Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz rovtiv3 #70180 üzenetére

Szerintem Ő még nem látta,hogy a 8-as szériát kellett volna vennie a 9-es helyett. Én kb ettől a tudatosodástól fogva letojom ezt a 9-est. Egy hulladék. Vak szerencse kérdése egy jót kifogni,de ettől függetlenül nem nagy előrelépés. Amit kigoogléztam, aszerint én egy jócskán xart fogtam ki,amit gyárilag meg is feszeltek 1,488-ra,hogy tartani tudja legalább a ráírt frekvenciát.
    Tudom lógok még a videóval,meglesz az,de ahhoz másfél órát a gépem előtt kell üljek és az hétköznap összesen nincs meg annyi az 5 hétköznap :(

Az 5Ghz meg egyértelmű :) Nem tud teljesítményt ez a széria. De most már megtartom ezt és eladom az 1100T-t.
    27 papírért szerintem elviszik.

mester1102
    Én is minél többet olvasok vissza,annál jobban látom,hogy mekkorát hibáztam ezzel a vétellel :)
    ViZion Minden tiszteletem,de nem tudom pozitívként reklámozni azt a terméket,amit defaultként nem lehet használni. Értem én,hogy ez a megjelölt csúcs,de illik megcsillagozni,hogy mik a feltételek a használatához és mik a buktatók a gyártástechnológia miatt. Ezeket időben nem találtam (jöttem rá Veletek és máshol) elég korán,ezért csakis magamat okolhatom.

Új hozzászólás Aktív témák