- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
-
Simid
senior tag
válasz
Smithy87 #6552 üzenetére
Új gép vásárlásánál szerintem felejtsd el a DG-t. Ugyanannyi pénzből összeraksz egy gyorsabb, kevesebbet fogyasztó és stabilabb rendszert CPU+dVGA párossal. Az APU jó dolog de jelenleg leginkább csak annak (az egyébként nagyon is széles) rétegnek akinek elég az IGP teljesítménye.
Ha belefér a költségvetésbe én mindenképp 4 magos verziót vennék, ma már elég jól kihasználható.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Smithy87 #6205 üzenetére
Üdv!
Ha lesz dvga, akkor nem kell 1866 vagy a fölötti ram, elég 1600MHz-s is.A magas ram frekvencia az igp miatt kell, mert annak az a szűk keresztmetszete. Ha nincs haszálatban akkor elég az említett is.
Én is tervezek egy igazi gamer gépet, de én AM3+ ban gondolkodom egyenlőre, de őszre fog összeállni, addig még van időm. -
stratova
veterán
válasz
Smithy87 #6051 üzenetére
Akad itt aki hazárdjátékot űz a DGS lap + A10-5800K tuninggal - tudja kinek írom, de ne vegye zokon pls, VRM hűtés megvan már?
- én nem tenném, mert ki tudja meddig marad belül a füst.
Javaslom megnézni azt a listát, amit linkeltem és arról legalább egy 4+1, 4+2-es tápellátású lapot választani, ez a 3+1 fázis rossz vicc egy 2 modulos, 4 szálas, K-s APU-nak.
A többit már írtam. Egyébként ha befut Richland szerintem esnek kicsit Trinity árai is. -
stratova
veterán
válasz
Smithy87 #6046 üzenetére
Táp: Chieftec CTG-400/450-80P a legolcsóbb ajánlott.
RAM: 2 modul kell különben a GPU lógatja a lábát unalmában (min. 1600-as ez stimm).
Alaplap: egyrészt qqcqqc +1, másrészt (jajj..) két 1 modulos 2 szálas APU-nak még OK az alsó kategória, de A8-5600K-hoz ne vegyél mellé tartós tejet. Legalább egy 4+2-es VRM-mel ellátott lap jó lenne, ha tuningolsz még inkább 6+2-es.
AMD Motherboards - VRM info database
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 2600 + hűtő
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest