- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).