- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben82
tag
válasz
RVR400 #22162 üzenetére
Hát igen mit vár az ember 26e Ft-ért , bár mondom, hiába droppol linx alatt most, kb 1 órája tolom a crysis 3-at cf-el 4700Mhz-en és nem dorppol, szóval akkor mit számít a linx
Meg akkor minek is adna ki az ember 2x ennyi pénzt alaplapra ha ez is tudja ???Mondjuk tovább nem mentem de most mindjárt nekiállok, cél az 5Ghz
-
Ricsiii1992
tag
válasz
RVR400 #22162 üzenetére
Én is ezzel szenvedtem régebben az AM3-as 770 ASRock lap + 8120-al, azt még megértem, mert végülis AM3 lap+ béta bios...örüljek hogy elindul. De azért az durva hogy így ki mernek adni AM3+os lapokat...vagy akkor ne írják rá hogy 8-core cpu support.
Nem akarom megint felhozni a csoda 760G-s MSI lapom, de az miért tudja stabilan 4.2-n hajtani a 8120-at?, jó mondjuk tettem rá vrm hűtést, de az ASRockon is van
-
ViZion
félisten
válasz
RVR400 #22032 üzenetére
Ha csak átmenetileg kell és nem játszol, akkor javaslom USB 3 pendrájvról valami gyors linux (Peppermint OS, Lubuntu, Xubuntu) futtatását. Netezni, filmezni tudsz, nem kell várni rá...
Nálam meg a leállás lassú, Win gondolkodik "kicsit", de volt már ilyen, akkor is ATI driver okozta, ganítom ezt is. -
ViZion
félisten
válasz
RVR400 #21809 üzenetére
Ahogy írtam is, elvileg 2600 a gyári. Azt írtam, h okozhat instabilitást, mert a magasabb freki +V és hő.
Amúgy mehet feljebb, de elsőnek találjon egy olyan beállítást, aminél nem restartol. Utána lehet keresgélni, h melyik beállítás volt a probléma (persze ha már a HW hibát kizárta) -
-
ViZion
félisten
válasz
RVR400 #21170 üzenetére
AZ AVC jó cucc, nekem is az van, tripla radival. Gyárilag a cső anyaga és a nem teljesen fullra töltött rendszer elég a táguláshoz, viszont a hőfok rosszabb. Tartály+ több lötty is jobb már, nagyobb hőleadóval meg még jobb
Tartállyal a feltöltés, légtelenítés is könnyebb.
Logouton megnézheted milyen nálam, bár alakult azóta is. -
ViZion
félisten
válasz
RVR400 #21072 üzenetére
...ez én voltam! A genya lapon még egy zöld led is van -mint kiderült akkor is világít pár percig, ha a táp le van lőve... De volt már izgatott hibakutatás meg agyalás, imádkozós-izzadós szerelés... majd a sokpercnyi szopcsi után rádugtam az alaplapra a 4 pin ATX-et a procinak, és ment
-
MrM94
addikt
válasz
RVR400 #20398 üzenetére
Nemszakitottam,aztmondta,hogy en kaptm aztcsinalok vele amit akarok o nem haragszik(szerintem zokon vette csak nem akarja kimutatni ) de vegulis letargyaltam vele h ez ezert es ezert jobb..
@boomibogie en azthittem az enyemnel sokkal gyengebb procc alapon bocsi,epp egy kellemes delutani szunyokalas elott irtam aztan lehet felrebeszeltem az alvashiany miatt. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
RVR400 #20088 üzenetére
Nekem most újat mondtál ezzel hogy magától emelné a feszt. Sosen vettem észre ilyet. Sztem az az 1.41 csak az 1.375 alapfesz. A gigák ált felfele droppolnak.
Enyémen 1.3 bios az 1.34 valós, és 1.4 bios az az 1.44 valós.Szerk: És tényleg, megnéztem a biost, AUTO beállitáshoz oda van irva, hogy "voltage my be rised to optimize overclock" vagy valami ilyesmi.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
RVR400 #19986 üzenetére
Kedves feltételezés, de miért lennél, vettem több mint 1 éve egy 3x ezres procit, te meg vettél most egy majd 2x annyiba kerülő újat. Nem fogok a kardomba dőlni
Borokafa
1,512500 V lett az alja a feszültségnek, gondolom az új biosnak és a T2-nek köszönhető, 2133 már nem tetszett neki sehogy sem, 1,65 mellett sem. De még egyszer köszönöm.
- = Zk = -
Több mint 1 éve, csak volt egy kis kihagyásom
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RVR400 #19662 üzenetére
Tehát a tesz szerint még ilyen szintű konfigoknál sincs előnye.
It is even more clear when you look at both three-card setups, GeForce GTX 680 3-Way SLI versus Radeon HD 7970 3-Way CrossFireX. With GeForce GTX 680 3-Way SLI there were three instances where performance was improved with the PCIe 3.0 system, three separate games with advantages going all the way up to 9.6%. However, with Radeon HD 7970 3-Way CrossFireX there were no instances where the PCIe 3.0 syste, improved performance in any meaningful way.
-
lee56
őstag
válasz
RVR400 #19341 üzenetére
Az szép.
Talán csak nV-párti volt, és biztosra akart menni, hogy még véletlenül se adj neki ATI-t
Abit videókari?!, ezek szerint nem mostanában volt az eset.(#19358) bimbi10 : Ha esetleg multizol is BF3-al akkor az meghálálja a 8 magot is, persze ez mint játék még mindíg a kevés kivételek egyike, de annak aki sokat BF3-azik megérheti a plusz FPS.
-
Jester01
veterán
válasz
RVR400 #19348 üzenetére
Én szeretném ha tudná, de nagyon nem akarja. BIOSban tudom állítgatni a profilt, most már 55 fokon elvileg maximumon pörög de konkrétan 3260 fölé nem megy.
Egyébként megint tolom rajta a prime95-öt, most 20 perce nem hibázik ... de ha egyszer már hibázott (tegnap) akkor azt hiszem kénytelen vagyok instabilnak minősíteni a rendszert.
-
=WiNTeR=
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest