- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Üdv! Vettem egy Firestick 4k-t (a Netflix miatt) és vettem hozzá egy usb Y kábelt amivel pendrive-ról rendben ment a lejátszás, egészen 2 héttel ezelőttig, amikor is már nem ismert fel 1 pendrájvot sem. Keresgéltem a neten, de valódi megoldást nem találtam. Valaki belefutott már ebbe a hibába vagy csak én vagyok hülye? A másik, hogy nem volt már lelkierőm a hálózattal baszkódni, a wi-fit beállítottam rajta, csináltam egy megosztott könyvtárat de azt sem látja. Valószínűleg user error, de nincs valahol egy egészen szájbarágós leírás ahol egy ilyen vén szar mint én csak végigmegy és lesz hálózat, mert a csajok nagyon komoly retorziókkal fenyegetnek itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest