Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
-
törölt tag
Mi lehet annak az oka, hogy rendelek egy amazon terméket, feladják, kapok tracking számot, elindul a csomag, majd 1-2 nap múlva jön e-mail az amazontól, hogy mégsem tudják kézbesíteni és küldik a refundot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs