- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az 1kHz+ nem a gyakorlatilag elhanyagolhatóan alacsonyabb késleltetés miatt jobb, és egyebek* mellett 360 vagy több Hz-es monitor is kell hozzá, hogy lehessen belőle valamennyit profitálni.
De a lényeg az volt, hogy a Lightspeed sehogy sem piacvezető már.
*:combos, minimum hatmagos, fejlett IPC-jű proci; natív, közvetlenül CPU-hoz tartozó USB 3.x port XHCI módban, és ugyanazon a hubon ne osztozzon az egér más high-polling eszközzel; minimum 1800 cpi, de 4/8 kHz-hez javallott a 3200 cpi; rendesen karban tartott operációs rendszer; játék, ami támogatja a sub-frame inputot; a képfrissítési ráta értékével megegyező vagy magasabb frame rate; fiziológiai alkalmasság a különbség érzékelésére (hiszen tudjuk, hogy még olyan is van, aki egy monitoron 60 és 120 Hz közti, igencsak ordas különbséget sem igazán látja vagy érzi, nemhogy ilyesmit)
-
HThomas
őstag
Nekem egy régi VX Revolution csinált hasonlót, tök jól működött, aztán egyszer csak elkezdett ugrálni a pointer. Lehet, hogy az egér makkant meg, vagy valami zavarta, nem mindig produkálta a hibát. A Unifying vevőegység óta nem tapasztaltam ilyet egyik Logitech egérrel sem.
-
cucka
addikt
Kb. alapbeállításon van az egér. A lényeg, hogy az m705 nálam ugyanúgy működik, mint a többi logitech egerem, nem érzékeltem semmilyen különbséget.
Lehet, az a titok nyitja, hogy a saját vevőegységükkel használom, nem bluetooth-on, és nincs feltéve semmilyen logitech szoftver, ami bekavarhat esetleg. -
törölt tag
Én, amióta (sok éve) Linux-ra váltottam, használni sem tudom, mert valami fura módon a Gnome DE esetében minden kattintásnál egy másik ablakba helyezi át a fókuszt és abban kattint.
Sokáig azt hittem a Linux-al van gond, mire több év, több gép és több distro után rájöttem, hogy az M705 csinálja.
Azóta vagy 10 különböző egér járt már a gépeimen, de egyik sem csinált ilyet vagy akár hasonlót.
Valahol a szekrény mélyén van már az M705.Mondjuk egy másik bosszantó Logi dolog, hogy az olcsóbb irodai, vezetékes egereiken olyan bóvli és merev vezetékre váltottak, amire anno öreganyám a mosott ruhákat teregette.
Elengeded az egeret és centimétereket megy még a pointer a képernyőn, mert a vezeték odébbnyomja. -
Gargouille
őstag
"Talán energia takarékosságból alacsony felbontáson működtetik, vagy nem tudom."
Igen, nekem is erős a gyanúm, hogy valami ilyesmi van a háttérben. El tudom képzelni, hogy lehet ez nem tömeges jelenség csak néhányunknál tapasztalható fogalmam sincs milyen okból. Engem azért bosszantott, mert 25 éve a sima golyós egereknél se tapasztaltam ilyet, pedig az lényegesen primitívebb technika volt, mint az optikai egerek és azokkal sem volt sosem ilyen gondom régebben, csak pár éve tapasztaltam először. Nem értettem, hogy ez hogyan fordulhat elő, hiszen már egy tök kiforrott dologról van szó kizárt, hogy ennyire szar egeret gyártsanak, ezért gyanakodtam a felületre. De igazából máig nem tudom pontosan mi okozta.Ez az M650 viszont jó egér, kényelmes is meg jó is használni, ráadásul én egy sima tölthető ceruza akkuval használom, ezzel több mint fél évet kibír egy töltéssel. Majd a tartóssága lesz kérdéses.
-
Gargouille
őstag
"M705 kis ugrásokkal mozog, M650 meg simán. Ilyen értelemben ugrál?"
Igen, erre gondoltam. Előtte olcsóbb vezetékes és wireless logitech-ek voltak és valahogy egy idő után tűnt fel csak ez a jelenség. Eleinte arra gyanakodtam, hogy a felület nem jó, amin használom az egeret és elkezdtem mindenféle felületen tesztelni (papír, asztallap, különböző mintás felületek) de konstans ugyanez volt. Az a fura, hogy az olcsó logitech vezetékes egerekkel is (van egy pár itthon). Aztán a végén vettem egy M650-et, ez nem csinálja. Ezt most egy IKEA-s egérpadon használom amúgy, ami tök fekete, semmi extra. Igazából magam sem értem miért van/volt ez az ugrálás, mert úgy emlékszem 8-10 éve még nem volt ilyen problémám semmilyen egérrel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest