- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raymond
titán
válasz
esicyhun #7354 üzenetére
Majd akcioban lehet veszek egyet, full listaaron meg soha nem vettem egy Fire termeket sem.
Az iqazsag az hogy a Fire TV cuccokon ujabb hardware nem segit igazan, a problema a szoftver. Visszasirom a regi szep idoket amikor meg szep gyors alap bal oldali menus (old skool xbmx fele) UI volt az gen1 dobozon. Azota minden update csak rontott rajta. Lassu minden es inkonzisztens a funkcionalitas. Ezt nem orvosolta a jobb hardver az ujabb stickeken.
-
blakey
titán
válasz
esicyhun #6064 üzenetére
Nem sokkal jobb ez a "DV-s Kodi", teszteltem a lehető legtöbb DV-s anyaggal (4K Max), szerintem minden profilhoz van tesztanyagom, néhánynál ugyanúgy van HDR10-re való konvertálás, ugyanúgy van olyan anyag ahol lila kép fogad, persze van olyan is, ahol előzőeknél nem volt kép, itt van, szóval 1-2 javítás miatt számomra felejtős. HDR10+ eleve nem megy.
-
esicyhun
tag
válasz
esicyhun #6051 üzenetére
Nos, kicsit bővebb teszt:
Firestick 4K Maxon kell a konverter kapcsoló, úgy mennek a profile 7 anyagok. A profile 4 sample nem megy csak, ott továbbra is fekete a kép. IPhone telefonnal felvett HLG HDR/DV sample DV-ben megy.
Firestick 4K sticken a profile 7 anyagok mennek a konverter kapcsoló használata nélkül! és megy a profile 4 sample is. Egyedül az iPhone HLG/DV sample indul hibásan, HLG hdr-t ír a tv, de a színek rosszak.
Gyakorlatilag a Firestick 4K jelenlegi szoftvere tudja a profile 4 és 7-et is. Csak DV-re jobb. Hogy meddig marad így, nem tudom.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
esicyhun #5687 üzenetére
Nálam egyik 4k max se viszi, írtam is a supportnak, az volt a válasz hogy a 7 nem támogatott, ahogy a táblázatban is szerepel . Azt az egy 7=t viszi amit el is küldtem neked..
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
esicyhun #4884 üzenetére
Nexus az egy alfa tesztelői verzió, aminek a maven még egy hegesztett változata, tehát dupla tesztelői, senkinek sem ajánlom, de ezt már leirtam.
Ha felteszel pár sample fájlt valahova, meg tudom nézni hogy nálam megy-e, esetleg shield pro n is, vagy vimu val, ha nem, akkor esélyes hogy hibás kódolás... .De a kodinak van saját topikja. Keress rá az osszefiglaloban -
kmarci25
veterán
válasz
esicyhun #2639 üzenetére
Ilyen ugreen-t használtam, már nem kapni. Aztán vettem egy saját routert is a szolgáltatói mellé, most már arról megy a wifi, és így a stick-et is inkább wifivel használom, mert ugyanúgy működik, mintha LAN-on lenne. Emlékeim szerint nem volt vele soha gond, nem kellett ki-be dugdosni, működött minden további nélkül.
-
FingR86
őstag
válasz
esicyhun #2560 üzenetére
köszi az infót, de nálam az a helyzet, hogy ha a stick-en DLNA-n keresztül játszom le a filmeket, akkor vajsimán fut a 80GB-os méretű is. A hiba nálam csak a kodin belüli samba megosztásnál van. Szóval nem a wifi rész a problémás. Hanem a két kodi nem szereti egymást
ezeket is kipróbáltam már:
stick, X-plore: és a LAN-on belül hozzáadtam a box tárhelyét smbv2-vel. Mozgattam egy 1GB méretű fájlt a stick belső tárhelyére, villámgyors volt.
ha PC-ről érem el sambán keresztül a merevlemezt közel 120Mbyte-al másol oda vissza
nálam csak az a probléma hogy a stick kodija olvassa lassan a box sambás megosztását.
-
Joshi
titán
válasz
esicyhun #2507 üzenetére
"A legfurcsább az, és nem számítottam rá, hogy a Max stick több mindent játszik le Kodi alatt DV-ben. Több mkv is van, ami a sima 4K sticken elindul ugyan, de tökfekete volt a kép, ezek a Max sticken ugyanazzal a Kodival mennek (Maven)."
Privibe küld el légyszi azoknak a releaseknek a nevét, ami a sima 4K Sticken nem mentek. Ki szeretném próbálni én is. Köszi. -
Ra3
őstag
-
Azur76
tag
válasz
esicyhun #2486 üzenetére
Az Firestick AFR csak az Amazon Prime video alatt működik rendesen, Netflix, HBo Go csak a kodi alatt fut kadencia helyesen.
Wolf Launcher alatt is elérhető a System X-ray ráadásul eltüntethető a sok felesleges dolog a főképernyőről -
esicyhun
tag
válasz
esicyhun #1986 üzenetére
Nos, sikerült appot webes felületen keresztül hozzáadni (amazon.de/appstore). Nagyon köszi a tippet.
Kíváncsi vagyok a stick menüjéből menni fog-e, ha otthon leszek.
Nálam az volt a baj, hogy a Revolut kártyához magyar számlázási cím volt megadva, ezt kicseréltem egy valós német címre. Az amazon meg a hibaüzenetben más linket adott a probléma elhárításhoz, ezért nem boldogultam.
A dolognak annyi szépséghibája lesz csak, hogy nagyritkán rendelek majd valamit az amazontól, akkor a számlázási címet majd előtte vissza kell állítani a magyarra, de hát ez már tényleg apróság. -
Anaxis
csendes tag
válasz
esicyhun #1932 üzenetére
Hali!
Én megoldottam a problémát letöltés ügyben, most jött meg a friss stick és nekem is a non valid billing adress error volt mindenre. Nekem UK región vannak az amazon deviceok. Regeltem egy revolute kártyát. Feltopoltam 4k-val. Beregeltem egy valid uk címhez, mindenhol defaultra állítottam ( adress nél default ra tettem, illetve Manage Your Content and Devices preferencen belül.). Ezután böngészőn keresztül. amazon.co.uk/appstore -ba meg tudtam venni a appokat, és a sticken el is indultak. Remélem nálad is megoldja.
(sticken keresztül továbbra se megy... de workaroundnak talán jó)
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
esicyhun #1936 üzenetére
most olvastam vissza mire hivatkoztak, probaltal mar egy gyári visszallitast? ki-reggeled, gyári visszaállítását, es ujra nekiallsz, valami mintha rémlene, hogy nekem is dobott mar ilyen failure hibát (talán a felület váltás korszakában) de mint írtam nálam megy 3 regi, meg 2 hete csináltam egy sajt egy barátomnak (az mar uj OS-vel jött természetesen),
-
gzoll
aktív tag
válasz
esicyhun #1936 üzenetére
Ez az egész nekem azért furcsa, mert oké hogy nincs amazon Magyarországon meg nincsenek hivatalosan a termékeik forgalomba, de pár hónapja már van hivatalosan Amazon Prime Video kis hazánkban is, tehát pont az lenne a jó ha nem kezdenének el pont most mindenkit kirakni a rendszerből ilyen hülye korlátozással, akik amúgy céleszköz birtokában nagyobb eséllyel lehetnének Prime Video előfizetők...
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
esicyhun #1934 üzenetére
hat nem tudom, kicsit fura amit írsz, en évek óta használom az FTV-t, belga címmel, prime-val, belga bankkártyával (szóval hivatalosan ide nem küldik a stichet az amazon prime sem megy a stick-en csak a tv saját apjával, ill az Apple TV-n) ennyire durva korlátozásokrol en meg nem hallottam, pedig nekem is van uk es com amazon account is, pakolgattam mar ide oda stichet de nem volt gond,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Google Pixel topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged