- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Szia!
Próbábol lépj be a stick beállításokba és ott a képbeállításoknál állítsd át valamelyik értéket majd utána vissza. Én a 10bit-et 12re szotam majd vissza.
Ez után működik a freki váltás addig, míg ki nem kapcsolom a projit. Minden indításkor meg kell csinálnom, különben nincs freki váltás.
Nekem így csak kodin és a smarttube-on vált. HBO max és Disney sosem...Stick - NAD T757 erősítő - Lg proji, így van összedugva mielőtt kérdeznétek.
Én is CoreELEC boxokat cseréltem le a YouTube és szolgáltaói appok miatt, már bánom, egy boxot megtartottam, erősen gondolkodom az Nvidia shielden...Pl az Lg tv a kisebbik fiaim szobájában simán vált frekit gyári appokal (youtube, hbo, Disney), itt nem is használom a sticket. 5-6 éves tv...
-
spiky03
veterán
Mibe van dugv a aStick?
Közvetelnüla TVbe vagy esetleg erősítőbe?
Mert nálam pl, amikor a TVbe van közvetlenül, akkor megy a freki váltás mindnehol rendesen és a KODI-ban is kiválaztható minden freki.
Viszon, ha az erősítőbe van dugva, aott nem vált semmi sem ferkit autómatikusan meg a KODIban is csak az 59.98HZ van, ami szürke és változtatni sem lehet.
Csak úgy, ha az erősítő bekapcsolása után s Sticken az Display menüben a Videót átállítom Auto-ra majd vissza YcbCr-e.
Utána már a KODI-ban is megjelnik mindne freki, meg a Netflix is és az Amazon Primre is vált rendsen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest