-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vak_bottyan
tag
válasz
Anubis126 #2574 üzenetére
Semmi gond! Nekem a Cube jól megy, csak én vagyok még fogalmatlan hozzá!
Ja igen és én is a Karácsony előtti leárazásban vettem meg 50euró-ért! Gondoltam annyit megér, és nem is csalódtam. Sajnos egy programot nem sikerült rá találnom, ha az is menne, akkor az Android boxom nyugálományba vonulhatna.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Anubis126 #2574 üzenetére
haat en ezt a regisztralast nem egeszen igy hasznalom, evek ota veszek haveroknak is mar sticket, siman kilepek a sajat accountombol (vagy ugye be sem lepek, mivel nem kotom vasarlaskor hozza a sajatomhoz), csak siman belepek a hasznalo accountjaval, nemreg adtam el 2db-t is mert kicsit sok lett itthon mikor megerkezett a max, azok idegen szemelyekhez kerultek, kileptem a sticken az accountombol es odaatam aki megvette, semmit nem regisztralgatttam amazaono, most csekkoltam a linket es csak azok vannam az accountomhoz kotve ami itthon (es a szukebb csaladban az en nevemen van), szoval en nem ertem ezt a hokuszpokuszt, kilpesz belepsz stickkel az meg intezi a regisztraciot, szerintem,
FING: kodi halozati csatlakozas, nem dnla, nem nfs, sem afs, problad ki a zeroconfot, jopar eve volt hasonlo gondom kodi-nas komboval, ugy emlkeeim szerint mukodott, fizalj ip-ket es nezz ra a wifi csatornakra is ha surun lakott kornyeken laksz (ertsd tarsashaz
-fixald azt is, segithet
-
vak_bottyan
tag
válasz
Anubis126 #2520 üzenetére
Február végén megyek haza. Ha gondolod viszek neked egyet! Privátban megbeszélhetjük a részleteket. Budapesten át is tudod venni majd! Német Amazonos, a Cube-ot is magamnak onnan rendeltem. Itt dolgozok.
https://www.amazon.de/-/en/Stick-streaming-device-Remote-controls/dp/B08MT4MY9J/ref=sr_1_1?ascsubtag=1ba00-01000-org00-win10-other-nomod-us000-pcomp-feature-scomp-feature-scomp&keywords=Fire+Tv+4k+Max&qid=1641931947&sr=8-1https://www.amazon.de/-/en/fire-tv-stick-4k-max-international-version-streaming-device-wi-fi-6-alexa-voice-remote/dp/B08XY388HX/ref=sr_1_2?ascsubtag=1ba00-01000-org00-win10-other-nomod-us000-pcomp-feature-scomp-feature-scomp&keywords=Fire+Tv+4k+Max&qid=1641931947&sr=8-2
Ez a két verzió van most! Egyik német kiadás.
-
sepsi0
őstag
válasz
Anubis126 #2526 üzenetére
Azért én napi pár percet rászánnék arra, hogy az eladó ne nagyon tudjon "normálisan" árulni. Írkálnék minden hírdetéséhez, jelenteném a vaterának, Amazonnak. Ha van ügyfélkapud, még egy feljelentésre is szánnék időt, 10k felett van az érték....
Én nem vagyok haragtartó.
Ha nagyon ráérnék, egy másik accról intéznék vele valamit személyes átvételre. De nem adok ötleteket.
Aki engem átverne, nem járna jól velem.
És igen, megéri főleg a lelki nyugalmam.
Aki ilyet megcsinál és eltűnik, megérdemli a törődést. -
oroszlan12
tag
válasz
Anubis126 #2513 üzenetére
Nekem volt ilyen gondom.Amazonról rendeltem egy Cubot de most az mind1 sztem.A postán eltűnt státusz de 2 nap múlva megkaptam.Visszatérítést is.Felhívtam az amazon ügyfélszolgálat át,mivel elveszett volt a rendszerben automatikusan letiltották.Mivel megkaptam 2 napra rá így pár órán belül vissza állították,azután már működött.Nem tudom honnan vetted de sztem ez lehet.
-
Ra3
őstag
válasz
Anubis126 #2485 üzenetére
Ha a wifire gyanakszol akkor kipróbálhatod egy telefonnal amin wifi hotspoton megosztod a mobilnetet, csak hogy elindul-e egyeltalán.
Nekem volt ilyen echo dot 3-am amit ki se bontottam, de az alexa appban látszott mert rendeléskor hozzárendeltem az accounthoz, egyik munkatársam vette meg, egy gombnyomással leválasztottam, azóta is gond nélkül használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest