Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok . Volna egy olyan problemam, hogy 2 cim van meg adva nekem Amazonon, es nem engedi kitotolni az egyiket,mert azt irja, hogy ez a cim meg van adva a Subscribe & Save opcioban. De belemegyek, es sehol semmi nincs benne, toroltem a havi elofizetesemet az egyik termekre, par percel elotte, hogy meg valtoztattam volna a cimet. Tudnatok segiteni miert nem engedi torolni az egyik cimemet?
Azt irja, hogy 1 aktiv subom van erre a cimre. De belemegyek abba a sub and save opcioba, es csont ures, csak ilyen reklam felulet van, hogy tudj meg tobbet a subrol,hogy kell hasznalni stb. Ha toroltem a subomat, akkor a lakcimeknel miert van ott hogy 1 aktiv suom van azon a cimen? -
gg72
veterán
Expressone hozna nekem egy csomagot, de tegnap és ma is az fogad a nyomkövetőben, hogy "adat van, csomag nincs". Ilyennel találkozott már valaki?
Pénteken megkapták a csomagot Ausztriából, szerintem azóta szépen lenyúlta valaki a raktárban... -
blaca83
őstag
+ @radi8tor
Köszi!
-
qqzs
őstag
válasz
blaca83 #8089 üzenetére
NEM!
Please do not place orders without asking for approval, without our permission the order will be canceled
Free shipping, we only offer free shipping if you contact us here order@prostar-gmbh.info
If you want to buy contact me order@prostar-gmbh.info
Attention * Before placing an order, please contact us when the product is available order@prostar-gmbh.info -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik barátom egy ritkább kártyát keres és az Amazonon találtunk neki egyet.
(Inno3D RTX 2070 Super Ichill Black)Szerintetek érdemes rendelni ettől az eladótól? Pro-Star : [link]
Köszi előre is.
-
Postas99
senior tag
Még annyi hogy a csomag kínából jön és az eladó adott egy török nyomkevetési számot..
-
Postas99
senior tag
válasz
radi8tor #8082 üzenetére
Köszönöm!
De az 1 hetet várjam meg mindenképp ugye?
Tegnap írtam az eladónak hogy mutasson egy oldalt ahol nyomon tudom követni a csomagot vagy ha ez nem megy neki akkor utalja vissza a pénzt.
Megjöt a válasz (szokásos) hogy termék már néhány napja itt dekkol a magyar oldalon a repülőtéren..
Amit elhinnék neki ha az összes általam ismert nyomkövetési oldal alapján mondjuk látszódna a csomag hogy eselteg elindult, meg van valahol stb.. sajnos ez nem igaz a csomagra.. -
Postas99
senior tag
válasz
radi8tor #8053 üzenetére
Köszönöm. Akkor a holnapi naptól indul a számolás...
Az amazon mennyire hajlandó pénzt visszafizteni meg nem érkezett termék után? Mert levonni azonnal szeret bankkártyáról azt már észre vettem.Van tracking number a termékhez.. ami NEM VALID, semmire sem mutat annak ellenére hogy hihető az azonositó...
Az eladó 1 hónappal más néven árulta a portékát.. már néhány napja nevet váltott .. látom a az eladó értékelésénél, hogy 40% negativ az elmúlt 1 hónapban... ami nem túl biztató.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #8078 üzenetére
1 hét kb.
-
zsoltzsolt
addikt
Ha nincs semmi csomagszám, akkor honnan tudom mikor érkezik egy csomag? Írják, hogy április 24., de ez mennyire szokott valós lenni? Amazon az eladó
-
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Amazonon mi történik ha egy kamu üzletbe futok bele?
Találtam egy eladót német amazonon, több mint félmillió különböző terméke van fent, főleg számtech és háztartási gép. Én mobilklímát néztem nála, és gyanúsan alá van árazva mindennek, használt-újszerűként megjelölve.Közben az eladó adatainál egy azonos nevű német ajándékbolt adatai vannak megadva, ahol viszont csak plüssállatok, vicces teásbögrék és hasonlók vannak.
Jól gondolom hogy ez így valami átverés lesz ugye?
[link] - amazon bolt
[link] - ajándékbolt[link] - termék
-
Imilenni
addikt
Hm, valóban mindössze zárolva volt az összeg, most került levonásra!
S a státusz "Dispatching now"-on van. (Bár ezt csak telefonról írja ki)
Néztem a további státuszokat is:
Dispatched - ez jelenti hogy feladták ugye?
Out for delivery - de ez akkor mit jelent? -
Imilenni
addikt
Amíg nem kapok külön csomagkövetési számot, addig fel sem adták?
-
somnia
senior tag
válasz
radi8tor #8053 üzenetére
...ez így konkrétan nem igaz!...múlt hét csütörtökön kellett volna megérkeznie...csütörtök éjfélkor átváltott erre..
Now expected today
We’re very sorry your delivery is late. If you have not received your package by today, you can come back here the next day for a refund....tehát ha ma éjfélig nem jön meg, márpedig nem fog akkor holnap refundolnak...csak az a kérdés, hogy a szállítási díjat vagy az egészet!...
-
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Segytség kellene... Rendeltem UK amazonról külső szállítótól terméket.. sajnos kínai eladó a nyomkövetésen TÖRÖK nyomkvetési szám van. Az amazon oldalán meg igazáb semmi.
3 nap múlva kellene megérkeznie a terméknek.. van arra lehetőségem hogy ha nem érkezik meg a tarmék a pénzt visszaszedjem bármi módon?? Nem hiszem hogy valós a nyomkövetési szám..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest