- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
KIRA\/NOVA #47944 üzenetére
Az teljes mértékben egyértelmű hogyha tuningolsz egy FX 8350-et akkor nagyobb teljesítményt kapsz jóval.
De, nekem elég sokat megy egy nap a gépem, kb. 12-14 órát.
Na most, majdnem idle-ben azt is hozzá teszem mert webfejlesztéssel foglalkozom.
De viszont, nekem nem érné meg például.
És ezért nem értem hogy ha valami +200W-al többet eszik mint egy I7 és úgy ér el felette nagyobb teljesítményt akkor nem értem hogy miért nem mondhatom rá azt hogy nem jó tehát ...
Úgy le lettem szólva még nem sokkal ez előtt hogy ...Értem hogy jó vétel, oké aláírom, tényleg az.
De logikusan, drága az Intel, ez igaz.
De akkor is, ha nem jön ki újabb AMD Socket ami nem APU-s dolog akkor ti is meglesztek lőve, tényleg sok mindent támogat már a 990FX-es Chipset, de itt nem tudom mikor lesz M2 SATA vagy egyéb újdonság ami még várható.A másik pedig hogy nekem nincs akkora keretem hogy vegyek úgy egy FX-et hogy lap + 8350/8370 + még egy hűtő ami ezt képes lehűteni.
Havernak is ez van és ő is csak netezik meg "szerkesztget" dokumentumokat meg torrentezik és a múltkor se csinált semmit de 69 fok volt a 8350-e, és nem gyári hűtővel hanem Artic Freezer 7 PRO. Rev. 2-vel.
Tehát, az se ér sokat ezek szerint.
Most veszek egy I5-öt, nem kell hozzá se lapot se semmit vennem mert van itthon, gyakorlatilag az öcsém Pentiuma le lesz cserélve erre az FX 4100-ra és gyakorlatilag az új Fifa is fog futni, mert a mostani Pentiummal eléggé kilátástalannak tűnik a történet és mellesleg nekem meg lesz egy jóval bitangabb CPU-m mint ez a mostani.És akár ki akár mit mond az az I5 3570K bőven hozza a 8350 teljesítményét.
Lehet hogy nincs 16MB cache, de még is vannak difik!!!Még nem olvastam el teljesen, de akkor se változtatok már a véleményemen!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest