- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #6280 üzenetére
Elnézést, én voltam félreérthető.
"mobil szegmens" alatt most nem a notebook-okat értettem, hanem a Qualcomm, Mediatek által tervezett mobiltelefonos/tabletes SoC-okat.Az apple különösen, de a Mediatak és a qualcomm is általában 1 node-dal előrébb jár, mint a HPC.
És akkor hogy a chiplet technológia előnye elenyészik. Most már értem, hogy érted.
Igen, az AMD által jelenleg használt chiplet technológia teljesen más. Mondhatnánk, hogy egy maszek megoldás arra, hogy ne kelljen 1000mm2-es monolitikus lapkát gyártani.
Valószínű, hogy mondjuk egy 8 magos processzor egy CCD-re és egy IOD-re való szétválasztása önmagában nem érte volna mag, hiszen láthattuk, hogy eltekintve a csökkentett L3$ méretből fakadó teljesítmény-regresszitól, a Renoir és a Cezanne sok tekintetben jobb volt, mint az asztali verzió.a CoW,WoW,SoiC szerintem túlmutat ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest