- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Koszonom a segitseget mind2 toknek, sikerult, mara frissult a lap,es mar benne volt a megrendelesem,es toroltem is azonnal, es igy engedte megvaltoztatni a cimemet.
-
venom8888
őstag
Sziasztok . Volna egy olyan problemam, hogy 2 cim van meg adva nekem Amazonon, es nem engedi kitotolni az egyiket,mert azt irja, hogy ez a cim meg van adva a Subscribe & Save opcioban. De belemegyek, es sehol semmi nincs benne, toroltem a havi elofizetesemet az egyik termekre, par percel elotte, hogy meg valtoztattam volna a cimet. Tudnatok segiteni miert nem engedi torolni az egyik cimemet?
Azt irja, hogy 1 aktiv subom van erre a cimre. De belemegyek abba a sub and save opcioba, es csont ures, csak ilyen reklam felulet van, hogy tudj meg tobbet a subrol,hogy kell hasznalni stb. Ha toroltem a subomat, akkor a lakcimeknel miert van ott hogy 1 aktiv suom van azon a cimen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Maps
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Dell notebook topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest