- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
rovtiv3 #70180 üzenetére
Szerintem Ő még nem látta,hogy a 8-as szériát kellett volna vennie a 9-es helyett. Én kb ettől a tudatosodástól fogva letojom ezt a 9-est. Egy hulladék. Vak szerencse kérdése egy jót kifogni,de ettől függetlenül nem nagy előrelépés. Amit kigoogléztam, aszerint én egy jócskán xart fogtam ki,amit gyárilag meg is feszeltek 1,488-ra,hogy tartani tudja legalább a ráírt frekvenciát.
Tudom lógok még a videóval,meglesz az,de ahhoz másfél órát a gépem előtt kell üljek és az hétköznap összesen nincs meg annyi az 5 hétköznapAz 5Ghz meg egyértelmű
Nem tud teljesítményt ez a széria. De most már megtartom ezt és eladom az 1100T-t.
27 papírért szerintem elviszik.mester1102
Én is minél többet olvasok vissza,annál jobban látom,hogy mekkorát hibáztam ezzel a vétellel
ViZion Minden tiszteletem,de nem tudom pozitívként reklámozni azt a terméket,amit defaultként nem lehet használni. Értem én,hogy ez a megjelölt csúcs,de illik megcsillagozni,hogy mik a feltételek a használatához és mik a buktatók a gyártástechnológia miatt. Ezeket időben nem találtam (jöttem rá Veletek és máshol) elég korán,ezért csakis magamat okolhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest