- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
vakond5 #26510 üzenetére
Nem egy nagy konfig apránként szoktam vásárolgatni ahogy pénzem van
Most ugye ez az FX-proci 8giga corsair ddr3-1600 ram Giga GTX460 OC 1 gigás vga 2db 500as hdd cooler master táp thermaltake ház 5 ventivel mugen 2 lesz a procin illetve asrock 970 extreme3 lap. következő jövő hónapban a vga lesz
-
Tomko78
őstag
válasz
vakond5 #26459 üzenetére
ilyen alapon miért vettél AMD Cput ?
Mert tuti a milyen processzort vegyekben nem nagyon mondták anno állandóan csak az Intelt szajkózták , és van egyes Asrock alaplapok ami kenterbe vernek asus alaplapokat , én hallottam hogy úgy szidták a csúcs Asus alaplapot hogy csak na , mert ugye mindenben vannak hibás darabok de attól még nem rossz egy márka
-
laca000
őstag
válasz
vakond5 #26455 üzenetére
Ha kényszerítenének, fizetnének sem vennék Giga lapot, a látszólagos "ellentmondás" ellenére sem.
Asrock-ot méginkább NEM.
Nem érdekel a felső kategóriájuk, nem érdekel a Nasa kutatólaborjaiban kifejlesztett kamu hűtésrendszerük, és semmi ami ezekkel kapcsolatos, látszólag krisztusi igehirdetés.
Aki 20-25k-s kategóriában nem a megbízható(bb) terméket választja, később magára vessen.
Rejtett hibáit meg úgyis lehazudja.
Felesleges.
Több évig tartott a GIGA és ASROCK lapokkal való "ismerkedésem".
És ez nem volt kevés kidobott pénz.
Így, utólag, szívlapáttal csapkodnám tarkón a "mérnökeiket".
Hát még azt, aki szintén "minőségi" alkatrészekből gyártat. -
Tomko78
őstag
válasz
vakond5 #26455 üzenetére
az egy dolog hogy mit mondanak , de pl én 3 Msi alaplap után vettem az Asrockot , és utólag azt mondom azért a MSI 990 FXA -GD 80 jobb vásár lett volna ,mert ott áradoztak hogy milyen jó az Asrock , hát ez a Fatal1ty tuti nem a legjobb lapuk , igaz tartaléknak vettem egy MSI 970 A -G46 de elég pöpec kis lap , de következő lapom viszont MSI lesz
-
ViZion
félisten
-
válasz
vakond5 #26169 üzenetére
"A játékvíz megnevezést nem azért kapták a kompakt vizek, mert gagyik és gyengék, hanem mert gyerekjáték összerakni"
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben tévedsz.
A "játékvíz" gúnynév pontosan ebből a megközelítésből fakad.
(#26176) miresz:
Jogos, ezt már ebben a topicban is kitárgyaltuk.
Nincs az az isten, hogy újra egybe-vizet tegyek a gépembe. De ízlések és pofonok. Én sem hittem anno neked se, aztán meg is kaptam a pofont a H100-astól. Bőven elég is volt egy életre.
Ha majd esetleg úgy lesz keret, akkor normális custom víz, addig meg inkább a hallkabb és hatékonyabb top léghűtők. -
xatos3
senior tag
válasz
vakond5 #26169 üzenetére
okok csak jó vele dicsekedni mert ezelőtt az utóbbi 10 évben ez a 3 volt a legkomolyabb hűtőm
:
Tt vulcano 9 led-plexi
revoltek pipe tower
Tt contact 29
szóval ez elég hatalmas ugrás -
-
xatos3
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
vakond5 #25989 üzenetére
Manual van beállítva, nem vagyok kezdő.Szerencsére asus laphoz is volt már szerencsém, láttam már a biosát egy pont ugyan ilyen lapnak.És még is hozzányúl minden újraindítás után belövi a fentebb említett órajelet feszt és elég szűk időzítést.De hogy honnan a fenéből veszi azt nem értem
ViZion: Oké.15K-t rádobok a lapodra és mehet a csere. Jó így?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
vakond5 #25761 üzenetére
hááát, most egy darabig biztosan nem....
amikor ezt megvettem akkor csak anyni volt a kikötésem, hogy legyen meg a 4,5 24/7.... lapot és hűtést kellett cserélnem, hogy.... de nem bántam meg. nagyon nemnagy álombeteljesülés lenne, ha sikerálna szerezni egy második 7870-et mellé
-
- = Zk = -
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
vakond5 #25454 üzenetére
Azert a 4.7 GHz 1.4 V-al eleg hihetetlen, nalam csak 1.42 V-al tudtam csak raeroltetni, de mar 1.435-val megvolt a 4.8 GHz ugyhogy a 4.7 ertelmetlen volt.
Idegesit hogy az egyik ismerosomnek megy az 5.3 ghz 1.52 V-al nalam meg elkeri az 1.55-1.575 V-ot, csak mar lehetetlen lehuteni.
Ertelmes hofok melett (meg persze zajos fordulatszamon) az 5.1 Ghz a vege. Talan ha majd beruhazok valami vizes dologra akkor meglesz az 5.3-5.4 ghz de ez csak feltetelezes. -
xatos3
senior tag
válasz
vakond5 #25444 üzenetére
úgy vettem észre hogy kb 3 fokot számít, de az sem hanyagolandó hogy így X hőt elvon a vrm ről is alulról, szal egészében magát az alaplapot is szellőzteti
gondolkoztam, hogy ki vagy befele fújjon, azért döntöttem az elszívás mellett, mert amúgy csak szétterítené a meleget a lapon szerintem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
vakond5 #25395 üzenetére
hát... akitől vettem elküldte neki mit ment vízzel. nem tudom, milyen víz volt. H100, vagy H70.. or else?!...
neki 4,7GHz-et ment....igen, szeretném megnézni mi a vége... lehet hanyattcopom magam, ha léggel viszi azt, amit neki vízzel
láttam az összes részét.. még angolul kezdtem
(#25396) laca000
ááá, hatalmasan jó játék... nem jutok szóhoz ( a szorit illetően) -
kovsol
titán
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
vakond5 #25270 üzenetére
Be ne dolj a turbos arulonak, amiota gyiiiiharom+2-je van ide jar kemkedni. Nezd meg jol, be is kekult a haza, meg a csapjai sem allnak jol. A nagy FX OFF-olosban el is volt itelve. Elete vegeig
guberalniatakaritania kell a topicot az arulasert.-ZK- : te UFO-ED vagy, nezd csak meg jobban magad. Szerintem valami nincs rendbe veled, tul sapadt vagy... ezt a dalt rolad irtak : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest