Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
válasz SzaboZE #1910 üzenetére
Ez a MI Stick vs Fire Stick mar kezd kisse nyomaszto lenni, en végig próbáltam par ilyen kutyut (az összes Maple tv sorozat az elsőtől az utolsóig, chromecastok, Google Tv, Mi box, Fire Tv Box 2, FTV stick 1,2,3, 4k). Meg mindig a a Fire Tv box 2 lenne ha nem lovi szét egy villám. A stick érezhető fejlődésen ment keresztül az évek során de a maguk korában is sok voltak. A CC egy különböző világ nem is említeném, mint ahogy az Apple TV-ket sem. A mi box, Google tv vonal ami érdekesebb (lett volna) ha normális sw-t tesznek alájuk, ami nem sikerült, nem tudom a xiaomiek eljutottak e mar a kadencia helyes lejátszáshoz, vagy a kuglival egyetemben az akadass mentes ui-hoz es Google tv-n sikerült e megoldani a folyamatosan vacakul működő távirányítót. nem vártam ki ezeket a megoldásokat. Lehet hibát találni az amazon rendszerében is de nehez (ez a számlához kötés/azonositas elég egyedi, plane ha magának veszi az ember). A hw összehasonlításra rakok ide egy linket, elég sokat elmond. Amit nem hogy a Fire OS egy velejéig kiherélt Android, ami egy minden felesleges sallangtol meg van kb tisztítva (nem jön szembe a google auto beállításairól mint a google tv stichen ) es ettől lesz egy jól működő rendszer, hw-re es saját rendszerekre szabva, hasonlatosan az apple megoldásához, app telepítés sem egy ordongoseg (ADB ugye es csak egerrel radobalom ill a saját böngészőben kedvencek köze elmentett FTV stiches oldalak is egy clickes telepítést biztosítanak ráadásul folyamatosan aktualizált tartalommal) Ar értek aranyban verhetetlen, plane ha kivarrd az eves szinten 3-4 leárazást amikor is 30€ korul szórják. (fenti gondolatok csak a 4k stickhez kotendoek a jelenlegi kínálatból, a többi koltsegoptimazilo terméküket en kihagytam)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!