Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gzoll

tag

válasz tomigonzo #1913 üzenetére

Az tény, hogy amikor akciós a 4K stick akkor valóban az a legjobb választás, én a 2nd gen fire stick-emet pont a pandémia elején rendeltem mert 19€ volt, és úgy voltam vele, hogy ameddig fut az HBO GO róla, addig megéri. Hát már nem fut, és én azért váltottam Mi Stick-re, mert meguntam a mókolást, meg tényleg amúgy a nagy többségnek az kell, hogy bedugja és működik. Nekem is pont ennyire kell, hogy bedugom egy TV-be és megy, annyira csak ez a lényeg nekem, hogy egyébként nem is értem itt ezeket a specifikus kérdéseket a fórumon hogy most megy e a kadencia meg a sávozás meg a hercizé meg a nemtommilyen hang kodekizécsatlakozó... Gőzöm sincs általában ezek egyáltalán mit jelentenek. Azt látom hogy akinek profi 4K Tv-je van sziperszuper hangrendszerrel, annak tényleg jobban kielégíti az igényeit a Fire Stick 4K verzió, de nekem az én igényeimhez végül a Mi Stick jobban passzolt, van rajta Google Play Store, nem kell hekkelgetni mókolgatni, várni mikor lesz valaki a fórumon aki megp.csázza az APK fájlt, hogy végre fel lehessen varázsolni... Sokaknak ez csak "ja megnyomok három gombot", sokaknak meg nyűg, aztán vagy működik vagy nem. Szóval szerintem itt a Fire Stick vs Mi Stick vonalon annyit kellene mindenkinek elfogadnia, hogy van, akinek ez elégíti ki az igényeit, van, akinek az. Nekem volt mindkettő, és a Mi Stick nekem többet ad, pillanatok alatt felment rá a friss HBO GO, Telenor MyTV, KODI, és egyébként akadásmentesen és tökéletesen fut egy párosított Xbox One kontrollerrel Stadia appon a cloud gaming (amit egyáltalán nem vártam a szerkezettől, mivel 1gb ram van benne, szóval ez az extra meglepetés volt, poénból próbáltam csak ki, és nagyon bejött).

Új hozzászólás Aktív témák