Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
törölt tag
válasz
pippo76
üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
-
törölt tag
Mi lehet annak az oka, hogy rendelek egy amazon terméket, feladják, kapok tracking számot, elindul a csomag, majd 1-2 nap múlva jön e-mail az amazontól, hogy mégsem tudják kézbesíteni és küldik a refundot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs