-al talán egy alapfeszes tuning férhet bele, de kicsit hurka a 8350-hez.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
BomiBoogie #15598 üzenetére
A program szerint van, de lehet hogy itt az Everest az FPU számát nézi és ezért is írja a hogy van HTT! De szerintem ez vicces!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15598 üzenetére
Nem csak mutatja, hogy van még aki Everestet használ, amiből ha jól emlékszem 2010-es a legfrissebb
-
margithid
veterán
válasz
BomiBoogie #15537 üzenetére
Valaho lviszont olvastam, hogy az a 65W nem 65W...és az amd jobb fogyasztásban.
Igazából szeritnetek, egy 6300ar proci 16 GB Rammal, 120 GB-os ssdvel és valami pár ezer FT-os alap vga-val 50%-os terhelés mellett mennyit ehet? Gondolom 100W alatt nem úsznám meg igaz? -
soultrapp
senior tag
válasz
BomiBoogie #15530 üzenetére
hát az nem sok,.,
kicsit többre gondoltam.
mondjuk én a mostani árakat néztem,de lehet az is csak átmenetileg van 30fölött.
mondjuk én még 39rt vettem. -
McKnight
tag
válasz
BomiBoogie #15520 üzenetére
És ha veszek egy nagyobb tápot, ami elbírja? (jó a V az tényleg nagy, megyek lejjebb vele)
-
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #15490 üzenetére
Szerintem kepesek csak nem akarjak hogy az AMD nek is jo legyen.
A W8 at is megcsinalhattak volna ugy hogy az FX eknek is fekudjon de nem...Szerintem ez valami oknal fogva tortenik igy,szerintem.. -
törölt tag
válasz
BomiBoogie #15485 üzenetére
Linux alatt a kezdetektől szépen muzsikált!
Remek ütemező, masszív párhuzamosítás, és a GNU Compiler Collection = jó teljesítmény!A Phoronix tesztelői a Bull megjelenésekor viccesen meg is jegyezték, h. az AMD készített egy processzort Linux felhasználóknak...
Itt olvashatók a tesztek:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_fx8350_visherabdver2&num=1
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_fx8150_bulldozer&num=1(Bocs a linkekért, nem otthon vagyok.)
-
Bali27
addikt
válasz
BomiBoogie #15481 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15469 üzenetére
Ez így megy egy ideje, voltak egybegépek, aztán moduláris gépek, most megint egybegépet akarnak. Majd rájönnek hogy hülyeség, és megint moduláris lesz.
Nekem az a véleményem, hogy ma már nem lehet egybegépeket gyártani, ez nem C64 vagy Amiga korszak, hogy évekig ugyanazt nyomjuk. Lassan jó ha egy évet kihúznak a cuccok mielőtt jön a következő generáció.
De biztos vannak ott nálam okosabbak is. -
Toby888
senior tag
válasz
BomiBoogie #15471 üzenetére
oké, csak kérdeztem
-
válasz
BomiBoogie #15458 üzenetére
Ne vicceljunk mar, a power usernek, akinek a tuning meg a lego a mindene a pc teren, neki ne lenne ervagas? 1 honapja van meg a deszkam es mar a masodik cpu csucsul benne.
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #15458 üzenetére
Engem inkább az aggaszt, hogy míg a procik kb ha nem gyári hibásak akkor mennek az örökkévalóságig, de az alaplapok hamarabb megpusztulnak általában.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
BomiBoogie #15451 üzenetére
Sziasztok!
Ti mivel tesztelitek a procit? Gondolok itt főleg terhelésre.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15437 üzenetére
CTG-500al tesztelgettem még a 8120-at 4,5-ig, és ment
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15433 üzenetére
Azt sajna nem
Sosem mértem
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #15361 üzenetére
A kilógás pont kereszt irányú a csövekkel, tehát ahol érintkeznie kell, ott érintkezik.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #15359 üzenetére
Nálam is kilóg alóla a proci, de mivel a lényeg, h. a csövek rendesen érintkezzenek a kupakkal, ez nem sokat számít. Mint írtam, 3.8GHz-n teszteleve is 54 fok környékén tartotta.
-
laca500
aktív tag
válasz
BomiBoogie #15339 üzenetére
Hát én is úgy gondolom.
Akkor viszont rosszul tettem valahogy fel, vagy az alaplap egy gagyi darab.
Alapjáraton 33-35 fokon tartja, de ha egy kicsit meghúzom (4.0GHZ-re) és leterhelem mondjuk prime95-el, akkor szépen felkúszik 55-60 fok körülre.
Érdekes, hogy 4.3-ig elég neki 1.36875V is és a hőfok is aránylag jó, de ez felett már nem megy akárhogy állítom be.(#15340) atti_2010
a legfrissebb bios van rajta.(#15341) Malibutomi
Kb. 5-10 perc alatt, ha addig nem fagy le.
-
Borokafa
őstag
válasz
BomiBoogie #15320 üzenetére
4,6-nál kezdődik az élet
-
Toby888
senior tag
válasz
BomiBoogie #15307 üzenetére
nézd meg
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15301 üzenetére
Lehet valami buherált Win, azokban szoktak lenni ilyen hátterek.
-
bandika0626
senior tag
válasz
BomiBoogie #15301 üzenetére
Pedig ez egy win háttér.
-
bandika0626
senior tag
válasz
BomiBoogie #15299 üzenetére
Fogalmam sincs. Ahányszor wint telepítek mindig másfajta hátterek közül lehet választani.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15295 üzenetére
Az a fránya C&Q sok baj okozója, ki kell kapcsolni!
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #15288 üzenetére
Szerintem csak az Erő veled van, és megérezted hogy pont 3600MHz-n használom a cuccost...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15288 üzenetére
Játssz egy kis Assassins-t Bostonban, egyből lesz olyan vérnyomásod hogy ki kell hívni a mentőket.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BomiBoogie #15269 üzenetére
Ezt próbálom elmagyarázni hogy 760G csipkészlettel 4 csatornás tápellátással 8 magos proci nem nagyon passzol és nincs mit csodálkozni hogy nem működik, csak ez tendencia hogy jó nagy proci kb 3x akkora mint amire szükség lenne és spórolunk a tápon meg az alaplapon, aztán jön a pislogás..
-
menyoronc
aktív tag
válasz
BomiBoogie #15216 üzenetére
Én meg szabályozható AC ventiket:-) rosszúl tettem ezek szerint?:-)
-
menyoronc
aktív tag
válasz
BomiBoogie #15210 üzenetére
Ok, köszi, holnap kipróbálom, most tabletról írok.
-
mackosajt
addikt
válasz
BomiBoogie #15201 üzenetére
Na így már nem lehet félre érteni.
-
mackosajt
addikt
válasz
BomiBoogie #15199 üzenetére
nem értem, miért ne tehetné fel itt a kérdését
pl. én is, ha előbb találom meg a topikot, lehet nem extreme4-et vettem volna, de már megvan, így igyekszem megfelelő szellőzést intézni neki
-
válasz
BomiBoogie #15153 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, hogy mi alapján címezted szerény személyemnek, de biztosan van valami logikus magyarázat rá.
-
soultrapp
senior tag
válasz
BomiBoogie #15130 üzenetére
alulvan kicsit fesszelve 1.27ről 1.25re.
a karikat tudom melyik mennyit tud.
csak nem mindegy mennyivel kell pótolnom és megéri-e a plusz kiadást a 7870,ha cpu limitem lesz.a 15119es hozzászólásom crysis részre vélemény?
-
válasz
BomiBoogie #15014 üzenetére
Szerintem a non-UEFI-s biosok alapvetoen fajdalommentesebbek. Biosban eger.... ez a halalom
de ez van.... haladunk a korral, vagy inkabb a trenddel... sajnos
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #14961 üzenetére
Attól függ milyen vga-d van, milyen felbontáson játszol és mivel. Előrelépés azért lenne egy 8350-el de nem biztos hogy annyi, hogy megérje. Többségben pedig a vga a szűk keresztmetszet full hd-ban játszásnál.
(#14962) BomiBoogie: Táp fölöslegesen nagy, illetve nem kell erős vga, olvass még vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged