-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
stbtamas #19606 üzenetére
Hát először is kellene hűtés az alaplapi VRM-re. Aztán lehet tuningolni.
Én lenni béna, nem az LE lapod van. Nem szóltam, bár a 4+2 fázis nem sok.A stock coolert dobd el jó messzire szerintem. Borzasztó hangos. Egyébként menj felfelé lépésenként, és figyeld a hőfokot.
-
bandika0626
senior tag
válasz
stbtamas #17157 üzenetére
Értem.
De lehet, hogy egy kisebb erőforrásigényű progival még gyorsabb lenne ha csak simán átkonvertálgatod a videókat.
Az én progim is jól leterheli az össze szálat de csak 80%-ra. Mindegy, hogy 3,6-4-4,5GHz mindig csak 80%.
De ahogy irtam én igy megoldottam a problémámat. -
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
stbtamas #16696 üzenetére
Ha van rá kereted, akkor ne is kísérletezz a gyárival, vegyél rá egy jobbat.
A gyári hűtő, 6000-es fordulatig képes felpörögni. Gondolom van elképzelésed, milyen hangja lehet. Mint ha az asszony benyomná a porszívót melletted.
(#16698) miresz: 7msp rengeteg idő, nekem is elég szokott lenni, mikor a kedvesem megengedi...
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
stbtamas #16685 üzenetére
A processzor dobozában találsz egy leírást arról, hogy hogyan kell felszerelni a hűtőt az alaplapra. ott képekkel is van illusztrálva, meg fogod érteni biztosan. (a hűtőn van 2 fül 2 oldalán. 1iket beakasztod, az alaplapra, aztán a másikat, és elfordítod a kallantyúját.) A paszta pedig a hűtő talpán van, mint ahogy miresz fórumtárs már írta is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged