- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Elég sokmindent szoktam az amazonról rendelni és most futottam bele először, hogy sérülten érkezett az egyik termék. Logitech g613.
Visszapostáztam nekik, jeleztem, hogy sérült és szeretnék egy csere terméket.
Fel is adták az új terméket. De múlthéten pénteken láttam kiírva a terméknél, hogy sérült a csomag ezért visszaküldik a feladónak.
Ezt jeleztem az amazonnak és feladtak még 1 terméket egy chates beszélgetés után.Viszont közben, az-az ma megérkezett a sérültnek vélt termék... a DHL által.
A kérdésem az lenne, hogy megtarthatom e azt a terméket amit pluszban küldenek (vegyem karácsonyi ajándéknak), vagy postázzam vissza. Levonhatják e azt a terméket amikor az nullan van kiírva és én feladtam az első terméket ami sérülten érkezett.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest