- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Adtam hozzá egy valós osztrák címet (ahol korábban laktunk) de az a gyanúm, hogy ki tudják deríteni bankkártya szám alapján, hogy magyar bankhoz tartozok és itt bukik a dolog (szerintem). De lehet hogy az is számít, hogy magyarországi ip-címről rendelek? Vagy lehet a kötelezően megadandó mobil előhívóból is látják ezt?
Esetleg az lehet még gond, hogy a giftcard egyenleg centre pontosan annyi mint maga az mp3 ára? Nem kell hogy valamivel több legyen az egyenlegem? Vagy az a gond hogy giftcardrol nem lehet mp3-at venni?
Ha valaki tudna nekem ebben (privátban) segíteni, annak el is utalom a dal árát.
-
zenefan
aktív tag
Köszönöm, akkor lehet kaptak tőlem egy kis BF ajándékot. Lehet valamit kezdeni a giftcardon lévő egyenleggel? Pl. tokot, fóliát tudnék venni?
-
zenefan
aktív tag
Rendelt már más mp3-at az Amazon.de-ről? Ez a gondom.
-
zenefan
aktív tag
Én csak egy mp3-at szeretnék vásárolni Amazon.de-ről mert sehol máshol nem volt az adott szám. Magyar bankkártyát tudtam csak hozzáadni a fiókhoz (meg egy régebbi ausztriai lakcímem). De hiba üzentet kaptam.
"We were unable to process your order with your current payment method. In order to successfully purchase your music please try the following and place your order again:
Check you have selected your default 1-Click payment method in Your Account settings.
Confirm that your default 1-Click payment method is registered to a German, Austrian or Swiss billing address.
Try a different payment method as your default 1-Click selection.
If you are still unable to complete your purchase, please visit our help pages."Gift card egyenleget tudtam feltenni, ami fedezi az mp3 árát, de mégse tudja onnan levonni a rendszer.
Rendelt már más mp3-az Amazon.de-ről? Hogy lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest