- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis126
csendes tag
Biztos sokszor volt már ez a kérdés, de mi a különbség a fire tv stick és a cube között?
Itt nem olyanra gondolok, hogy 4 vs 6 magos processzor meg 8gB vs 16gB. Meg usb csati és ilyenek. Azt is tudom, hogy a hang utasításhoz nem kell megnyomni a cube-nál a gombot a távirányítón, meg azt is tudom, hogy a cube egy hangszóró is egyben, meg gyorsabb is stb...
Arra lennék kíváncsi, ha csak hbo előfizető vagyok és más nem, plex-em van meg Magyarországon élek milyen előnyökkel járna nekem a cube használata? -
Anubis126
csendes tag
válasz vak_bottyan #2530 üzenetére
Köszönöm, igazán rendes vagy, de az ország peremén élek, ráadásul a romániai oldalon. Várok az akcióig, és ha még mindig firetv-zni akarok akkor veszek egyet a mailboxde-vel.
-
Anubis126
csendes tag
válasz oroszlan12 #2519 üzenetére
Az eladó nem reagál semmire. Jobb lesz inkább emagon veszek ilyet, bár az nem max, csak sima 4k. Egyenlőre gondolkodom a vásárláson...
-
Anubis126
csendes tag
válasz oroszlan12 #2517 üzenetére
Nem segítettek, állandóan a rendelési számot akarták tőlem kérni. Mivel nem az amazonról vettem nem segítenek.
Azt is megkérdeztem tőlük, nem-e tudnák megmondani, hogy lopott vagy tiltott eszköz van-e nálam, de nem segített.[ Szerkesztve ]
-
Anubis126
csendes tag
válasz oroszlan12 #2515 üzenetére
Az a baj én vateráról vettem egy eladótól. Próbáljak így is ráírni az amazonra? Segíteni fognak?
-
Anubis126
csendes tag
Sziasztok!
Csak bogarásztam továbbra is a fenti hibát és jó néhány megnyitott amazon fórumszálat találtam amiben ugyan úgy jártak a fire tv stick 4k maxxal mint én. Elindul a nyelv és a wifi választóig, majd belefúl a frissítési folyamatba. Tessék: [link]
Remélem ti nem jártok így.
Sajnos megoldást még mindig nem találtam rá. -
Anubis126
csendes tag
válasz kokokka #2484 üzenetére
Ezt a videót láttam már ma, de azért megnéztem, hátha.
Olvastam olyat is, hogy van aki úgy rendeli meg amazonról, hogy bepipálja hozzá azt, hogy a fiókjához legyen már csatlakoztatva az eszköz. Ha később leválasztja a fiókjáról, vagy nem érkezik meg hozzá a rendelése és úgy törli a fiókjáról az hogyan jelentkezik? (igen arra célzok, hogy megunt vagy lopott került hozzám, de mielőtt bárkit is elkezdenék gyanúsítani vagy írogatni az eladónak jól körbe akarom járni a témát)
Az a baj, hogy most nagyon beteg vagyok, másképp elmennék tesómnál tesztelni az eszközt. (más internet szolgáltató, neki nem a szolgáltatós routere van hanem saját, ott hagyná közvetlenül a dns-t állítani. )[ Szerkesztve ]
-
Anubis126
csendes tag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy sticket használtan(bár a hirdetésben új volt írva), egy fire tv 4k max-ot és frissítésnél megáll. Elindítom kéri hogy nyomjak meg egy gombot, kiválasztoma nyelvet a wifi hálózatot utána neki kezd frissíteni és Unable to update your Fire TV Stick 4k Max...
Próbáltam már :
- kihúzni pár percre
- resetelni vissza és jobbra gombbal
- telekomos hgw(zte), itthon ilyen net van.
- mobilról és mobilról vpn-en keresztül(hotspot)
- gép (lan)hálókártya 8.8.8.8. dns és gépbe dugva wifistick-en keresztül(hotspot)
Tudom nagyot hibáztam, de nem gondoltam volna, hogy ezzel kezd. Magyarul a menüig se jutok el. Azt hittem ez úgy működik, bekapcsolom rácsatlakozok a wifire, csinálok/belépek az amazon fiókomba és már a főmenü köszön rám.
Olvasgattam a custom romolásról, de 4k maxra még nem találtam ilyet.
Szerintetek lehet ezzel még valamit kezdeni vagy buktam az egészet és papírnehezéknek lesz jó?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet