- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok . Volna egy olyan problemam, hogy 2 cim van meg adva nekem Amazonon, es nem engedi kitotolni az egyiket,mert azt irja, hogy ez a cim meg van adva a Subscribe & Save opcioban. De belemegyek, es sehol semmi nincs benne, toroltem a havi elofizetesemet az egyik termekre, par percel elotte, hogy meg valtoztattam volna a cimet. Tudnatok segiteni miert nem engedi torolni az egyik cimemet?
Azt irja, hogy 1 aktiv subom van erre a cimre. De belemegyek abba a sub and save opcioba, es csont ures, csak ilyen reklam felulet van, hogy tudj meg tobbet a subrol,hogy kell hasznalni stb. Ha toroltem a subomat, akkor a lakcimeknel miert van ott hogy 1 aktiv suom van azon a cimen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest